Şimdi Ara

Konusma yaparken internet kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
27.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 5 kullaniyorum ve hattim avea. Sorunum telefonla gorusme yaparken internet baglantim mobil veri surekli acik olmasina ragmen kesiliyor. Konusma bittikten sonra edge ile baglaniyor ve 3g'ye gecmesi cok uzun suruyor. Musteri hizmetleriyle yaptigim gorusmede 3g servis saglayicinin acik oldugunu ve ayarlarimin duzgun oldugunu soylediler. Konu hakkinda bilginiz varsa yardimci olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede öyle , normali öyle değil mi ?(telefon 5s)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebeke modu cift modda 2g ve 3g ise konusurken 2g ye gecer... Sebeke modunu sadece 3g yaparsaniz konusurken kesilmez ancak 3g olmayan bir yere gittiginizde telefon cekmez...

• Normalde resimdeki aramayi yapmadan once 3G baglantim vardi ama 30sn sonra direk gidiyor. Egde olsa gene neyse diyecegim ama komple gidiyor, normalde aveanin 3G ile ilgili sayfasinda konusurken de internete girebilirsiniz falan yaziyor da o yuzden sordum.
     Konusma yaparken internet kesilmesi
  • Bence interner kesilsin kesilmeyince talk and surf olayi telefonla konusurken whatspp mail bildirimleri gelip duruyo kulagima hic sevmiyorum,gorusmem bitsin nete tekrar baglansin bildirim yapsin,en temizi.

• Bende de durum böyle, görüşme bittikten sonra 2g den 3g ye geçme süresi bazen adamı deli ediyor bazen de tak diye geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Gercekten benim de sinirlerimi bozuyor bu olay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetin anlık kesilmesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2g de görüşme yaparken internete bağlanamazsınız

3g görüşme yaparken ancak internette dolaşablrsiniz

3g bağlantısı zayıf geldiği için 2g y geçiyor telefon bu yüzden bağlanamıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.