Bildirim
İnternet Kitlenecek, Hazır Olun!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne yapacaz hazir olmak icin?
ulke degistirelim o zaman. -
ülkemizde insanlar, altyapıyı geliştirmeden niye 4 kat hız arttırdın diye tepki göstereceklerine..
eski 512'sinden daha kötü çalışan 4mb'e seviniyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4l3l -- 27 Ağustos 2007; 13:35:12 > -
hazırım...Gelsinler bakalım -
valla 1024 var 107 ile download yapıyor 256 dan 1024 de geçtiğimden beri hiçbir sorunla karşılaşmadım geçiş olduğundan beri felaket seneryoları üretip duruyorsunuz birşey olduğuda yok abartmayalım lütfen sanki çalışanlar tatilciler haziranda çıkıyorlar eylülde geliyor gibi anlatmışsın hangi işyeri veya çalışan 15 günden fazla izin verebilir tatil için çalışan birisi 15 günden fazla izin yapamaz yapsa yapsa en fazla 1 ay olsun herkes aktif kullanıyor merak etme sen birşey olmaz -
Hani yatırım olacaktı -
quote:
Orjinalden alıntı: seyit ilktürk
Hani yatırım olacaktı
Yatıyorlar yaa işte daha ne istiyon -
quote:
Orjinalden alıntı: caitlin
ne yapacaz hazir olmak icin?
ulke degistirelim o zaman.
-
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
quote:
Orjinalden alıntı: seyit ilktürk
Hani yatırım olacaktı
Yatıyorlar yaa işte daha ne istiyon
neyse bakalım belki yatmaktan sıkılırlarda kalkarlar
-
quote:
Orjinalden alıntı: guguk
valla 1024 var 107 ile download yapıyor 256 dan 1024 de geçtiğimden beri hiçbir sorunla karşılaşmadım geçiş olduğundan beri felaket seneryoları üretip duruyorsunuz birşey olduğuda yok abartmayalım lütfen sanki çalışanlar tatilciler haziranda çıkıyorlar eylülde geliyor gibi anlatmışsın hangi işyeri veya çalışan 15 günden fazla izin verebilir tatil için çalışan birisi 15 günden fazla izin yapamaz yapsa yapsa en fazla 1 ay olsun herkes aktif kullanıyor merak etme sen birşey olmaz
Katılıyorum. Hatta tatil sezonunda daha çok download yapan oluyor. Herkes tatil yapmıyor. Şu ana kadar ben de öyle büyük sorun yaşamadım. Telekomun şu anda yapacağı yurt-dışı çıkış kapasitesini artırmak o da yavaş yavaş oluyor zaten.
-
alıştık artık -
quote:
Orjinalden alıntı: enltxva
alıştık artık
aynen alıştık ne yaparlarsa yapsınlar beeee......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X