Şimdi Ara

İnternet Kopması ve Adsl Hat kablosu Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sürekli internet kopması yaşıyorum ve dış hattan gelen telefonumuz çalışmıyor saatte bir internet kopuyor TT arıza kaydı bıraktım gelip baktılar kablo arızalı dediler şimdi aklımı kurcalayan soru şu bu kabloyu ben kendim yenilicem modemimle direk arası yaklaşık 105 metre bu kabloyu cat5 veya cat6 ile değişmeyi düşünüyorum ama cat5 cat6 gibi kablolar 100mt den sonra desteklemiyor diye biliyorum normal çelik halatlı telefon kablosuyla cat kabloların ne farkı olur hangisinş kullanmalıyım 100 metreden fazlası sıkıntı yaratmazsa 1izırhlı cat5 kullanacağım.

• onurta O kullanıcısına yanıt
    Adsl kullanıyosun zaten pdv kodlu bakır telefon kablosu çekeceksin dairene kayıbın minimum olur.

Cat 5 te 100 metreden hız düşümü olur ama bunu hızın düşükse daha çok hissedersin onun yerine cat 6 kullanmak mantıklı ama sen telefon kablosu çekeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cadmium

Adsl kullanıyosun zaten pdv kodlu bakır telefon kablosu çekeceksin dairene kayıbın minimum olur.

Cat 5 te 100 metreden hız düşümü olur ama bunu hızın düşükse daha çok hissedersin onun yerine cat 6 kullanmak mantıklı ama sen telefon kablosu çekeceksin.
    buluduğum yer daire değil işyeri dışardaki direkten direk ofise geliyor askı telli telefon kablosu çekmek istiyordum ama maliyeti fazla olunca vazgeçtim normal bir cat6 alıp spiral borudan geçirmeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.