Şimdi Ara

İnternet Kopması Ve Yavaşlama Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evde yaklaşık 10 senelik bir Toshiba dizüstü bilgisayar var. Bu bilgisayarı hayla kullanıyoruz fakat yavaşlama ve internet kopması yaşamaktayız. Önceden daha azdı fakat git gide kopmalar fazlalaştı. Bağlanıyor bağlantı kesiliyor. Combofix kullandım. Virüs programları ile tarama yaptım. Sistem bakım programları ve driver arama programları yükledim. Driver güncelleştirmeye çalıştım. Bilgisayar eski olduğu için güncelleştiremedim. Bilgisayarda yüklü olan driverın numarasını alıp bazı sitelerde araştırdım yine sonuç alamadım. Kendi sitesinden de sonuç alamadım.

Sizce bu bilgisayara windows xp format atayımmı veya ne önerirsiniz?

Kısaca sistem bilgisi; İntel Pentium M processor 1.50 GHZ, 1GB ram.

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...

• Virüs türevleri olmadığına eminsen çok çok büyük ihtimalle santralden (telefon şebekesinden) kaynaklı bir sorun var. 4440375 nolu telefondan adsl destek hattını arayıp arıza bildiriminde bulun. Ve evet durduk yere santralde sorun çıkabilir. Senden kaynaklı değil. Oluyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde bir dizüstü bilgisayar daha var fakat o her yerden çekiyor ve bağlantı kopması yaşamıyor. Ama bu bilgisayarda sürekli kopma oluyor ve her yerden çekmiyor. O yüzden bir sorun var diye düşünüyorum.
    Sizce format atmam bu bilgisayara iyi gelirmi yoksa formattan dolayı iyice yavaşlarmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.