3 ay önce Vdsl e geçmeye karar verdim 2 3 gün internet yoktu en sonun da arayıp santrale uzaksın dediler ve iptal ettiler isteği Adsl e geri döndük paketim 16 mb 2 senedir felan paket 16 ama 8 alıyorum veremiyoruz 16 diyorlar bu Vdsl e geçememe olayından sonra 10 12 almaya başladım tekrar bağladıklarında 2 ay felan 10 12 arası kullandım sonra bir anda 6 ya düştü 1 aya yakındır 6 dedim bir arıza sıkıntı vardır biraz bekliyim dedim ama düzelmedi aradım geldiler baktılar her şey düzgün 16 alırsın dediler apartmandaki kutuya bakalım dediler baktılar orada da alabilirsin gözüküyor sorunun apartmanın kablo tesisatın da dediler kutunun değişmesi işe yaramaz direk apartmanın kablo tesisatı değişmeli dediler o da sıkıntılı ve para gerektiren iş olduğu için ve apartmandakileri ikna etmek zor olduğu için direk kutudan modeme kablo çek dediler tamam dedim kablo aldım ama kabloyu çekecek uygun bir yer bulamadım ben de saldım yine 2 gün internet yoktu bu arada sonra kablo çekilemeyince dedim geri bağlayın ben kabloyu çekecek yer arayana kadar tekrardan bağladılar eve geldim bir baktım internet yine 10 12 anlamadığım şu apartmanın kablo tesisatın da bir sorun olsa bu hızın değişmemesi gerek diye düşünüyorum yada durduk yere ne oldu da düştü ya da ne oldu da 2 sene 8 alırken bir anda 12 almaya başladım bence apartmandaki kutuda bir sıkıntı var eski bir kutu kablolar felan gitmiş ondan olduğunu düşünüyorum gelen arkadaşlar kutu ile alakalı değil dediler ama pek inanasım gelmiyor zamanında da ancak 8 alırsın diyorlardı 12 ye çıktı sizce neden 16 alamıyorum bu arada fiber gelicek o yüzden bu sorunu çözmek istiyorum dediğim gibi apartmanın kablo tesisatın da diye düşünüyorum ben sizce neden bu konu da bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim ya da benzer bir durum yaşayanlar anlamadığınız bir kısım varsa açıklamaya çalışırım şimdiden teşekkür ederim
Nerde oturuyorsunuz ?
bolu
Bu linkten adresinizi sorgulayıp görünen hızı bizimle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz:
www.milleni.com.tr
Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom