Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
24
Favori
51.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşıldı sizden bir an önce kaçmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam da zam yaptığınız günlerde bir de böyle kesinti olunca insan durmak istemiyor artık internet kutusunda. Güvenip de nasıl 12 aylık peşin ödeyelim ki?

• hizmet numaramızı nerden öğrenebiliriz. Wpden yazıyorum cevap veren yok bot çıkıyor.

• Mosley kullanıcısına yanıt

Oim girin bilgilerim bölümünde 85 ile başlaya numara

• Tarun kullanıcısına yanıt

oradaki abone numarası hocam. Neyse wpden 1 saat sonra dönüp ilettiler.

• ulas1986 kullanıcısına yanıt

aynısı bana oldu. Akşamları 1 - 2 saat online oyun oynarım. aşırı bir ping vardı, 5 senedir kusursuz kullandığım aynı port,rezaletti. 3mbitlere düştü hız. Ama hız önemli değil şuan. mesela test ettiğimde 75mbit görebiliyorum,lakin oyuna girdiğimde ping var. surfshark aboneliğim vardı. Akşamları yoğunluk olduğunda onu kullanırdım frankfurt üzerinden, hızımda hiç bir şekilde düşme olmazdı, şuan vpn açtığımda hızım en fazla 15mbit oluyor. Yıllık ödeme istemiştim. Bu ayı tamamlayıp superonline 50mbit e geçeceğim. Yeterli benim için

• Ben aboneliği iptal edip kurtuldum. Kalan arkadaşlara sabır diliyorum.

• kemikk K kullanıcısına yanıt

neye geçtin?

• Türk Telekom. 50 mbit 200 tl.

En azından 2 sene fiyat konusunda kafam rahat olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemikk -- 4 Şubat 2023; 16:28:51 >
  • internet yine gitti.İk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kemikk K kullanıcısına yanıt

ttneti aradım 185 lik tarifeyi verin dedim 50 mbit 185 tl sadece müşterilere veriyolarmış olsaydı bende geçecektim ama 1 sene taahüt yapacam turknet bulunduğum mahalleye yakın bir yerde altyapı yapıyor bir umut belki gelirde net derdi komple biter inş.

not: Az önce pubg açtım oyunumu oynuyordum en heycanlı yerinde hop bağlantı koptu şimdi oyun yükleme ekranında kalıyor. Youtube vs açılıyor ama oyuna bağlanmıyor. Bu hatayı bir kaç ay önce almıştım 3-4 gündür yine almaya başladım. Var mı buna benzer sorun yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 4 Şubat 2023; 19:25:34 >
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

aynen 19:15de gitti yine geri geldi gidip geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 4 Şubat 2023; 19:29:39 >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Şuan yine gitti. Pazartesi bende ik dan dönmemek üzere gideceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternette yine sıkıntılar var, netspped e gerekli evrakları gönderdim geçişi bekliyorum.İnternet mi satın aldık dert mi satın aldık belli değil arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 4 Şubat 2023; 19:32:40 >
  • Evet bende de yine gitti, ara ara gelip gidiyor. TT altyapısıyla 200 ve üzeri en uygun fiyat şuan hangi operatörde? Geçiş yapacağım, böyle olmaz.

• Arondir kullanıcısına yanıt

Bu enflasyon ortamında taahhütlü kullanmak daha mantıklı bence. Gelecek sene şu anki fiyatları bulamayacağız. İk gibi sorunlu bir servis sağlayıcıya yıllık önden para bağlamaktansa aydan aya 20 lira daha fazla öderim. Bir senede paranın değer kaybı ve ik'nın yapacağı muhtemel zamlarla karlı bile çıkılır.

• ben 3 günlük aboneyim, hemen bir başka iss'ye geçsem,1 aylık bedel mi alacaklar benden,yoksa kullandığım gün kadar mı,bilgisi olan var mıdır?

• vicv3ga kullanıcısına yanıt
    IK ya başka operatörden taşıma yaparak geçtiysen 3 ay beklemek zorundasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vicv3ga kullanıcısına yanıt

Adresinizde boş port varsa iptal edersiniz. 160 TL kurulum ücreti istiyorlar.

• Bu ne hız yiğidim, durusun elon musk u kiskandiriyor.

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.