100 mbiti en ucuz veren firma bu sanırım. Kimdir necidir hiç bilmiyorum. Valla böyle firmalarala nasıl sözleşme imzalıyorsunuz anlamıyorum. Tam bir cesaret işi. Hadi diyelim geçtiniz, bi de üstüne memnun kaldınız, kendiniz şanslı sayabilirsiniz. Geçip de sorun yaşarsanız 3 ay boyunca firma değiştiremiyorsunuz (BTK sınırlandırması). Hatta üç ay sonra bu firmayla olan sözleşmenizi sonlandırmak için size nasıl bir yokuş yapacaklarına dair de en ufak fikriniz yok. Yapacaklar demiyorum ama geçmek istediğiniz firma sonuçta bu firma ile iletişime geçecek filan. O iletişimin sorunsuz olması gerekiyor. Yoksa uğraşır durursunuz. Aslında şu geçiş işlemlerini daha kolay bir hale getirseler ben her ay başka firmadan internet alırım. Hepsini denerim. Ama bürokrasiden bi türlü kurtulamıyoruz malesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 5 Mayıs 2022; 18:47:31 > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (13. sayfa)
-
-
Turknet henüz kapanmamış olabilir o yüzden ikisi de açıktır..
Dns ile ilgili sorunum yok benim zaten kendisi google dns veriyor otomatik olarak ama ben google dns kullanmadığım için cloudflare giriyorum modeme hiç bir sorun yok.
-
TurkNET'ten kapandı mesajı geldi ve online işlemlerde OFFLINE olarak görünmesine rağmen turknet bilgileri ile internet erişimi hala vardı :) Garip.
Google DNS elle girdim Modeme ve cihazlara sorunu çözdüm. Fakat Modeme girdiğim DNSi tüm cihazlar almadı. Telefonlarda problem yok ama pclere elle girmek zorunda kaldım.
Bi şekilde hallettim neyse ki.
Eğer onlarda google dns veriyorsa ki zaten ne verirlerse versinler google dns candır.
Şu an hiçbi problemim yok. Hat değerlerim ise turknet ile aynı. Hiçbir kaybım olmadı.
Şuan çok memnunum.
Not: Düzelttim. Problem tamamen benim modem kaynaklıymış. DHCP dağıtımında turknetin dnsleri vardı. Ben girmedim ama nasıl öyle kaldı bilmiyorum. Orayı temizleyince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 6 Mayıs 2022; 9:34:21 > -
katılıyorum
-
Hayırlı olsun hocam
-
Fiyatı uygun denemeye değer Türk telekoma yada Türknete 140 TL ödeyeceğime yarı fiyatına denerim memnun kalırsam kullanırım çok absürt bir önyargılı davranmışsınız.
Kullanmadığım İSS yok İK şu ana kadar sorunsuz yoluna devam ediyor önemli olan şu ekonomik krizde cebimizi korumak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığımı tam okumamışsınız. Geçip de memnun kaldıysanız "şanslısınız" diyorum. Tamam siz memnun kaldınız övüyorsunuz da peki ya memnun kalmasaydınız. O zaman bu başlık altında sövüyor olurdunuz. Neden? Çünkü iptal etmek için uğraşacaktınız. Başka bir ISS'ye geçmek isteseniz de üç ay bekleyecektiniz. Beklemek istemeseniz hattı komple kapatıp yeni bir abonelik oluşturmak isteseniz kurulum ücreti vs. ödeyecektiniz. Hatta belki de port bulamayacaktınız ve aylarca internetsiz kalacaktınız. Öyle kolay değil o işler. Tamam siz memnunsun allah mesut etsin inşalla böyle kullanmaya devam edersiniz. Benim uyarılarım hala bakidir potansiyel müşteriler için. Şirkete iyidir ya da kötüdür demiyorum. İyi okuyun anlayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 6 Mayıs 2022; 21:58:37 > -
Hepsi aynı alt yapıyı kullanıyor yani Türk Telekom. Diğerlerinde sorun yaşamayan bunda neden sorun yaşasın ki? Aralık ayında en ucuz bu diye bağlattim. İlk ayda arada kopma dışında pek bir sorun yaşamadım. 75 mbit alıyorum vdsl ile. Tek kötü yanı cgnat ve modemi kapatıp açsan bile ip aynı kalması. Zaten bu yüzden ucuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani, statik IP mi veriyorlar ücretsiz bir şekilde? Ve bu durum olumsuz bir şey mi; ne gibi bir dezavantajı oluyor?
Cgnat şeklinde. Port falan açamıyorsun. Kapatıp açsan da hep aynı ip.
Statik IP satın almadıkça veya IPv6'ya geçmedikçe herkes CGNAT içinde değil mi zaten? Nerede hata yapıyorum, düzeltebilir misiniz?
technopatCGNAT (Carrier Grade NAT) Nedir?https://www.technopat.net/2021/06/13/cgnat-carrier-grade-nat-nedir/?amp=1
Normal cgnat da en azından kapatıp açınca ip değişir. Mesela ip bazlı download sitelerinde arka arkaya çekmek isteyince kapatıp açarsan süren resetlenir. Bunda o yok mesela. Port da açamıyorsun hiç bir şekilde. Nat hatası alıyorum xbox da hep. Çakma statik ip olmuş oluyor bu bence 😂
Statik ip dinamik ip cgnat cart curt çorba olmuş ortalık
Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yapanlara kulak asmayın.
1 tane cgnat havuzu olduğundan ip adresleriniz değişmiyor. İleride kullanıcı sayısı arttığında havuz yetersiz kalırsa arttırım yapılacak yeni havuzlar açılacaktır. Yeni havuzlar açıldığında modemi kapatıp açtığınız vakit ip adresiniz değişebilecektir. Ancak şuan için böyle birşeye gerek yoktur. Zira ip alamayan bir kullanıcı yok.
500 ml su taşıyacak olsanız 2.5litre şişeyle mi taşırsınız?
-
ref kodunu kullandım kardeşim bilgin olsun.
benim ref kodum ile 1 ay bedava kullanmak isteyen olursa alta bırakıyorum. faturalarımı gününde öderim sıkıntı olmaz.
internet kutusu 1 ay bedava referans kodu: 8576024086
hayırlı olsun.
bu arada benim ping 38 hızım kırsalda 25 max olduğundan 17-25arası dalgalanmakta ama sıkıntı yok şu ana kadar tt neyse o diye düşünüyorum.
ben senin referansını kullandım geçen hafta haberin olsun hocam.
eğer abone olmayı düşünen varsa arkadaşını getir kodumu kullanabilirsiniz. 1 ay ücretli 2. ay ücretsiz olur.
8576068761
Belgelerinizi Whatsapp üzerinden ilettikten sonra yazarak bu kullanıcının referansı ile 1 ay ücretsiz kullanmak istiyorum diyerek
vermelisiniz.
DAVET KODU : 8576033395
-
Turknetten geçiş yaptım.
Hat değerleri birebir.
Kesinlikle tavsiye ederim. Sormak istediğiniz soru varsa özelden sorabilirsiniz.
Davet kodu özelden alabilirmiyim.Bende geçiş yaptım. Onaylanmasını bekliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaj attım size...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X