Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ariza oldugunda musteri hizmetlerinin arizayi cozmesi ne kadar sürüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigmaa37 E kullanıcısına yanıt

Arızaya göre değişir eğer uzaktan müdahale edilebilecek bir arızaysa kısa sürer. Eğer sahada bir problem varsa o zaman teknik ekip gelmesi gerekir bölgenizdeki telekom ekiplerinin hızına göre değişir. Geçenlerde 3 saat içinde telekom ekipleri gelmişti bir arkadaşa.

• Hayırlı olsun şimdiden.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Deneyelim bakalım. Turkneti aratmaz inş.

• m.h beğenmedim acemiler voip hattan bile haberleri yok başka gsm yemi taşısam diyorum noyu cevap : bilmiyok  sadece paket satma derdindeler.

tuknettin zammından yoğun gibiler zatende bence bunlarda fena geçricek telekom zammından sonra 10-20 tl için geçmeye değmez beklemeye aldım haziran temmuz gibi bakarım..

ortam şu an bulanık ne olcağı net belli değil, turknetten memnunum fiyat zıplamalarına göre ilerde bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Mayıs 2022; 20:44:11 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    120 civarı yapacaklar gibi gözüküyor. Herkes 40 lira civarı arttırdi

• Başvurduk bayramın 2.günü ama sanırım tatil sebebiyle süreç uzayacak gibi.

Bugün öğleden sonra 48 saat doluyor ve geçiş olmayacak gibi.

Yarına olur inş.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Bence Max 100 olur. 120 olursa sıkıntı.

• Whatsapp'tan yazın isterseniz. Ben de bekledim cevap gelmeyince yazmıştım, yazdıktan kısa bir süre sonra geçiş yapıldı. Denk gelmiş de olabilir ama bilmiyorum :)

• Her gün yazıyorum valla. Sttrgit demelerinden de çekinmiyor değilim :)

@RoBiN*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 5 Mayıs 2022; 10:49:7 >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt

Valla az önce tekrar yazdım sana cevap verince 10dk sonra geçiş sağlandı :)

•   Hayırlı olsun

• telefondan canlı müşteri hizmetleri var mı. yani türknet gibi değil dimi. internet ücreti dışında laga luga ad altında başka ücret alıyorlar mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 5 Mayıs 2022; 12:26:12 >
  • Ben de Haziran için zam tahminimi paylaşayım:

100 Mbps 109,90 TL
    35 Mbps 99,90 TL

olur diyorum. Bakalım tahminlerim tutacak mı

• jubeii kullanıcısına yanıt

0850 müşteri hizmetlerinden canlı destek var. Sürpriz ücret yok. Fiyat/performans olarak iyi şimdilik. Ama asıl hizmet kalitesi bir sorun yaşadığınızda kendini belli eder, onu da yaşayarak görebilirsiniz ancak. Mahallenizin internet alt yapısı sağlamsa pek düşünmeden geçebilirsiniz. Kronik sorunluysa alternatifleri düşünmenizde yarar var üçe beşe bakmadan.

• Bayram tatili olmasına rağmen 48 saat dolmadan TurkNet'ten geçişim tamamlandı.

Henüz evde olmadığım için test edemedim ama bi problem olacağını sanmıyorum. Duruma göre akşam editlerim. TurkNet ile Kıyas yaparım mutlaka.

• Bu arada garip ama aynı anda hem İnternetKutusu hem TurkNet ikiside aktif oluyor. Bu ne kadar süre devam eder bilmiyorum ama ilginç. Modem arayüzüne hangisini yazarsan yaz sistem up durumda oluyor.

Son olarak şuan internetkutusu üzerinde DNS problemi yaşıyorum. Modem arayüzüne GoogleDNS girerek çözdüm ama otomatiğe alınca patlıyor maalesef hala. Arkadaşlar ilgilenip bilgi vereceklerini söyledi.

Benim gibi DNS sıkıntısı yaşayan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.