< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (11. sayfa)
-
-
9970 daha iyidir.
-
haziran zammı için bir rakam veriyorlarmı hiç ? aşırı zıplatmlarından çekiniyorumda.
-
Fiyat vermiyorlar. Tahminim 100-120 civarı olacağı. Mantık çevresinde bakarsak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hadi 100-110 kabulumde 130 civarı yaparsalar geçtiğine değmez yani 10 tl için keşke firma birşey soyleseymiş yada on ödemeli paket sistemi olsaymış gözüm kapalı geçerdim.
-
Turknet 99 TL iken bunlar 80 Di. Aynı şekilde zam olursa 120 olur diye düşünüyorum işte. Bende iki hat var. Bir evde turknet fiber. Diğerinde internet kutusu vdsl 75 civarı alıyorum. 4 ay dondurdum bu eve gelince Türk neti. Onun en iyi yanı o. Senede 2 kere 6 ay dondurma var. İnternet kutusunda yok bu. Turknet olanı da buna mı geçirsem diyorum ama zamdan sonra hiç bir mantığı kalmayacak gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat konusunda abartılı bir zam gelmeyecek.Takılmayın bu kadar.
-
Cevap bulabildin mi hocam?
-
Haziranda zam olayı kesin mi arkadaşlar? Nerden aldınız bilgiyi?
-
%100 çoğu firma geçircek er yada geç hayrına net vericek değiller telekom zam yapıyor.
-
Bu iş böyle oluyosa süper.
-
İSS değişikliğinde bu böyle yeni abonelikte isterler.
-
ISS değişikliği olacak benimde. Süpermiş.
-
Kargo ile gönderin deseler bile göndermenize gerek yok.
Yazıcıdan çıkarın gerekli yerleri doldurun imzalayın whatsapptan gönderin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 1 Mayıs 2022; 23:16:25 > -
Süpermiş. Çok sağol.
-
Aynı fiyat politikasını koruyacağız diyorlar . Turknet 99tl iken bu firma 79 du .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zam haziranda olmayacak. İnternet Kutusu Temmuz gibi planlıyor. Bir önceki aydan fiyatları bildirecek. Ayrıca zam gelsede gene piyasanın en uygunu olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 3 Mayıs 2022; 11:9:57 > -
Evrakları yolladım Whatsapptan. Kimlik fotokopiside istediler onuda yolladım.
Bekliyorum bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X