Şimdi Ara

İNTERNET PAROLASI UNUTTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete parola koymuştum, uzun zaman önce araçlardan devre dışı bıraktım, şimdi parolayı etkinleştirmek istiyorum ama parolayı unuttuğum için etkinleştiremiyorum. bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Modem'ini resetlersen sanırım sorun düzelebilir. Tam Anlamadım gerçi olayı.
  • kardes ınternete sıfre koydum derken modem uzerınden mı sıfre koydun?
  • ßende onu anlamadım ya :S
  • nereye parola koydugunu belirtirsen ona göre çözüm üretiriz
  • araçlardan internet seçeneklerine girip, içerik diye birşey var orada, buradan internete parola koymuştum, bu parola varken internet sayfası açılmıyor parola soruyor, ben parolyı girdim ve devre dışı bıraktım, şu an internet açık durumda parola devre dışı olduğu için parola sormuyor. ama ben yeniden parolayı etkinleştirmek istediğimde yine parolayı soruyor bende o parolayı unuttum.
  • Merhaba,

Bir ihtimal merak ettim, parola sorarken ***** şeklinde bir kısım duruyor mu? Yani yeni parola girmek için o kutucuğa tıklamadan önce **** gibi?

Burada kırmızı ile yuvarlak içine aldığım gibi?

http://dl.dropbox.com/u/3665235/Pass.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasengan123

Merhaba,

Bir ihtimal merak ettim, parola sorarken ***** şeklinde bir kısım duruyor mu? Yani yeni parola girmek için o kutucuğa tıklamadan önce **** gibi?

Burada kırmızı ile yuvarlak içine aldığım gibi?

http://dl.dropbox.com/u/3665235/Pass.jpg

Adam modem parolası sormuyo anladığım kadarıyla, internet seçeneklerinden parola koymuş.
  • evet arkadaşlar internet seçeneklerinden koyduğum parolayı unuttum. internet seçeneklerinden içerik bölünü tıklayarak oradan internete parola koyulabiliyor. parolayı oluşturdukdan sonra internete her girmek istediğinde sana bu parolayı soruyor. aynı internet seçeneklerinden içeriği tıklayarak orda ayarlar diyor oradan parolayı devre dışı bırakabiliyorsun. parolayı tekrar devreye sokmak için aynı yere girdiğinde etkinleştir diyor. bunun içinde o parolayı soruyor. etkinleştireceğin parolayı. ben şu an o parolayı unuttuğum için etkinleştiremiyorum, internet açık ve ben tatile gideceğim gitmeden öncede bu parolayı etkinleştirmem gerekiyor arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrezz

evet arkadaşlar internet seçeneklerinden koyduğum parolayı unuttum. internet seçeneklerinden içerik bölünü tıklayarak oradan internete parola koyulabiliyor. parolayı oluşturdukdan sonra internete her girmek istediğinde sana bu parolayı soruyor. aynı internet seçeneklerinden içeriği tıklayarak orda ayarlar diyor oradan parolayı devre dışı bırakabiliyorsun. parolayı tekrar devreye sokmak için aynı yere girdiğinde etkinleştir diyor. bunun içinde o parolayı soruyor. etkinleştireceğin parolayı. ben şu an o parolayı unuttuğum için etkinleştiremiyorum, internet açık ve ben tatile gideceğim gitmeden öncede bu parolayı etkinleştirmem gerekiyor arkadaşlar...

Tam anlayamadım sanırım, tatile gidiyorum dediğinize göre, başkasının girmesini engellemek amaç, direk WPA password koysanız? Şimdi internete giriliyor anladığım kadarıyla? İnternet şifresi koysanız bile, herkes modeme zaten 192.168.2.1 veya 10.0.0.1 gibi yollarla bağlanamıyor mu zaten? Onun yerine Modem şifresi kursanız? Neden gerek duyduğunuzu anlayamadım, olayıda tam çözemedim kusura bakmayın...

• sanırım ben anladım o şifreyi kıramassın firefox gibi programlar kurarsan düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasengan123

quote:

Orijinalden alıntı: devrezz

evet arkadaşlar internet seçeneklerinden koyduğum parolayı unuttum. internet seçeneklerinden içerik bölünü tıklayarak oradan internete parola koyulabiliyor. parolayı oluşturdukdan sonra internete her girmek istediğinde sana bu parolayı soruyor. aynı internet seçeneklerinden içeriği tıklayarak orda ayarlar diyor oradan parolayı devre dışı bırakabiliyorsun. parolayı tekrar devreye sokmak için aynı yere girdiğinde etkinleştir diyor. bunun içinde o parolayı soruyor. etkinleştireceğin parolayı. ben şu an o parolayı unuttuğum için etkinleştiremiyorum, internet açık ve ben tatile gideceğim gitmeden öncede bu parolayı etkinleştirmem gerekiyor arkadaşlar...

Tam anlayamadım sanırım, tatile gidiyorum dediğinize göre, başkasının girmesini engellemek amaç, direk WPA password koysanız? Şimdi internete giriliyor anladığım kadarıyla? İnternet şifresi koysanız bile, herkes modeme zaten 192.168.2.1 veya 10.0.0.1 gibi yollarla bağlanamıyor mu zaten? Onun yerine Modem şifresi kursanız? Neden gerek duyduğunuzu anlayamadım, olayıda tam çözemedim kusura bakmayın...

Evet tam anlayamadın bencede, adam kendi bilgisayarından birilerinin internete girmesini istemiyor, WPA şifresi koysa ne yazar, adam direk mozilla yada explorer'a şifre koymuş yani birisi site açmaya çalıştığında bu şifreyi soruyor.

• Dostum mozilla'da mı oluyor bu olay yoksa internet explorer'mı ?
  • tarayıcıya şifre koymuş.doğal olarak internete giremiyorsun.bi yerden farklı bi tarayıcı indirin.usb yoluyla bilgisayarınıza taşıyın kurun tamamdır.
    format atmak gerekir ie deki şifreyi kaldırmak için.bizim dersanede de sadece ie vardı.dersanedeki pc lerde yani.dersler akıllı tahtadan işlendiği için.usb koruması yoktu pc lerde biz usb flash disklerimizi takıp firefox veye diğer tarayıcıları kurup takılıyorduk
  • nereye parola koyduğunu hatırlıyor musun peki?
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Ratings anahtarını altındaki varsayılan anahtar hariç herşeyi silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 4 Ağustos 2010; 22:06:09 >
  • zeki1981 cevabınız için teşekkür ederim. sizin verdiğiniz çözüm, şifre etkin durumdayken şifreyi devre dışı bırakmak için olan çözüm. şuanda şifre etkin değil ve internet sayfaları açılır durumda. ben şifreyi etkinleştirmek istiyorum. etkinleştirmek içinde benden şifreyi istiyor. şu şekilde ilerleliyorum: araçlar / internet seçenekleri / içerik / burada zaten bir devre dışı bırakılmış bir şifre olduğu için, etkinleştir diyor, etkinleştiri tıkladığım zamanda şifreyi istiyor.
  • zeki1981'nin önerisini yaptıktan sonra, yine sizden şifre isteyecek, ancak hiçbir şey girmeden enter'a basıp devam edin, çünkü artık şifre yok...

Click on the Content tab and click on Disable. When asked for a password, don't enter anything; just click on OK. This will disable Content Advisor because there's no longer a password.

Bir forumdan alıntı, öyle anlatılmış, bir deneyein isterseniz.
  • zeki1981 arkadaşım çok teşekkür ederim dediğiniz yolu izledim ve problemi çözdüm. ben onu deniyordum fakat en sonuna kadar geldiğimi zannediyordum, son adımı atmıyormuşum. halledildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.