Şimdi Ara

İnternet Performansında Sınırları Zorla: GigaFiber İstiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
3
Favori
8.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam mesajınız ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum. Benim bildiğim kadarıyla VodafoneNet üzerinden Vodafone altyapısı ile hizmet alan sadece @sis651 hocamızı biliyorum. Eğer başkaca vardı ise ve unuttu isem özür diliyorum. Dediğiniz gibi kısıtlı bir altyapısı var gibi geliyor bana da hocam.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam üstte @mafaky hocamız da paylaşmış Milleni alternatifiniz de mevcutmuş Vodafonenet gibi, bilginize hocam.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Vodafone fiber tarafında altyapı olmayan yerlere girerse giriyor tek. Yatırımının geri dönüşünü düşünüyor hani. Diğerleri ile rekabet etmesi gerekiyorsa oraya FTTH hizmeti düşünmüyor bile.

Ben kullanıyorum Vodafone fiberi. Turk Telekom'un fiberi değil, DSL kablosu bile yokken fiberledi Vodafone ve çoğu kişi de Vodafone kullanıyor. TT altyapısı üstüne fiber çekseydi kullanan olmazdı bile ki boşa büyük bir yatırım yapmış olurdu. Buna oldukça dikkat ediyor fikrimce. Diğerleri varsa da zaten onlardan hizmet alıp abonelere satış yapmaya çalışıyor, riske girmiyor.

• Başvuru yaptım, ama hat çekilme olasılığı nedir acaba? Konut dublex müstakil, 51 konut var ada/parsel de, neye göre değerlendirme yapıyorsunuz? Hangi kriterler göz önünde bulunuyor?

• Türknet sadece size hızlı internet vermeyi değil; lezzetli tatları sunmayı da vaat ediyor. Pravo; helal olsun.İnternet Performansında Sınırları Zorla: GigaFiber İstiyorum 

İnternet Performansında Sınırları Zorla: GigaFiber İstiyorum

• Rezilik kaç senedir fiber beklkiyoruz talep bıraktık yaptıkları işe bak

• @TurkNetDestek

Hocam hangi mahalle önde? İl ilçe mahalle bilgisi alabilir miyiz ilk on tablosu örneğin?

• ilk türknetli olanlardanım ne zaman ki müşteri hizmetlerini kaldırıp aptal bir ivr sistemine geçildi o zaman, ceo larından genel müdürüne kadar şikayetlerimi iletip bıraktım :) ah türknet nasıl bitirdin kendini sıf mt parası ödememek icin binlerce abonenden ve potansiyel abonenden oldun,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 30 Eylül 2024; 8:44:37 >
  • Mahalleli olarak çıkıp oynarsanız 500 puan.

Eğer soyunup oynarsanız 1000 puan.

• eteksen kullanıcısına yanıt

• Bu mahallesi iste işi size 11 BEDEN BÜYÜK GELİR HOCAM.

Bu kampanyayı işi bilen kimse yemez..

Sizin her yere bu hizmete veremeyeceğinizi sağır sultan bile biliyor. Ve anlar zaten.

Hee ama şöyle her şey reklamdan ibaret derseniz anlarım..

Zaten ötekilerde millet yerse kerem dürsin ile Faras Kötünemliyi oynatıyoo reklamlarında zaten tabii yersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 10 Ekim 2024; 9:26:2 >
  • Anladığım kadarıyla kampanya sona ermiş. Konunun başlığı "mahallene-dunya-standartlarinda-internet-mi-istiyorsun" idi ama değiştirilmiş. Mahalle puanı toplayıp, sosyal medya fenomenleriyle etkileşime girip mahalle puanını arttırmamız gerektiği ve buna bağlı olarak altyapı geleceği söylenen bir kampanya idi.

Turknet in kampanya birimleri kendilerine bu kampanya özelinde iletilen eleştirileri görmüş olacak ki bu kampanyayı sonlandırmış.

Hayırlısı olsun

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159685440

Bu sorumuza da cevap alamadık ama canınız sağolsun diyelim

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Değerli Yöneticim;

Yukarıda ayazdım bu kampanya onlara 11 beden büyük gelir..

Kaldıki büyü ISS ler böyle yüksek hızlar veremiyor.

Bunlar Ülke genelinin %1-2 sine hizmet vermiyorlar. Çıkıp buradan atıyorlarr..

Hee bu reklam desinler bizde bakıp geçelim..

• istanbul'un göbeğinde verdiği hız 42mb- utanmadan da 499tl istiyor.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Hocam o yüzde bir iki dediğin grup yüzde on olsa en azından çok iyi olur, alternatif doğar. Ben İstanbul dayım. Benim olduğum mahalleyi boşver, ilçede bile yoklar. Olmalarını isterdim, sebebi de şu ki alternatif olması her zaman iyi bir şey.

• 120 daireli bir sitede oturuyorum, gigafiber altyapısı icin defalarca başvurdum, ancak nafile, altyapı gelmesi için şartlar ne acaba?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Site yönetimi herkesten talep alıp basvursun daha kolay olur süreç

Not: Altyapı sağlanınca herkes abonelik almak zorunda degil, daha sonra da alabilirler veya hic almayabilirler

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Abaldim, site yönetimi ile bi görüşeyim o zaman, cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.