Şimdi Ara

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
9.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir soru sormuştum, yaklaşık olarak 1 senedir cevap bekliyorum, gayet ciddiyetsiz bir firma, sadece yayıncılara destek veriyorlar.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden sorunuzu tekrar iletebilir misiniz? Yardımcı olacağım.
  • 2024 ilk ceyreginde gectim yemin ediyorum çağ atlamis gibi oldum hersey icin turktelokoma bu hizmetleri icin tesekkuru borc bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bi cacık getiremezsiniz. Turkcell i sev sevme adamlar bi kaç ayda altyapıyı döşedi geçti(Ankara) Siz kimsiniz de habire talep yapıyoruz yalvartıyorsunuz.

• İstanbul Bayrampaşa'da altyapı için biz uğraştık komşumla birlikte. Geldi de. Ama sadece bizim ikimizin binasına gelmedi Evin baktığı iki cephedeki komşularda var. Kablo binanın yanından dolaşıyor. Çok trajikomik bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoctnky -- 29 Kasım 2024; 13:16:40 >
  • Kayseri de altyapınız yok galiba. Gelecek mi acaba :)

• Bursa'da Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinde zamanında gece kondu olarak yapılmış müstakil evlere GigaFiber kutuları konmuş ama bizim burada her yer yeni site olmasına rağmen GigaFiber'den eser yok. Daire içine kadar fiber hat çekili vaziyette. Mecburen TürkTelekom Fiber hattı üzerinden Türk.Net'ten 100Mbps hizmet alıyoruz. 30 Ağustos Zafer Mahallesinde tek kutu ile aynı anda 20-30 kullanıcı ve daha fazlasına hizmet vermek varken Dikkaldırımda 1, 2 kullanıcı için uğraşıp duruyorsunuz. Kayapa, 30 Ağustos Zafer bölgesine bekleniyorsunuz. @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 30 Kasım 2024; 22:41:41 >
  • Aydın ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuz

• reklamı çok ama kendisi olmayan bi sistem fibernet

• turuncu_ kullanıcısına yanıt

Türk.Net ayakta kalabilmek adına Vodafone gibi profesyonel iş hayatı açısından mantıklı olanı yapıp reklam, pr'a oynayarak gerçek hayatın acıları ile potansiyel gigafiber isteyen insanları ekonomi iyi tavrından başka bir şey yapmıyor. Gerçekçi konuşacak olursak yapamazda.

Türk Telekom ve Turkcell bile özelleştirme, politikanın internet hizmetindeki sansürleri ve internetten merkezi - yerel yönetimlerin altyapısından, satışına kadar keyfi, lüks bir şey olarak görüp kolay gelir - vergi kapısı görme şeklindeki hamleleri ile koskoca milyar dolarlık Turkcell'deki %20 küsür hissesini Avrupalı Telia mıydı neydi 300-400 küsür milyon euroya devlete satıp gitti.

Telekom'da dolar patlaması nedeniyle borcunu ödeyemeyen Oger bizi silkti ama biz sanıyoruz ki Telekom'u zaten elinde tutamayacağını bilip isteyerek yaptı hayır enflasyon patladığı için altından kalkamayacakları dolar bazında aptalca bir satın alım yaptıkları için alamadılar. Milyar dolarlık ihale anlaşması ile dolar zamanında 1.5 TL küsürlerdeyken yatırımı dolarla olup yurt dışına giden - yurtdışından gelen verilerin maliyeti ücreti dolarla ama sen iç piyasada TL ile satıyorsun.

Türk Telekom tüm özelleştirme ve hukuki - finansal şaibelerine rağmen kanıtlı - belgeli resmi bir şekilde yok olmamak için bankalara hacizle, sonrasında politikacılar bankalara bu özelleştirme için zorunluluk - şartlandırma yaptığı için zarar ettirdiği için bankalardaki çoğunluk hisselerin devlet tarafından satın alınması sürecinde 10 küsür milyar dolarlık alt yapı yatırımı yapmış.

Tabi bunun büyük çoğunluğu omurga, şehirler arası - ülke arasındaki maliyetli - yüksek kapasiteli altyapı yatırımı olup Turkcell ile Telekom ve Türk.Net bazı bölgelerde hepsi kendi FTTH'sini götürürken, bazı bölgelerde sadece belirli firmaların yatırımının olduğunu görüyoruz. Bunlar emin olun profesyonel fizibilite araştırma - kâr, zarar mantığı sonrasında alınan kararlar.

İzmir'de Telekom'un - Turkcell'in fiber götürmediği düşük gelir grubu ama yüksek popülasyonu olan bölgelere Türk.Net niye FTTH götürüyor diye düşünüyordum doğru olanı yapıyorlar ama yaptıkları yanlış Telekom'un, Turkcell'in VDSL'i zar - zor sunabildiği yatırım yapmadığı yerlerde de Tek tarife 1000/1000 300-400-500 TL şeklinde enflasyona bağlı mecburi artışlarla hizmet satışı gerçekleştirmek. Bu bölgelerde farklı gelir grubundan yakın akrabalarım var. Çok şükür bizim yakınlarımızın durumları kötü değil ama yıllardır yaşayıp, büyüdükleri yer olduğu için ha deyince insan yaşadığı yerden kopamıyor ama görüyorsun evler eski, yalıtım yok, buz gibi sen adama sana internet getirdik hem de 1000/1000 ama 500 TL. Ya sen bu insanlara 200 TL'ye 100/10 veya 100/20 ver yeter zaten. Milletin poposu donuyor kışın soğukta yaşasın aylık 400-500 TL'ye Gigafiber süper internetimiz var mı diyecekler. Geçtim alt gelir grubunda yaşayan insanları, orta ekonomik grubundaki bölgelerde bile insanlar sabah 2-3 saatte hızla tükenen ucuz ekmekleri alıp biraz tasarruf yapıp hem de yürüyüş olur diyerek fırın yerine belediyelerin zararına sattığı halk ekmek sırasına giriyoruz, ekmek alıyoruz hem sağlıklı üretiliyor - içi boş değil hem de uygun fiyatlı diye. Türk.Net tek fiyat - tek tarife ile gariban mahallesinde donut satıyoruz gel vatandaş demeye devam.

Milyar dolarlık Turkcell - Türk Telekom, zorumuza gitsede büyüyebilmek - hissedarlarına kâr payı dağıtabilmek dışında daha fazla yatırım alabilmek adına TL, Dolar bazında daha fazla nasıl para koparabilirim diye Streaming TV - Yayın, Turkcell GamePlus ile küfür yiyerekte yüksek pahaya düşük kaliteli - stabiliteli de olsa benzeri bir şeyler satıyor. Akşam saati 8-9'unda eve fiber kurulumuna gelen Turkcell ekiplerini biliyorum. Hayrına mı o çalışanlar ve bağlı oldukları bayi 8-9'da eve kuruluma devam ediyor? Hayır. Bir çok şahıs veya 3. parti şirket bayileri de ne kadar fazla satış, kurulum ve daha yüksek cirolu paketleri müşteriye ikna edip kazançlarının çoğunluğunu o şekilde sağladıkları için, Turkcell'in kadrolu garanti maaşlı vergi dairesi hantallığı çalışması yerine Amerikan Kapitalizmi gibi satış, daha fazla - daha yüksek tarifeli satış - pazarlama ve sonrasında kurulum mantığı ile çalışıp sen istiyor para hatta biraz daha fazla para çalışacaksın arı gibi dedikleri için.

2008'de evde ilk internet ile FTTB ile tanıştığım dönemde Turkcell Superonline 3 ay mı neydi kotalı en düşük tarifeyi seçtiğimiz halde 100 mbps limitsiz erişim tarifesi hediye etmişti. Lan zaten bilgisayarım Intel Celeron D 336, 512 Mb Ram, 160 GB mı ne IDE harddiskli sistem 720P Youtube videolarını zor oynatıyorİnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

Türk.Net'in GigaFiber'i de bir yandan reklam maliyetlerini düşürmek adına seçtiği fiziblite açısından akıllıca bir yöntem. Kullanıcılar olarak bir firmanın parasını verip ödeyeceğimiz hizmeti için forumlarda millet organize olalım onay - resmi garanti verelim de yeter ki gelsinler diyecek şekilde bir hizmet-fiyatlandırma yapınca şöyle bir tablo ortaya çıkıyor:

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 6 Aralık 2024; 15:51:50 >

• ya turknet siz bu işi beceremiyonuz vallahi gözünüzü seveyim kapatın gidin adamlara anlatıyorum bakın binada internet yok sadece bende değil tüm apartmanın interneti yok karşı binada herkeste var altyapıda sorun olduğuna bir türlü ikna olmuyolar ben ne dersem diyeyim arkadaş modem kurulumuna kendini odaklamış modem kurulumu yapmanız gerek diyor İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş  neyseki diğer komşularda turktelekom var kayıt actılarda sorunu giderip herkesin interneti geldi yoksa sabaha kadar modem kurulumu yapcaktık İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolince -- 8 Aralık 2024; 3:31:32 >

• intel7mix kullanıcısına yanıt

Evet Aydın bölgesinde performans bekliyoruz.

• Binamın önünden fiber kablolar geçti ama ne hikmetse hala vdsl kullanıyoruz ve hiç bir firmada bir çalışma yok fiber gelmesi için ne yapmalıyız?

• Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
    turk.net
    GigaFiber İstiyorum- Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz 🍀
  • Telekom Çok Yavaş çalışıyor 2021den beri yan binada fiber kutu var haritadada fiber gösteriyor ben bakıyorum hiper vdsl çıkıyor ve tüm sokak böyle sadece 1 binaya kutuyu koyup gitmişer

Her sene yazıyorum bunlara cevap olarak altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar alt tarayı yan daireye kablo atacaksınız bina içinde siyah bir kutuda koydular içerisine misina :) gibi ipte çektiler

2025 oldu hala hareket yok 4 yıl olacak ne gelen var ne giden diyordumki geçen hafta birileri geldi binalara kablo çekiliyor Bu seferde 2 - 2 binaları atlıyorlar sizin bina gözükmüyor diye Söylendi :D

Bunun içinde 2029 kadar fiber kutu binaya bağlanacak gibi duruyor zaten 2021e kadar 10yıldır 4mbps ile idare ettik en azından vdsl ile az biraz rahatladı artık bekleriz yine 3sene 5sene kadar :)

• Yaklaşık 2 yıldır Konya/Selçuklu Esenler Mahallesi, Eski Sille Caddesi için talep oluşturmaktayım fakat herhangi bir dönüş alamıyorum. Konya merkezde en ücra köşelere bile gigafiber gitti ama biz şehrin ortasında destek alamıyoruz.

• Mahalleme Fiber internet Alt yapısı gelir gelmez Jet hızı ile Apartmanımıza kurdular TurkNet GigaFiberi . Bundan iyisi Şam'da kayısı =))

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle yazı için eline sağlık. Şu meseleye de değinebilir misin?

https://forum.donanimhaber.com/turknet-burger-king-6-ay-50-indirim-kampanyasi--159675348

Bir link daha vereyim elin değmişken ona da bir bakarsan çok iyi olur.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160329316

İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş 

• İster mahalleli istesin istemesin, Fiber Alt yapı geldiği anda istedim mail attım 1 kaç gün içinde Apartmanıma kabloyu çektiler Gigafiber'e geçtim. Gerçekten çok güzel bir hız .

• Arkadaşlar merhaba. Turksat kablodan internet hizmeti almaktaydim Turk Telekom altyapisindan. Turknete gecis islemi yaptim yine Turk Telekom altyapisina sahip. Gecis islemi seklinde islemler yapildi ve kullandiginiz modem haklari bize gececek iade etmeyin dediler. Simdi baktigimda Turksat kablo 2850 lira fatura cikarmis modem ucreti diye. Turksat kablo bizde gecis islemi diye bir sey yok diyor, modemi bize geri yollamaniz lazimdi diyor. Turknet de devre numarasi veriyor ve churn gecis yapilmis diyor, Turksat kablo size hatali fatura cikarmis diyor, modemin kullanim haklari bize gecti diyor. Bu durumla karsilasan var mi? Ya da tavsiyesi olan herhangi biri.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.