Şimdi Ara

İnternet Problemleri Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her seferinde şu interneti sorunsuz kullanmak istiyorum ama çok istediğimden galiba olmuyor. 2 tane sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim.

1)Bilgisayarda hiçbir sorun yoktu, interneti kastediyorum. Windows 8 sürümüm var 8.1 yapmak için güncelleme yapıyorum hep ama olmuyor. PC kendi kendine güncellemeler yapıyor hep, onay istiyor filan ama bir türlü 8.1'im olamadı. Sorun bu değil ama. Dün film izliyordum internetten yine bazı onaylar geldi ben de onayladım. Sonra şu lanet olası pop-uplar, sitelerin boş yerlerinde çıkan saçma sapan yeşil kart vs. reklamları dört bir yanımı sarmaya başladı. Yandex filan yüklenmiş, onu kaldırdım gerçi ama pop-uplar gitmiyor. Yardım edebilir misiniz?

2)Bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum açıkçası biraz karışık ama. İnternette arkadaşlarımla sohbet ettiğim bir site var, siteye üye olmak gerekmiyor kullanıcı adıyla giriliyor. Girişte size kayıtlı kullanıcı adlarından birini veriyor sonra siz değiştiriyorsunuz. Bugün oraya girdim her şey gayet normal. Sonra evdeki diğer bilgisayardan o siteden bir şeye bakmam gerekti, girdim. Başka bilgisayardan bakmamın sebebi de, eğer kendiminkinden baksaydım sohbetim kaybolacaktı. Bilgisayardan girdim, o sayfaya yazdıklarım aynen duruyordu ama kullanıcı adım değişmiş ve girişte verilen kullanıcı adlarından biri olmuş. (Her yeni girişte veriliyor, geçmişi silince ya da başka PC'den girince ama bu durum garip) Baktım kendi bilgisayarıma geri döndüm. Sohbetim gitmişti, farklı yerden giriş yaptınız filan diyordu. Yani iki bilgisayardan da benim kimliğimle (başka uygun kelime bulamadım) sohbet edilebiliyor. Daha önce böyle bir şey yoktu nasıl oldu bilmiyorum, her bilgisayar yeni bir kişi demekti yani benim için. Ben burada o sitede sohbet yaparken diğer PC'den bağlanan başka biri o siteye girdiğinde yine ben olarak konuşabiliyor. Sanırım bu da internetle ilgili bir sıkıntı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.