internet sayfalarında gezinirken advil_report.aspx adlı indirmek istediğiniz bir dosya diye geliyor geliyor virüsmü veya ne olduğunu bilmediğim dosya geldiği adres htp//banner.advodvil.com bu konuda bilgisi olan varmı ?
BİLEN YOKMU ?
quote:
Orijinalden alıntı: canseven
BİLEN YOKMU ?
KArdeş, işine yaramayacak bir dosya o. Dosya bile değil. Sana zarar verir. Gerek yok, alma bilgisayarına.
quote:
Orijinalden alıntı: izmir85
quote:
BİLEN YOKMU ?
KArdeş, işine yaramayacak bir dosya o. Dosya bile değil. Sana zarar verir. Gerek yok, alma bilgisayarına.
internet de veya bazı sitelerde gezinirken her seferinde açılan indirmek istediğiniz dosya şeklinde geliyor zaten abul etmiyorum ama zırt pırt acılınca rahatsız ediyor
C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\ >>>>Temp (TEMP) Dosyasına bir sürü boş notepat dosyası ile kaydedmiş >yanlışlıkla bu tür doyaları indirirken hep bu işlemi gercekleştir< işaretledim artık bana da sormuyor boş notepat dosyası nı otamatik indiriyor bize de silmek kalıyor resimdeki sayfayıda bulammıyorum + bu her siteden gelmiyor sayfa yenilenirken veya başka sayfaacarken geliyor tem dosyasın dolmaya başladı
quote:
C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\ >>>>Temp (TEMP) Dosyasına bir sürü boş notepat dosyası ile kaydedmiş >yanlışlıkla bu tür doyaları indirirken hep bu işlemi gercekleştir< işaretledim artık bana da sormuyor boş notepat dosyası nı otamatik indiriyor bize de silmek kalıyor resimdeki sayfayıda bulammıyorum + bu her siteden gelmiyor sayfa yenilenirken veya başka sayfaacarken geliyor tem dosyasın dolmaya başladı
Hiç böle bir sorunla karşılaşmadım belki pcnde virüs vardır buna neden oluyordur ?
Virüs değil sanıyorum Mozilla Firefox tarayıcıdan kaynaklı Internet Explorer deyken sorun yok Firefox kaldırıp tekrar kurup deneyeceğim
quote:
Virüs değil sanıyorum Mozilla Firefox tarayıcıdan kaynaklı Internet Explorer deyken sorun yok Firefox kaldırıp tekrar kurup deneyeceğim
Evet birde öle deneyin ilginç bir sorun belkide bende 3 tane antivirüs var engellemiş o yüzden karşılaşmamış olabilirim.Denedikden sonra sorununuz hallolduysa buraya tekrar dönüş yapın aynı sorunu yaşayanlar içinde çözüm yolu doğar
quote:
Ozel yazilimla windowsun kendi yazilimi olan notepad icine uygulama gomup sizin pcyi ele gecirmisler anlasilan.
Bana geçende buna benzer i şey olmuştu sonra bilgisayarda her bi klasörü açsam özel arama diye bi sayfa çıkıyodu sonra bilgisayara reset atınca geçti sakın deneme bence
Mozilla Firefox yeniden yükledim sorun halloldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme