Şimdi Ara

Internet Security mi yoksa 360 Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • norton internet security ile norton 360 arasında ki fark nedir ? hangisinin önerirsiniz ? çok önemli bi farkmıdır yada aralarında ki ?

• Norton 360 ı öneririm aralarındaki fark tablosu şu şekildedir.

http://www.symantec.com/norton/ps/1up_de_de_360t1.html

Not : Ayrıca Norton 360 almayı düşünüyorsanız Çin sitesinden alın 3 Yıl 3 bilgisayar sadece 285 yuan (45 Usd)
  • çin sitesinden almamın herhangi bir dezavantajı olur mu dil olur baska birsey olur ? çok sağol bu arada
  • Yok şöyle yaptım ben Çin sitesinden 3 yıllık aldım , anahtar gönderdiler. Bende türkçe norton 360 deneme sürümünü indirip kurdum sonrasına etkinleştirmede ürün anahtarımı yazıp aktive ettim Türkçe tam sürüme geçtim. Kısacası hem ucuz hemde 1096 gün (3 yıl)
  • Norton 360™ üç bilgisayar için 1 yıllık 43,75TL.

Bu şekilde alsam muhtemelen aktivasyon kodunu gönderecekler. Peki iş yerindeki bilgisayarlarda kullanmak açısından bi'sorun yaratır mı? windows OEM vs kutulu farkı gibi bi'sıkıntıyla karşılaşmayalım sonra?
  • Ben çıktı çıkalı norton internet security kullanıyorum gerek ara yüzü olsun gerek pc de varmı yokmu belli diğil okadar az yiyiyor işlemciden çok ama çok memnunum sende nis al tamamdır
  • Aralarında pek bir var yok. Antıvır yanına saglam bır guvelık duvarı programı da kurulursa porgramlar arasında fazla bır fark olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.