Merhaba arkadaşlar. Şirket adına 8 sene önce düzenlenmiş ve hizmete giren bir internet sitemiz var. Çeşitli sebeplerden dolayı dahabu sene baştan aşşagıya yeniletmek istiyorum fakat her sene İnternet sitesi isim hakkı için para ödedıgım firmaya bilgi almak için ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Siteyi düzenlemesi için birisi ile irtibata geçecegım ama sağlamam gereken şeyleri bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler..
com.tr ise odtüden kendi adınıza hesap açarak gerekli formları doldurup ismin kendi hesabınıza geçmesini sağlayabilirsiniz. com ise firmaya ulaşmaktan başka çareniz yok.
malesef .com eğer firmaya ulaşamazsam ve yıllık ucret ödeme donemı gelse ve ödeme yapılmasa sitemı kapanır? yada bır sekılde banamı ulaşırlar?
Alanadı alım işlemi yapıldığında satıcı firma bir maille bilgilerinizi gönderir ki anladığım kadarıyla bu mail sizin mailiniz değil. Dolayısıyla şifre ve kullanıcı adı o mailde bulunduğundan işlem yapamazsınız.
Diğer taraftan, ödeme zamanı geldiğinde ödeme yapılmazsa alanadı düşer. Yani o anda siz dahil herkes o alanadını alabilir.
kullanıcı adını ve şifreyi anımsar gibiyim doğru oldğunu bilmıyorum. bunu nasıl ögrenebılırım? yanı bu bılgılerı ben buldugum zaman sitemın uzerınde istedıgım değişiklikleri yaptırta bılırmıyım?
Bir sıkıntı daha var. elimde site için ödenen paranın makbuzu ve anlaşması 2008 yılında gerçekleşmiş ve muhasebecım son 3 yıllık sıteıl alakalı dokumanlara ulaşamıyor. açıkcası son 3 yılda para yatıp yatmadıgı hakkında bır bılgımız yok!! eğer paa yatmmış olsaydı site açık kalırmıydı? şuan site normal bır sekılde sorunsuz devam edıyor. teşkkürler