arkadaşlar internet üzerinden counter strike 1.5 oynuyordum önceden hiçbir problem yaşamıyordum.ama son bir haftadır internet üzerinden countera girdigimde oyun ooo kadar çokk donuyoki,hiç oynayamıyorsun.virüs yada spy falan tarattım bulamadı.oyunu komple sildim herşeyiyle birlikte tekrardan yükledim,ama hala internet üzerinden oynanmıyor.oyuna normal botlarla oynamak için girdim,internet üzerinden degil normal girfim,eskisi gibi çok güzel bir şekilde oynayabiliyordum.ne yapmalıyım.neden böyle bişey yapmıştır? yardımcı olursanız seinirim...
kimse bilmiyormu ????
bilgisayarın zamanla internetten gelen dosyalar çerezler vs vs birçok çöp le dolar ve sorunlar yaratmaya başlar. buda hem bilgisayarının işlemcisini hemde explorer yada firefox u yani internet hızını yavaşlatabilir.
temizlik içinwww.filehippo.com adresinden ccleaner programını indirip kullanabilirsin. ücretsiz ve çok iyi bir programdır.
birde şunu söylemek gerekirse online oyunlarda yığılmalar server sorunları internet hızındaki değişiklikler de senin sorununa neden olan başlıca etkenlerdendir bilgine.
bende counter 1.6 oynarken oluyo pin 80-100 olunca oyundan atıyo ardıncen hemen res atıyo pc virüs taratması yaptım virüs cıkmadı fana baktım oda dönüyo nede sorun var anlamadım
andac_bagtir kardeş dedigin programı zaten vardı,güncelleştirdim,sonra tarattım sildim,sonra hata ları çöz yaptım ama hala oyun donuk ... başka birşeyden kaynaklanıyorrr.neden acaba???