Şimdi Ara

İnternet Videolarında Duraklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara yeni format attım ve K-Lite Codec Pack kurdum. Sonrasında Adobe Flash Player'ın en son versiyonunu internetten indirdim. Youtube ve metacafe'den bişeyler izlerken hep görüntü takılarak geliyor. Videoyu seyrettirmeyecek kadar çok takılıyor diyebilirim. Sonrasında codec leri sildim ama hala kurtulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• internette böyle birşey buldum belki işine yarar

Sadece Windows Xp professional kullanıcıları uygulayabilir.. 80 %olan internet hızını.....üst seviyeye taşımak ve 20 % coğaltmak için yapmamız gerekenler..
    ilk olarak ana ekrana geliyoruz..
    ve ardından: Başlata basıyoruz>çalıştırı açtıktan sonra açılan yere>gpedit.msc yazıyoruz burdanda>bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli.
    ve hız %100 kolay gelsin..

alıntıdır
  • bağlantı hızı ile alakalı birşey.sisteminde sorun yok yani.videonun tamamen inmesini bekle.sonra seyredersin
  • hocam bağlantı hızı ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü masaüstü bilgisayar ile çok rahat bir şekilde seyrederken notebook ta bu sorunu yaşıyorum.
  • FireFox kullanmiyorsan artik gecmelisin
  • . Firefox'da üçüncü yılım dediğin gibi geçmeyenler artık geçmeli. Benim problemim halloldu sanırım. Bir sitede okuduğum şeyi uyguladım. Video oynatırken sağ tıkladım settings e tıkladım. Burada bulunan enable hardware acceleration yazısının tikini kaldırdım bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Cevap yazanlara teşekkür ederim.
  • problem hala devam ediyor. youtube dan birkaç video seyrettim takılmadan ama şimdi seyrettiklerim takılıyor. Bu arada videolar tamamen yüklendikten sonra izliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu yardım edebilecek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur1

internette böyle birşey buldum belki işine yarar

Sadece Windows Xp professional kullanıcıları uygulayabilir.. 80 %olan internet hızını.....üst seviyeye taşımak ve 20 % coğaltmak için yapmamız gerekenler..
    ilk olarak ana ekrana geliyoruz..
    ve ardından: Başlata basıyoruz>çalıştırı açtıktan sonra açılan yere>gpedit.msc yazıyoruz burdanda>bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli.
    ve hız %100 kolay gelsin..

alıntıdır

Bunun uzun zaman önce yalnış bir bilgi oldugunu okumuştum

@cyclon87
    İnternet bağlantısından değil diyorsan.Browser değiştirmeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 11 Eylül 2008; 10:06:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.