Şimdi Ara

Internet ( Wireless ) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,abimle birlikte internet kullanıyoruz ve ben wireless ile bağlanıyorum online bir oyuna girdigimizde bende sürekli internet gidiyor onda bir problem yok bende sürekli gidip geliyor mesela arkadaşım laptopını alıp geldiginde o bağlanıyor ve herhangi bir kesilme olmuyor acaba benim laptopımın wireless kartında mı sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim online oyun oynamayamaz oldum messengerda düzgün iletişim bile kuramıyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihasasuketr -- 1 Eylül 2012; 23:29:40 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihasasuketr

Merhaba,abimle birlikte internet kullanıyoruz ve ben wireless ile bağlanıyorum online bir oyuna girdigimizde bende sürekli internet gidiyor onda bir problem yok bende sürekli gidip geliyor mesela arkadaşım laptopını alıp geldiginde o bağlanıyor ve herhangi bir kesilme olmuyor acaba benim laptopımın wireless kartında mı sorun var yardımcı olursanız çok sevinirim online oyun oynamayamaz oldum messengerda düzgün iletişim bile kuramıyorum şimdiden teşekkürler.

Modem arayüzüne girerek wireless kanalını değiştirin.

Statik DNS ve İP kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.