Şimdi Ara

İnternet yavaşladı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet bir iki gündür epey yavaşladı.Özellikle de geri ve ileri tuşu çok yavaş.Programlarıma bakarken cisco systems diye birşey görmüştüm ,onlardan birkaçını sildim ondan olmuş olabilir mi?Chrome kullanıyorum bu arada.

• Yardımcı olabilecek biri yok mu?
    Format atsak düzelir mi?
  • İleri ve geri tuşundan kastın nedir ? Yada sorunun web browser kaynaklı mı internet yavaş demişsin.
  • Bazen browserlardan kaynaklanabiliyor Virüs bulaşınca hız düşüyor . Antivirüs yoksa kurun Browseri komple sil firefox ve ya yandex browser kur bide öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

İleri ve geri tuşundan kastın nedir ? Yada sorunun web browser kaynaklı mı internet yavaş demişsin.

İnternet sayfa ileri geri tuşunu kasdetmiştim.Önceden chrome da böyle bir sorun yoktu bir iki gündür var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hescerr

Bazen browserlardan kaynaklanabiliyor Virüs bulaşınca hız düşüyor . Antivirüs yoksa kurun Browseri komple sil firefox ve ya yandex browser kur bide öyle dene

AVG var ama bir deniyeyim tekrar kurmayı.Teşekkürler
  • AVG Kullandım pcde sorunlar çıktı Nod 32 kurdum bi sorun vermedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hescerr

AVG Kullandım pcde sorunlar çıktı Nod 32 kurdum bi sorun vermedi.

avg uzun zamandır var bende hiç böyle olmamıştı
  • Malware taraması yaptır. Geçmişini silmek ilede başlayabilirsin ve gereksiz reklamlarda buna sebep verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

Malware taraması yaptır. Geçmişini silmek ilede başlayabilirsin ve gereksiz reklamlarda buna sebep verebilir.

Deneyeceğim teşekkürler yorum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinağacı

İnternet bir iki gündür epey yavaşladı.Özellikle de geri ve ileri tuşu çok yavaş.Programlarıma bakarken cisco systems diye birşey görmüştüm ,onlardan birkaçını sildim ondan olmuş olabilir mi?Chrome kullanıyorum bu arada.

Ben genelde vüris cözüümü için avast kullanıyorum onuda açılış taraması olarak programlıyorum kesin cözüm oluyor virüs silmesi için bence bir dene eyer düzelmezse bir fortmat at eskisinden daha iyi olacağına eminim.
  • Tamam tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim
  • CCleaner kullan / Eset /indirme yaparken internet download manager ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.