arkadaşlar internetim biraz yawaş bişiyi download ederken yawaş ilerliyo bunun bi çözümü warmı..program vs vs vs ...gibi
kardeş yardımcı olmak isterdim ama o konuyu muhterem türk telekoma söyleyeceksin ha bu arada unutmadan türk telekoma
Problem ne ? Bağlantın nedir ? biraz ac biseler diyebilelim ....
aga 256 bağlantım war download süresi uzun yani yawaş download ediyo türk telekomla işim olmaz(zaten zırt pırt kesiyolar)başka bi çözümü warsa bilmek isterim hani program gibi.....256 da 4 kişi bağlıyız bu arada.....
256 bi bağlantıya 4 kişi bağlanmak nasıl bi akıl orasını çözebilmiş değilim.. internetinin yvaş olması çok çok doğal ve buna hiçbişiy yapamassın çünkü çoğu kimse tek kişi kullandğı halde yavaş zaten.. öyle programı felanda yok bu işin.
ok sadece bi soruydu plsssss!!!!!! sağol cvp için...
kardeş 256 ya 4 kişi ortak edilirmi sen yavaş downland ettiğinede şükret bence
hahaha olabilirde haklısın......sağolasın
quote:
aga bişi daha ya ben bu kullanıcı ismimi nasıl değiştircem yaw değiştirmek istiyomda..
eğer modem sendeyse netlimiter kullanarak,diğer üç arkadaşının downloadlarını sınırlayabilirsin.biz de 7 kişi kullanıyoruz ama,çok nadirdir düşük hızla çektiğim.onlar sadece internette surf yapıyolar o kadar.
netlimiter diyosun yani..ama modem bende değil gende bi bakarım......bu arada ben bu karademir<----------onal kullanıcı adımı değiştirememmmi ya acaba ....cvp yazrsanız senirim sağolun
4 arkadas baglaniyorsaniz bencee hic degilse adsl hizini yukseltmeniz tawsiyemdir 4 kişi hic olmazsa 512'ye gecin derim en az
karademir nickini degismen icin mewlüth'e basvurman lazim o halleder..