slm arkadaşlar pc me format atmadan önce youtube dan video indiriyordu. yani videonun sağ üst tarafında indir butonu çıkıyordu. fakat format attıktan sonra internet download manager sadece youtubedan video indirmemeye başladı. flv linki alınamıyor diyip duruyor.tüm ayarlamaları yaptım programı kaldırıp yeniden kurdum bana mısın demedi hala sadece youtubedan video indirmiyor
Seceneklerden kullandiginiz internet tarayicisinin aktif olup olmadigini kontrol edebilirsiniz
FLV player indir sorun düzelecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: darkbloodelf
slm arkadaşlar pc me format atmadan önce youtube dan video indiriyordu. yani videonun sağ üst tarafında indir butonu çıkıyordu. fakat format attıktan sonra internet download manager sadece youtubedan video indirmemeye başladı. flv linki alınamıyor diyip duruyor.tüm ayarlamaları yaptım programı kaldırıp yeniden kurdum bana mısın demedi hala sadece youtubedan video indirmiyor
idmana gir seçeneklere gir orda dosya türleri yazar flv varmı yoksa ekle
Hangi sürümünü kullanıyorsunuz IDman'ın?
idm 6.09 build 3 versiyonu
O sorunu bende anlamış değilim , ben sorunsuz kullanıyorum ama benzer durum kuzendede var , eğer problem çözülürse söyleyeyim ona o da düzeltsin , takip
Eski sürümse flv. uzantılarını desteklemiyor diye dedim de bu surumde indirmen lazım youtube'dan arkadasların da dedigi gibi ayarlardan flv. yi aktif et ayrıca kullandıgın tarayıcı secilimi bi bak bakalım idman dan.Yine olmazsa kullandıgın tarayıcının eklentilerinden bak idman eklentisi secili ve acıkmı.
internet explorer da eklentilere baktım sorun yok!!! sadece youtube da flv dosya indirniyor geçen gün orbit programını kurudum onda da flv url si alınamıyor diyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme