Şimdi Ara

İnternete Farklı Şehirlerden bağlanmak Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da yaşıyorum masaüstü bilgisayarımdan İstanbul dan veya Bursa vb... gibi şehirlerden internete bağlanabilirmiyim bir yöntemi var mı bunun lokasyon değiştirmek istiyorum.

sınırsız internet kullanıyorum. Türk Telekom

• Dediğinizi pek anlamadım ama bazı kısımlarından yola çıkarak hareket etmek istiyorum.
    İnternet aboneliğiniz x şehirde ama başka şehirlerde bu kullanıcı adı ve şifremi girerek kullanabilir miyim? diyorsunuz doğru mudur?
    x İlinde kullanmak olduğunuz internet'e Adsl kartı ve port tanımlanır ona göre hizmet verilir eğer gideceğiniz yerde bunlar aktif ise kullanıcı adı ve şifrenizle kullanabilirsiniz.
    İstanbuldaki kullanıcı adı ile Kocaeli'de ve Samsun'da denedim gayet başarılı nedense ping yüksek çıkıyordu anlamadığım nokta buydu.
    Sadece lokasyon değişimi istiyorsanız PPTP, L2TP/IPsec ve SSTP VPN tercih edin Vpn veya DNS programları ile başka illerde veya ülkelerde bulunursunuz fakat kötü amaçla kullanırsanız yeriniz tespit edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 31 Ocak 2017; 5:10:8 >

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    DNS bu konu ile alaksı yoktur ekleyim .
    öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. benim sorum sizin cevabınızın 2. şıkkında bulunan lokasyonla ilgiliydi teşekkür ederim öneriniz için bu programları deneyeceğim. PPTP, L2TP/IPsec ve SSTP ama son olarak VNP bir çok yerde türk telekom tarafından engelli ayrıca kullanım kötü amaçlı olmayacak sadece bulunduğum şehirden harici başka bir şehir için blog kuracağım etkinlikler düzenleyeceğim.
    Ben denedim hatalı port diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Ttnet harici İSS olmadı gerekiyor.

Turknet kullanıyorum turk telekom kullanıcı adım şifreyi yazdım olmadı. Edit: 2 tane internet hattım aktif farklı illerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tamam işte türk telekom olmaması gerekiyor.

2 abonenin ya türk telekom olması lazım yada diğer İSS'ler

Öyle olusa onuda denedim şifre veya kullanıcı adı hatalı diyor.

Ben çok kullandım siz bir yerde hata yapıyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.