Şimdi Ara

Wifi üzerinden alınan interneti yerel ag(kabloyla) başka bir pcye paylaşmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben kıbrısta sivil savunmada oturmaktayım. ve sivil savunmanın kendi içinde yaydıgı 8 mbps interneti laptobumda wifi üzerinden alarak kullanmaktayım. ve ben aynı interneti cat 5 kablo aracılıgı ile kasa bilgisayarım ile paylaşmak istiyorum. kablo aracılıgı ile istiyorum kasanın bulundugu yerde inanın wifi çekmiyor. 8 db tp link antene sahip tplink tlwn722 g 150 mbps anten aldım [anteni ben ayrıyetten aldım] inanın çekmiyor. uzatma kablosu ws bir çok yöntem denedim fakat olmadı. ben açık alanda bulunan laptobuma gelen wifi interneti cat 5 kablo ile kasa bilgisayarımla paylaşmak istiyorum. azönce wifi ye baglandım kabloyu taktım her iki bilgisayarada kablonun uzunlugu 35 metre. biliyorum uzun bir mesafe. taktım kabloyu iki bilgisayarada fakat diger bilgisayarda sınırlı erişim diyor. ve laptobumdada tanımlanmayan ağ olarak görünüyor. ben bunu nasıl paylaşabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz gerçekten benim için çok önemli. yardım eden etmeyen herkeze çook teşekkür ederim.. ayrıca internette biraz araştırdım fakat pek yararlı olmadı lütfen detaylı anlatırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrSpY14 -- 26 Aralık 2013; 19:35:17 >

• 1. yol.. Bir Access Point Alıp bunu Clent modda çalıştırman. Bu sayede Cihaz kablosuz yayını alıp kabloya çevirecek. Sizde kabloyu PC nze takabilirsiniz..

2. Yol Laptop unuz Wifi yi alıyorsa ve, Laptop açık duruyor ise; Laptoptan PC nize bir kablo çekerek Laptop daki internetinizi kablo üzerinden paylaşabilirsiniz.

Eğer Access point alır iseniz, Client mod dışında Universal Repeater modda çalıştırarak, Bu kablosuz sinyalin kapsama alanını genişletebilirsiniz...
  • öncelikle cevapladıgın için teşekkürler kardeşim. elimde cat 5 kablo bunuyor zaten. ben laptopda wifi üzerinden baglandım. ve ardından kablonun bir ucunu laptoba diger ucunu kasa bilgisayarıma taktım. fakat takınca laptopda tanımlanmayan ağ diyor ve kasadada sınırlı erişim diyor. ben bunu nasıl çözebilirim baglaldım bilgisayarları olmadı.
  • CrSpY14 C kullanıcısına yanıt
    Denetim masasından "Ağ Bağlantıları" na girmen gerekli. Buradan internete bağlandığın Kablosuz Ağ Bağlantısını özelliklerine girip,açılan pencereden üstten ağ paylaşımını seçmen gerek. Sonrası, "Diğer ağ kullanıcıları bu bilgisayarın internet bağlantısı yoluyla bağlansın" ı işaretleyim aşadaki açılır listeden Kabloyu bağladığınız "Yerel Ağ bağlantısını" seçmeniz yeterli olacaktır.

Görsel anlatım google de vardır :)
  • çok teşekkür ederim kardeşim yardımcı oldugun için hemen deniyorum umarım olur. ıp felan ayarlamam gerekirmi?
  • CrSpY14 C kullanıcısına yanıt
    ayar gerekmez laptop kendisi ayarlayacak.. Masa PC dende otomatik ip olacak
  • kardeş dedigini yaptım fakat olmadı. takdım kabloyu. dedigin gibi dışarıdan aldıgım wifinin paylaşımınıda açtım. alttan ethernet'i seçtim. benim windows ingilizce.. seçtim etherneti kasaya gittim baktım hala durum aynı ıp yı kontrol ettim ıp otomatik. fakat olmadı bir türlü olmadııı allahım kafayı yicem yemin ediyorummm :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatabilirmiyiz ?
  • slm_ekn S kullanıcısına yanıt
    www.tp-link.com
    TL-WR802N | 300Mbps Kablosuz N Nano Router | TP-Link Türkiye
    https://www.tp-link.com/tr/products/details/cat-9_TL-WR802N.html

Bu ürünü kullanabilirsiniz.
  • Tplink WR853ND cihazını client router modunda çalıştırın. Bu cihaz sayesinde kablosuz veya kablolu bir sinyali alıp hem kablosuz hem de kablolu olarak yayınlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.