Şimdi Ara

İnterneti BOL Paket ÖNERİSİ (TT'den Geçiş Olacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Bildiğiniz gibi bazı taktiklerle Türk Telekomdan 8gb 1000 dk 1000sms lik paketi 30 tlye almıştık forum halkı olarak.

Taahhüt sürem bitmek üzere. Turkcele geçmek istiyorum. 30-40 TL civarında önerebileceğiniz paket varmı. 500-750 Dk bile yeter. Sms çok önemli değil internet en az 8-10 gb olmalı.

• Paketin kendi içeriği olarak turkcell 6-8 gb alamazsın 40 tl ye paket yok ama salla kazan ya da turkcellin her ay verdiği hediyeler sayesinde 10gb bile olur. Ama 1 ay hiç hediye vermese sıkıntıya girebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. kalite farkıda var tabiki
  • uygun fiyata çok internet lazımsa bence turkcell i hiç düşünme bile malesef turkcellde fiyatlar çok yüksek paketler çok düşük ama hizmet ve müşteri kalitesi süperdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontool D kullanıcısına yanıt
    Bunun farkındayım. Bulunduğum bölgede Türk Telekom iyi sanırım aynı pakete devam edicem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben de bakıyorum bu aralar, aynı tarifedeydim türk telekomda ve taahhütüm bitti.
    turkcell faturasız 45 tl 5 gb gündüz, 5 gb'ı akşam 10dan sonra olmak üzere 10 gb. ayrıyeten 1 gb yeni gelene 1 yıl, 1 gb da her ay en az 30 tl yükleyenlere var yani toplam 7+5 gb
    aynısının faturalısı da 49 tl (tek farkı livebox depolama)

buna geçmeyi düşünüyorum, zira 8 gb'dan 4e falan inemem sanırım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.