Şimdi Ara

İnterneti Kapatma İşlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben internetimi kapattırmak istiyorum ve sizlere sormak istediğim soru şu ;

İnternet babamın üzerine ve kapatma işlemini ben yapabilirmiyim yoksa babamınmı yapması gerekiyor ?

Diğer sorum ise şu ;

İnterneti açtıralı 6 ay falan oldu ama ben sözleşmeli bağlantı yaptırmadım..Yani istediğim zaman kapattırmak için.. Buna rağmen kapatma işleminde ekstra bir ödeme yapmamız gerekiyormu ?

• kimin üzerine ise o kapattırabilir.Sözleşmeniz yoksa extra bir ücret talep edemezler faturanın son ödeme günü tarihi hesap edilir arada ki fark alınır sadece size tavsiyem faturanın son ödeme günü kapattırmanız ayrıca kapatma işlemini yapmıyorlar donduruyorlar bu kısma dikkat edin yanii internetiniz kapalı gözüküyor kullanamıyorsunuz ama fatura işleme devam ediyor bu yüzden iptal ettirdiğinize dair bir belge mutlaka alın vermezlerse zorla alın yine vermemekte direnirlerse hem ttnet hemde orada ki yetkili memur hakkında savcılığa nitelikli dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunun ! aksi halde icralık olmaktan kurtulamassınız borcunuz olmadığı halde !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Ocak 2011; 14:51:41 >
  • Sana bişey sylim mi? Baban bile gitse kapatmaya Cok cekeceksiniz ckk

Arkadas bayagı uzun bir youm yapmıs ben kısa gecicem Baglantı ucretinin kalan taksitlerini ve odenmemis fatura bedelini odeyip sıyrılabilirsin
  • Sadece bu ayın ödenmemiş borcu var..Onuda bi kaç güne ödüyeceğim .

Daha önceden de kapattırmıştım interneti ve babam halletmişti..Kapatırken bu kadar sorun olduğunu hatırlamıyorum ama baya zaman önceydi..Artık kapattırırken bu kadar sorun mu yapıyorlar yaa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.