Şimdi Ara

İnternetim Anlamadığım Bir Sorundan Dolayı Kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bnm Pcde GA-G311M-S2L anakartvar gigabyte marka..
    2 gb ram
    ati hd3870 ekran kartı var..

sorunum tam olarak şu..benm pc ile modem arasında 2 oda var..modemim airties 205...eskiden laptop kullandığım için modeme kablosuz sorunsuz bir şikilde bağlanıyordum..şimdi kasa topladım...internete kablo ile bağlanıyorum yani yaklaşık 3-3,5 metre kablo var modemden pc ye..ve internete bağlandığımda
    belirli olmayan aralıklarla internetim kesiliyor..modemin yanına gidiyorum bağlı gözüküyor..çare olarak denetim den off-on yapıyorum..ama yine kopuyor sürekli...

sizden yardım bekliyorum..aklımda neden olabilecek sorunlar şunlar...

acaba modemden pc ye gelen kablo çokmu uzun,
    internet kablosunu ethernet kartına değilde direk anakart girişine takıyorum ondanmı..
    ttnet le alakalı olabilir mi ama bu civarda herkes tatmin..

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

• kablodan sanmam hocam çünkü benim kablo 105 mt ve hiç sorun yok ama yinede kontrol etmek lazım ne olur ne olmaz sana tavsiyem modemin güncel sürümünü yükle belki düzelebilir ya da hattan olabilir eger o da olmassa başka bir marka modem ile dene bu arada pc dede iyi bir virüs araştır zaten yapacak başka bir şeyde yok kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sskun -- 22 Kasım 2009; 12:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskun

kablodan sanmam hocam çünkü benim kablo 105 mt ve hiç sorun yok ama yinede kontrol etmek lazım ne olur ne olmaz sana tavsiyem modemin güncel sürümünü yükle belki düzelebilir ya da hattan olabilir eger o da olmassa başka bir marka modem ile dene bu arada pc dede iyi bir virüs araştır zaten yapacak başka bir şeyde yok kolay gelsin

sağolasın yardımın için öncelikle..sürüm tavsiyeni deniycem..
  • arkadaşlar sorunu çözdüm..WAG200G model linksys modem aldım..gayet sorunsuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.