Şimdi Ara

İnternetim çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , ben geçen gün pc'ye format attım. ( ilk kez ) Driverleri vs yükledik.Yalnız o günden beri internet yavaş.Denetim masasından ekle kaldırda driverlerin boyutlarını vs göstermiyor.Acaba driverlerin yüklemesinde bi yanlışlık mı yaptım ?

Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporliga -- 15 Şubat 2009; 11:29:25 >

• Şimdi, başlıkta pc yavaş demişsin konu içinde internet yavaş. Acaba pc de güncel driverlar yüklümü?
  • bütün driverleri yükledin mi*?
  • Hocam acil oldugundan pc yazmısım yanlıslıkla.Pc de sorun yok cok hızlı acılıp kapanıyor ancak internet inanılmaz yavaş formattan önce on kat daha iyiydi.

Driverleri yükledim ya da ben öyle sanıyorum acaba nasıl öğrenebilirim ? Ayarların tam olup olmadıgını ?
  • Şimdi şu acil lafını bırakalım, hayat meselesi değil

Aygıt yöneticisinin fotosunu koyun bakalım.
  • Hayat meselesi hocam , aksam mac var macı burdan izleyecez eğer yapamazsak bilgisayarcıya gidecem....

Birazdan resmi koyuyorum....
  • http://img27.imageshack.us/img27/4404/83383135dx5.png

Buyrun hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sporliga -- 15 Şubat 2009; 11:51:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım çok yavaş
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde sistem geri yüklemeyi dene. Eğer kapatmadıysan kurtarma ihtimalin var.
  • Sistemi format tarihinden önce ki bi güne mi almayı deneyim ?
  • Malesef format tarihinden önce ki bir günde bilmem ne noktası yokmuş.O sebepten pc yi geri alamıyoruz.

Arkadaşlar internet okadar yavaş ki anlatamam.İnternetten dosya indirimi sıfır indiremiyorum.Bırakın dosya indirmeyi sitelere cok geç giriyor.Formattan önce inanılmaz hızlıydı.....
  • Driverların orjinal Cdleri elindeyse bence bilgisayara tekrardan format at. O Cdlerden driverları kur. Sorun devam ederse (donanımsal olarak bilemem) telefon hattının bulunduğu santralde çalışma var olabilir. Güvendiğin bir xp Cdsiyle format at?
  • İşi bilene yaptıracaksın.Format atmayı beceremedim demek ki.En iyisi bilgisayarcıya götürmek.

Sizlere teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Allah'a emanet olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporliga

İşi bilene yaptıracaksın.Format atmayı beceremedim demek ki.En iyisi bilgisayarcıya götürmek.

Sizlere teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Allah'a emanet olun.

Format atmakda birşey yok kardeşim. Bence boşuna bilgisayarcıya 30 milyon verme...
  • Formatı attım.Bi arkadasa da gösterdim formatı doğru atmış sorun başka bir şey sanırım dedi.

Aygıt yöneticisininde resmini koydum herşey tam gösteriyor.Ama ekle kaldırda driverlerin kullanımı olur ya sık , seyrek ve boyutu onlar yazmıyor kafama o takıldı....

Aksama kadar çözmem lazım maç var abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sporliga

Formatı attım.Bi arkadasa da gösterdim formatı doğru atmış sorun başka bir şey sanırım dedi.

Aygıt yöneticisininde resmini koydum herşey tam gösteriyor.Ama ekle kaldırda driverlerin kullanımı olur ya sık , seyrek ve boyutu onlar yazmıyor kafama o takıldı....

Aksama kadar çözmem lazım maç var abi...

Biostan boot aygıtını Cd olarak ayarlayabiliyorsan format atmak da birşey yok. Atmışsındır formatı.

Hard diskinde virüs falan vs var mıdır o konuda kimse birşey söyleyemez... (Eğer hard diskin birden çok(2,3...) parçaysa ) Xp yi kurduğun bölüm hariç diğerlerinde virüs olabilir. Format atarken onları da biçimlendir bence...(şüphen varsa)

Orjinal Cdlerinden driverları kur. Sırasıda önemli bu driverların. Sırayla Anakart, Ekran kartı, Ses Kartı, Ethernet Vs... kurulur.

Son kez bir dene, olmadı sen bilirsin...

• Denedim olmadı.Yarın bilgisayarcıya götüreceğim.

İlgine teşekkür ederim...
  • ne zamandır internet yavaş ? burda da oluyor arasıra kablosuz modem olduğundan dolayı zırt pırt yavaşlıyor..neden ben de bilmiyorum.ama splitterle modem arasındaki kabloyu değiştirince ( 2 tane var bizde ) düzeliyor..mesela evvelki gün google'a bile giremiyordum.. yani ne zamandır böyle bir problem var? bir de bilgisyarcı sana nasıl yardımcı olabilr ki onu da anlamadım .. .
  • özür dilerim ; format atmayı becerememişsin sanırım şimdi okudum.. driverları eksik kurmuşsundur bence de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.