arkadaslar ben kablolu modem kullanıyorum.kablolu modemde bır dosya ındırdıgımde yada ıntenet sayfası actıgımda ınternetten herhangı bır ıslem yaptıgımda modemın ustunde verı transfer ledı yanıp sonuyor.ınternetten cıktıgımda o led dırekt yanıyor.buraya kadar problem yok.Ancak son bır haftadır ınternete gırmıyorum,butun guncellestırmeler kapalı ve hatta bılgısayar bıle kapalı konumayken o verı transfer ledı sureklı yanıp sonuyor.Yanı ınternetıme baska bırısı mı gırdı? Gırdıyse ben kablolu modeme kımse gıremz dıye bılıyorum nasıl gırmıs?VE son olarak cok acıl bundan nasıl kurtulabılırım?Tesekkurler..
Mümkün olduğunu zannetmiyorum başkasının kullanabileceğinin.. Benim PC'de kapalıyken kırmızı led uzun aralıklarla yanıp sönüyor.. Modemin markasını söyliyebilirsen belki arkadaşlar daha detaylı yardımcı olabilir..
kablo net kullanıyorum modemın ısmı pozıtek.
arkadaslar lutfen yardım edın ınternette ararken eyt.exe dıye bırsey buldum bana musallat olan sey bu galıba.
kımsenın basına boyle bır sey gelmedı mı?nedır bu bu sorunu naasıl cözecegım.YARDIM