Şimdi Ara

İnternetime Kavuştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ttnet fiberinternet kullanıcısıyım.5 gündür beklediğim arıza sorunum halledildi.İnternet hız problemim filanda yok inşallahda olmaz.işde kanıt:

İnternetime Kavuştum

Ttnet'den şikayet eden arkadaşlara söylüyorum.Belki bazı sorunları olabilir ama superonlinedada aynı sorunlar var.Hiçbir kuruluş adam gibi hizmet veremiyor.Ama napalım ülkemizdeki bu internet problemi bu insanlar akıllanmadıkça böyle devam edecek gibi duruyor.Asla vazgeçmeyin arayın sorun durumunuzu öğrenin.Mecburen sorununuzu halletmek zorundalar çünkü sizin paranızla geçiniyorlar bunu sakın unutmayın.Herkese iyi internetler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 2 Mayıs 2012; 19:03:11 >

• tahminimce 50 GB'dan fazla kullanmıyorsunuz. 50 GB'yi geçseniş o zaman feryat figanı görürüz
  • download hızıyla upload hızının arasındaki oran müthiş
  • Sen şimdi ttnete iyi tarafından baktın bende sana şöle bişey anlatayım ;

bu yazdı sanırım nakil işleminden dolayı internetim gelmedi 2 gün sonra arıza kaydı bıraktık 4 günde zor yaptılar ve sevindim sonra ttnet aradı bizden memnumusunuz flan evet dedim bu yıl içerisnde sık sık internet gidiyor ve ttnete sinir oluyorum artık hız düşümü+kopma flan 0.3 mps = 60 tl reziilik diz boyu .
  • TTNET inşallah batar (Lübnan'lı firmadan ülkeme ne hayır gelirki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4S1R6A

Ben ttnet fiberinternet kullanıcısıyım.5 gündür beklediğim arıza sorunum halledildi.İnternet hız problemim filanda yok inşallahda olmaz.işde kanıt:

İnternetime Kavuştum

Ttnet'den şikayet eden arkadaşlara söylüyorum.Belki bazı sorunları olabilir ama superonlinedada aynı sorunlar var.Hiçbir kuruluş adam gibi hizmet veremiyor.Ama napalım ülkemizdeki bu internet problemi bu insanlar akıllanmadıkça böyle devam edecek gibi duruyor.Asla vazgeçmeyin arayın sorun durumunuzu öğrenin.Mecburen sorununuzu halletmek zorundalar çünkü sizin paranızla geçiniyorlar bunu sakın unutmayın.Herkese iyi internetler.

Arkadaşım bardakta 1 damla su var , sen bardağa dolu tarafından bakıyorsun. Akkden fln hiç haberin yok sanırım, sen o hızla 50 gb kotayı 1 günde geçiceksin sonra uçurumdan düşer gibi 1mbps hıza düşüceksin. Arayıp sormakla durumumuzu öğrenmekle hiç bir alakası yok bu olayın. Akk diye saçma bi şey getirmişler yasadada kabul görmüş,50 gb dan sonra adam senin hızını düşürüyor mecburen sorununuzu halletmek zorundalar diyorsun. Biraz bilinçli olalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

download hızıyla upload hızının arasındaki oran müthiş

Haklısın ancak zaten ttnet simetrik internet garantisi vermiyor bunuda unutmamak lazım.

-----------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: Frightfull

quote:

Ben ttnet fiberinternet kullanıcısıyım.5 gündür beklediğim arıza sorunum halledildi.İnternet hız problemim filanda yok inşallahda olmaz.işde kanıt:

İnternetime Kavuştum

Arkadaşım bardakta 1 damla su var , sen bardağa dolu tarafından bakıyorsun. Akkden fln hiç haberin yok sanırım, sen o hızla 50 gb kotayı 1 günde geçiceksin sonra uçurumdan düşer gibi 1mbps hıza düşüceksin. Arayıp sormakla durumumuzu öğrenmekle hiç bir alakası yok bu olayın. Akk diye saçma bi şey getirmişler yasadada kabul görmüş,50 gb dan sonra adam senin hızını düşürüyor mecburen sorununuzu halletmek zorundalar diyorsun. Biraz bilinçli olalım..

Hocam ben akkyi biliyorum merak etme.50gbıda geçiyorum ancak şöyle birşey var zaten daha öncede akk vardı.Onu geliştirdiler.Eskiden manuel olan sistem şimdi otomatik oldu.Yani insanlar bunu yeni bişey gibi görsede daha öncede vardı.Ama şimdi otomatik ve eskiden manuel olduğu için belki fazla bakmıyorlardı belkide o kadar müşterinkini ayarlamak zordu.Ben asla ttnet'i savunmuyorum ancak napalım sitede oturuyorum buradada fiber altyapısı özel olarak kuruldu onun için değiştirmem mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 2 Mayıs 2012; 20:09:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Haklısın ancak zaten ttnet simetrik internet garantisi vermiyor bunuda unutmamak lazım.

upload hızını da kimseye yedirmek istemediğini de unutmayalım. Zira superonline da böyle bir hız verdiğinde uploadı yine ttnet'e göre makul ölçüde veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 2 Mayıs 2012; 20:08:08 >
  • 32mbit fibermi kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

quote:

upload hızını da kimseye yedirmek istemediğini de unutmayalım. Zira superonline da böyle bir hız verdiğinde uploadı yine ttnet'e göre makul ölçüde veriyor.

Zaten simetrik internet kullanmak isteyen metronet kullanıyor ancak benim öyle bir seçeneğim olmuyor.Zaten upload hızı benim için yeterli çünkü büyük boyutlu bişeyler yüklemiyorum.Ayrıca şunu belirtiyim 32mb/s hızın örneğin netload premium ile indirince 1ile1.045 filan oluyor.Yani önemli olan kullandığımız sitenin bize vereceği hız.Birde şöyle bişey var örneğin 32mbs internetin 1 ile download 3ü ile netde sörf bu şekilde oluyor.

---------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: semender86

32mbit fibermi kullanıyorsunuz

Evet hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 2 Mayıs 2012; 20:14:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten simetrik internet kullanmak isteyen metronet kullanıyor ancak benim öyle bir seçeneğim olmuyor.Zaten upload hızı benim için yeterli çünkü büyük boyutlu bişeyler yüklemiyorum.Ayrıca şunu belirtiyim 32mb/s hızın örneğin netload premium ile indirince 1ile1.045 filan oluyor.Yani önemli olan kullandığımız sitenin bize vereceği hız.Birde şöyle bişey var örneğin 32mbs internetin 1 ile download 3ü ile netde sörf bu şekilde oluyor.

quote:

Evet hocam

biliyorum. Bu yüzden real debrid aldığınız zaman indirme hız sıkıntısı ortadan kalkıyor. Çünkü bu site 90Mbps'ye kadar yüksek hizli indirmeye izin veriyor. Netload'dan daha hızlı oluyor.

Netloadın 1 MB/sn. verdiğine emin misiniz? o kadar az vermemeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam

biliyorum. Bu yüzden real debrid aldığınız zaman indirme hız sıkıntısı ortadan kalkıyor. Çünkü bu site 90Mbps'ye kadar yüksek hizli indirmeye izin veriyor. Netload'dan daha hızlı oluyor.

Alıntıları Göster

Sitelerinde 16mb's yazıyor ama ben idm ile indirirken neden 1-1.50 civarı çıkıyordu belki bu amerikada çıkan sitelerde bulunan telif hakkı yasası yüzünden olabilir.

• Sen şimdi o hızı görünce sevinmişsin merak etme bi ara canını sıkarlar gelir burada müdüründen temizlikçisine kadar söversin yeri gelecek kesinlikle :)
  • 32Mbps fiber diye tarife yokki hocam ? onlime işlemden tarifenize bakabilirmisniiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

32Mbps fiber diye tarife yokki hocam ? onlime işlemden tarifenize bakabilirmisniiz.

Bulundugum siteye ozel birsey olabilir.Ayrietten kaldirilmis olabilir emin degilim sordum zaten ttnete.
  • merak ettimde nekadar ödüyorsunuz buna aylik ?
  • Sen bu değerleri alabiliyorsan başkası alamıyorsa bu seni rahatsız etmeli.Burada gelip konu açmanın mantığı nedir.Özel mesaj at söv daha iyidir şu upload hızına bak...Kendine yetmeyen beyinleri ile Hacker grublarına kafa tutuyorlar.Gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar.Bugun ellerine vermişler sitelerini zaten bu grublar...
    Fİyatlara AKN'lere hiç girmeyelim istersen yok ben 50 yi geçmem yok beni alakar etmez hangi akla mantığa hizmettir bu...Düşük ping nezaketinde bulunmuşlar bari...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.