Şimdi Ara

internetin kopması???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetim sürekli kopuyor.normalde çoğaltıcı kullanıyorum.ama kendi pcmi modeme direk bağladığımdada ayn sorunla karşılaşıyorum.
    bunun nedeni ne olabilir???
    şimdiden teşekkürler...

• büyük bir ihtimalle (bence) adsl modeminin hızından kaynaklanıyor olabilir. bende de sürekli bu sorun vardı. ama kablosuz adsl aldıktan sonra inanılmaz bir hız oldu . hatta 14 saat hiç kopmadan bağlanabildiğimi hatırlıyorum.

çözüm yolu ise aynı anda birçok sekme veya sayfa açmamaktır. bu sayede internet çok zorlanmayacak ve kopmayacaktır.
  • şuan sadece film indiriyorum bitane.msn açtığımda sorun çıkıyor.bağlantı kopuyor.şuanda film aşrı yavaş iniyor.hatta inmiyor sayılır.
  • indirme işlemleri sırasında genellikle tüm internet ile çalışan programları kapatmanı öneririm. aksi taktirde internetin kopma olasılığı daha da yüksek olabilir ve download işlemi yarım kalabilir.
  • kesin bi sorun var ya.bit comet le indiriyorum.aktarım 0.internet sitelerine girerken sorun yok.msnde sorunlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

internetim sürekli kopuyor.normalde çoğaltıcı kullanıyorum.ama kendi pcmi modeme direk bağladığımdada ayn sorunla karşılaşıyorum.

Merhaba,
    Yaşadığınız sorun ve mevcut donanımınız hakkında daha çok detay vermelisiniz.
    Kullandığınız modem nedir?
    "İnternetim kopuyor" dediğiniz olay nedir? Modemle olan bağlantınız mı kopuyor yoksa modem ile Telekom arasındaki bağlantı mı?
  • modem everest sg-1250. hangisi kopuyor bilmiyorum.msnde yazdıklarım ve yazılanlar gidip gelmiyor ve indirme duruyor.
    modemi açıp kapayınca bi süreliğine düzeliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.