İNTERNET KUTUSU ŞİKAYET KONUSU (+390TL) 10.09.2024 THH Kararı ile Fatura İptl (2. sayfa)
-
-
An itibariyle İnternet aboneliğimi comnete taşıdım ve hemen sms geldi. İnternet kutusu denen firma banada 390₺ fatura ve ayrıca kullanım bedeli adı altında 104 lira faturalandırma yapmış. Tabiki ödemedim. Ödemicem.
Ben zaten müşterisiydim bunların. Arkadaşını getir felan hiç yapmadım. Sadece yıllık abonelik yaptım, peşin peşin ödedim geçen sene temmuz sonunda yıllığı. Çıkarken çakmışlar
Fatura talep edicem ilk başta. Bakalım devamı nasıl olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 28 Haziran 2024; 23:30:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şikayetvara yazdım şimdilik
www.sikayetvar.comİnternet Kutusu Telekom - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/29216902
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam pdf fatura iste sonra abonelik sözlesmesiyle beraber tüketici hakem heyetinden şikayet olustur
-
Sözleşme silinmiş görünüyor. Tekrar yüklermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olive-claire-13.tiiny.site
buraya yühkledim, bu da sürelimi emin değilim.
-
The file does not exist or has been deleted by the owner
Hocam tekrar kontrol eder misin bende gösteriyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet bu sefer indirdim. Tek nüsha mı oluyordu sözleşme. Unuttum bunlara ilk abonelik nasıl yaptım ettim. Hiç aklımda değil
mail ile göndemrişsinizdir belgeleri, bir orayı kontrol edin.
-
Thh şikayetimi yaptım. Doldurdum içeriği. Eski ödemeler dahil , orjinal sözleşme ile birlikte detay girip gönderdim..
Son durum nedir arkadaşlar. Bize de hizmet bedeli çıktı. Geçiş işlemlerinde 2 kere red vermiş İK. Zorlaya zorlaya kurtulduk firmadan bu seferde Hizmet Beleli çıkardılar. Yıllık ödeme yapmıştık ve bu ayın sonunda yıllık ödememiz bitecekti. Yani daha süremiz vardı. Tecrubeli arkadaşlar ne öneriyor? Hizmet bedelini ödeyip şikayet mi edelim, ödemeyip şikayet mi edelim?
-
Aynısını bana da yaptılar. Yıllık aboneliğim vardı, 1 hafta kala farklı bir operatöre geçiş yaptım, onu da kaç defa onay için gönderdiler hep yokuşa sürdü internetkutusu ama sonunda onaylattım güç bela.
Sonrasında bana hiç bir bilgi vermeden hem hizmet bedeli 390 tl hem de 226 tl 1 aylık internet bedeli ve 25 tl modem kullanım bedeli çıkarmışlar. Toplamda 640 tl lik fatura var ortada (bir de indirimli yazmışlar çıldırıcam).
BTK dan şikayet oluşturmak istiyorum ama işletmeci bölümünde sadece büyük firmalar var. Olmadı Tüketici hakları mahkemesine başvuracağım. Ne hizmeti veriyor da 390 tl alıyor ayrıca süre aşımı olmayan internet kullanımı için 290 liralık ücret talep ediyorlar. Sözleşmemi v.s her şeyi hazırladım gerekli yerlere şikayette bulunacağım. İnşallah ilerleyen süreçte bu tür firmaların keyfi faturalandırmalarına ağır cezalar gelir de bunlar da cesaret edemezler artık bu tür şeylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 9 Temmuz 2024; 10:30:3 >
-
birebir aynı durumdayız. temmuz sonunda bitiyordu yıllık sürem ama haziran sonu comnet geçişyaptım. iki kere geçişe engel oldular, taşımaya cevap vermediler, sonra red vermişler, kendim aradım internet kutusunu size taahütüm yok borcum yok neden onay vermiyorsunuz, onay verin dedim, sonrakigün geçti. hemen borçsmsleri geldi. 390 ve 104tl
ben önce şikayetvara sonra Tüketici hakem heyetine ve bugunde btk ya şikayet ettim..
btk da internet kutusu görünmüyor TTNET seçerek devam edip, konu içeriğine internet kutusu bilgilerini girdim.
-
abonelik sözleşmenin yanında, İKsundan faturalarıda iste.
geçen sene yıllık ödeme yaptığın tarihleri belirt, varsa ödemeni gösterir ekran görüntüsü al İK web sitesinden onuda ekle.
-
Evet arkadaşlar, çıkarılan 390 TL'li fatura için herhangi bir işlem olmadı ancak bu konunun ilk açılma nedeni bedava bir ay diye üye toplayıp sonra bu hakkın iptal edilmesiydi.
Bugün bunun için yaptığım itirazın tebligatı geldi.
Karar göre IK bana 299.90 TL iade etmesi gerekiyor. Eğer sizinde hakkınız yendiyse kesinlikle arayın.
-
Tebrikler. Hakkımızı aramaya devam..
Peki hocam bu hizmet bedeli konusunda kovuşturmaya yer yok dendi. Arkadaşını getir kampanyası için durum nedir? Herhangi bir sonuca ulaşabildiniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hizmet bedeli bende henüz sonuçlanmadı, ödememiştim zaten.
Arkadaşını getir kampanyası İçin THH de para iadesi kararı çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X