Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU ŞİKAYET KONUSU (+390TL) 10.09.2024 THH Kararı ile Fatura İptl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
10
Favori
4.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

hocam banada 304 tl fatura kestiler geçiş yaptığım için.benim bildiğim ön ödemeliler.bunu nasıl ispatlarım geçmiş faturalarıma ulaşamıyorum sitelerinden.iptal ettirmenin yolu varmı arkadaşlar ?

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

Yazın durumu whatsapptan izah edip fatura iptali isteyin. Faturaları bankadan ödediyseniz hepsi hesap hareketlerinde çıkıyor. Ön ödemeli hizmet veriyor İ.K.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    İNTERNET KUTUSU ŞİKAYET KONUSU (+390TL) 10.09.2024 THH Kararı ile Fatura İptl

THH'ye başvur hocam, ben başvurdum e-devlet üzerinden. Şunu da paylaşayım da belki işinize yarar.

Edit: Geçmiş faturalarınıza oim üzerinden ulaşabilirsiniz hocam.

İNTERNET KUTUSU ŞİKAYET KONUSU (+390TL) 10.09.2024 THH Kararı ile Fatura İptloim.internetkutusu.com.tr
    Online İşlem Merkezi - İnternet Kutusu
    https://oim.internetkutusu.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 12 Kasım 2024; 3:54:40 >

• Evet arkadaşlar Herkese merhaba Benim de başvurum sonuçlandı Tüketici Hakem Heyeti lehime karar verdi. Tebligatlar daha yeni yapıldı Ben de WhatsApp adresinden kararı attım ücret iadesi istedim IBAN belirterek ilgili birime aktardıklarını iade edeceklerini söylediler. Yatırılmazsa icraya vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah1607 -- 20 Kasım 2024; 10:10:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrah1607 E kullanıcısına yanıt

1 gün bile gecikse ver icraya. Avukat masrafları da karşı tarafa patlıyor ;)

• benimde sözleşme eksik oldugu için talebim reddedilmişti 5 ay geçmiş sözlesmeyi ekliyeli hala karar yayinlanmamiş

• THH beni haklı bulmuş...

• THH kararı sonrası ücret iadesini gerçekleştirdiler, siz de 1-2 dakikanızı ayırıp başvurun. İnsanlar THH ile uğraşmazlar diye yapıyorlar sanırım bu durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmayı direkt icraya vererek ilerleyebilirsiniz, paşa paşa ödemek zorunda kalıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatura detay pdf dosyasinda faturanin hangi tarihler arasi kullanima ait oldugu yazmiyor. Ben de once ode, sonra kullan sistemi oldugunu hatirliyorum ama ispat yok elimde. Fatura gecmisinde +390tl yok ama gecis yapilan gun 110tl'lik fatura mevcut. Ben de tam tersi onden odeme yaptigimi dusundugum icin 190tl iade gelecegini dusunuyordum. Bu durumda ne yapiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.