Şimdi Ara

internette girilen siteler hangi dosyada saklanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
21.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok özür dileyerek açıyorum bu konuyu.

internette girdiğim sitelerin saklandığı bir dosya vardı sanırım. temporary mi neydi. ama tam olarak hangi klasördeydi ben bir dosya buldum. ama örneğin bir siteye giriyorum. sitedeki resimlerin veya adresin orada gözükmesi gerekiyor fakat boş.

resimler ve adresler hangi klasörde saklanıyor yardımcı olabilir misiniz. xp kullanıyorum.

(cvp verildikten sonra konuyu kilitleyebilirsiniz)
    saygılarımla...

• dosyada saklanmıyor registry kayıtlarında saklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_84

dosyada saklanmıyor registry kayıtlarında saklanıyor

tabikide adresler registry da saklanıyo

dosyalar ise

C:\Documents and Settings\*kullanıcıadı*\Local Settings\Temporary Internet Files
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

arkadaşlar çok özür dileyerek açıyorum bu konuyu.

internette girdiğim sitelerin saklandığı bir dosya vardı sanırım. temporary mi neydi. ama tam olarak hangi klasördeydi ben bir dosya buldum. ama örneğin bir siteye giriyorum. sitedeki resimlerin veya adresin orada gözükmesi gerekiyor fakat boş.

resimler ve adresler hangi klasörde saklanıyor yardımcı olabilir misiniz. xp kullanıyorum.

(cvp verildikten sonra konuyu kilitleyebilirsiniz)
    saygılarımla...

dostum bu kadar sıkılma konu açarken forumun amacı bu zaten.
  • tamam arkadaşlar çok teşekkürler.

burayı zaten bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler.

ayrıca bir arkadaş registry demiş o nedir acaba?

birde şu var. benim ulaşmak istediğim, bir siteye ne zaman ve en önemlisi SAAT KAÇTA girildiği. ama deepfreeze var bilgisayarda.

temporary'e girince o kadar çok şey görünce sevindim sanırım orası silinmiyor diye ama baktım bir siteden anlarca şey alıyormuş oraya.

acaba deepfreeze olduğu halde dediğim bu bilgilere ulaşma şansım var mı?

ve belki bununla ilgili değil ama bilgisayarı yeni başlattığım halde geri dönüşüm kutusu temizlenmiyor. bu acaba sildiğim bilgilerin d'de olmasından mı kaynaklanıyor?
  • regstry windowsun kayıt defteri

başlat-->Çalıştır
    ordan regedit yaz entera bas

işte sana acıldı kayıt defteri yani registry

girmiş olunan adreslere burdan ulaşa bilirsin

şurda bekliyorlar

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs

yanlız saat falan yazmaz onun için başka bişey lazım bilmiyorum yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

tamam arkadaşlar çok teşekkürler.

burayı zaten bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler.

ayrıca bir arkadaş registry demiş o nedir acaba?

birde şu var. benim ulaşmak istediğim, bir siteye ne zaman ve en önemlisi SAAT KAÇTA girildiği. ama deepfreeze var bilgisayarda.

temporary'e girince o kadar çok şey görünce sevindim sanırım orası silinmiyor diye ama baktım bir siteden anlarca şey alıyormuş oraya.

acaba deepfreeze olduğu halde dediğim bu bilgilere ulaşma şansım var mı?

ve belki bununla ilgili değil ama bilgisayarı yeni başlattığım halde geri dönüşüm kutusu temizlenmiyor. bu acaba sildiğim bilgilerin d'de olmasından mı kaynaklanıyor?

o siteye hangi saatte girildiğini ;

ilk önce Araçlar -->klasör seçenekleri -->Görünüm ordan Gizli Dosya ve Klasörleri Göster i seç. Sonra

C:\Documents and Settings\Bilg. Adın\Local Settings\History ye git. gününü seçtikten sonra mesela donanimhaber ona tıkladıktan sonra son ziyaret zamanını yazar.(Görünümden ayrıntıları seçersen daha kolay olur.yada sağla tıklayıp özelliklere basıcan ordada yazar)

şeklinde öğrenebilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bilgisayarima el konulabilir internet trafigimi arastirmak icin ancak bilgisayarımın harddiski değişti. Bu durumda girilen sitelere ve bilgisayarin hareketlerine ulasilabilir mi. Bilginize ihtiyacim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.