merhaba arkadaslar oncelikle sunları soylemekte fayda var sanırım: modem :zyxxel 660-ru-t1 apartmanda topraklama yok pc yenı format attırdım.(bundan oncede sorun vardı nette) modemki ppp ışıgı gunde 3-4 kez sonüyor (halıyle ınternette kopma yasıyorum) onlıne oyun oynadıgım ıcın de sorun teskıl edıyo bu sorunu sızce nasıl cozebılırım ? birde 2gb baglantı var fakat hostluk yaptıgım oyunlarda lag oluyo ama aynı baglantıdakı baska bı aradasım kurdugunde geçikme yani lag olmuyor. bunları cozmek ıcın ne yapmam gerekır yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler.
kimse yokmu
Bizim buradada düne kadar vardı şimdi rahatladı gibi.Ttnet'i aradım bilmiyoruz dediler ben anlamadım bu işi açıkçası insan kendi şirketinde olanları bilmez mi?
Bizde de oluyo durup dururken net kopuyo sonra tekrar bağlanıyorum.Bir şey var da hatlarda hayırlısı bakalım daha ne kadar cekecez.
neyse yardımcı olcak kımse yok sanırsam modem le guckaynagına para bayılcam artık bari bi modem markası söyleyinde ondan alim belikı modemdendir.
bende hem zoom modem hem pikatel modem var aynı sorundan bir süredir bende muzdaribim, iki modemdede kopmalar yaşıyorum. bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor. ancak bende çözemiyorum daha sebebini, telekomu aradım birini yolladılar, adam baktı bağlantınız çok temiz hiçbi sorun yok dedi, hatta sorun var dedi hat için arıza bildirdim, oradan adam geldi, binanın kutusundaki bikaç kabloyu değiştirdi, tamam oldu çözdük dedik gecesinden itibaren yine kopmaya başladı devam ediyo halen kopmalar, ne download yapıyorum ne pararlel telefon var ne oyun oynuyorum sadece webde gezerken bile kopuyor. bende araştırıyorum ama çözemedim daha bi yol bulursam bilgilendirme yaparım...
k teşekkürler.ama tam bilmemekle beraber su tür duyumlar aldım mesela toprak hat onemlıymıs galıba ama bızım apartmanda toprak hat yok bu sorunu guc kaynagıyla halledeılıcegımden de emın degılım modemden oldugunu pek sanmıyorum ama her yolu denicem eger bı yol bulursan bılgılendırırsen sevınırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme