Şimdi Ara

İnternette Müzik Ve Film Paylaşımına Ceza!!! YENİ!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
12
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real debridde https indirme seçeneği var kimsenin tespit edebileceğini sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Milyonlarca kişiye cezamı verecekler

BEDAVADAN RANT...NEDEN VERMESİNLER Kİ?
  • Ülkede kağıt kalmaz. Posta gönderilecekmiş... O yazılımı bize yüklemesi için ilk önce bize trojan yüklemesi gerek. Ha modemin gönderdiği verileri dinleyip kırarım derlerse tamam ama o işlemi, o kadar kullanıcı üstünde yapana kadar güneşin ömrü biter... O verilen çözülmesi için harcanacak işlemci gücünü, eser sahiplerine verseler, adamlar daha çok kar ederler...
  • Türk yapımı film-dizi-müzikler için uygularlar bunu muhtemelen. (Ne kadar sağlıklı uygularlar o ayrı konu) Yabancılar için pek uygula(ya)mazlar. Şöyle bir şey daha var, her ne kadar torrent kullanıcısı olarak kendimi rahat hissetsem de en kolay torrent ile bulurlar.

Fakat yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi torrentte belirli bir server olayı yok, arkadaşımdan aldım dosyayı diyip işin içinden rahatça çıkılabilir mi bilmiyorum.

VPN de kullansanız (biri hotspotshield yazmış) bunu tespit etmek zor değil. Sonuçta sen istediğin kadar ip adresini gizlemeye çalış, senin bilgisayarına gelen dosyalar gene gözükecektir. Fakat hangi kaynaktan, siteden, serverden, geldiği gözükmez. VPN filan bunu gizlemeye yarar. İnen dosyaları gizleyemezsin yani.
  • HABERTURKU AÇİN KONUSULUYOR BEYLER

EDİT.... BİTTİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 27 Temmuz 2012; 14:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: memcho

aga torrent diye bi yapılanma var bunlar bunun nasıl işlediğini bilmiyolar bize ne mp3 indirme sitelerinden veya başka sitelerden. "a" ben, torrent aracı, "b" de diğer arkadaş. ben bundan müzikte alırım resim de videoda sonuçta kendi aramızdaki bi paylaşım buda 3. kişileri ilgilendirmez

torrentte belirleme olmaz mı diyorsun yani iple_?

senin bana paylaşımda bulunduğun bi müzik için ceza olmaz onu diyorum. o zaman ben evimdeki kolayı senle paylaşmayım. para verdim aldım sende git al diyeyim
  • 11 12 yaşındaki çocuklar gibi klavye başından atıp tutuyorlar :D
  • Tut ki youtube dan indiriyorum nasıl anlayacaklar ki, zaten video önbelleğe indirilmiyor mu Onu geçtim torrenti ne yapacaklar
  • Yapamazlar.Daha geçen gün bi arkadaş Çin'de yaşadığı için Facebook engelliymiş.Vpn kullanmasını öğreterek çatır-çatır girdi adam Facebook'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Abi dinlediğim, sevdiğim müziği ben zaten satın alıyorum. Dinlemiyorsam neden indireyim ? Anlamıyorum müzik indirenlerin mantığını..

Flac albümleri satanlar çıktı mı ki

Orjinal bir albümde şarkının kbps si 1000 küsür oluyor. Flac ten farkını konser alanındaki ses sisteminden alırsın. Belki de alamazsın..
  • Ücretsiz Vpn Arıyanlar İçin Link :
    http://forum.donanimhaber.com/m_63080176/tm.htm

Şu an için sadece Fransa lokasyon var.İleride ABD lokasyon eklenecek.
  • Zaten böyle bi yasaya en başta TTNET ve Superonline izin vermez.Adam bir şey indiremeyecekse niye gitsin fiber internet alsın ki ? 1 megabit internet yeterli internette dolaşmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Zaten böyle bi yasaya en başta TTNET ve Superonline izin vermez.Adam bir şey indiremeyecekse niye gitsin fiber internet alsın ki ? 1 megabit internet yeterli internette dolaşmak için.

+1
  • yakında korsan kullanamayacaksınız
    pis hırsızlar ( <- kullananlara söylüyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

torrent.ileri nasıl durduracaklarkı zor iş.

public torrentler takip edilmesi en kolay şey.

quote:

Zaten böyle bi yasaya en başta TTNET ve Superonline izin vermez.Adam bir şey indiremeyecekse niye gitsin fiber internet alsın ki ? 1 megabit internet yeterli internette dolaşmak için.

ttnet mi izin vermez sdlgsdglk. ttnet müzik diye bir şey var adamların her türlü işine gelir. 1 mbit ile resim açamazsın. 90larda değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Temmuz 2012; 15:02:39 >
  • quote:

ne 1mbit i yeterli diyorsun sen.
    ben birşey indirmiyorum

11.2 kbps ile dolaşıyorum.
    vodafone cepnet.

çok rahat .
  • quote:

TTNET HAZİRLAMİŞ PROGRAMİ SANİRİM HABERDE? YALAN MI OZAMN ? ADAM FİBER ALİYOR DEDİGİN GİBİ NE İÇİN ALİCAK OZAMN? 56K MODEME GERİ DÖNÜŞ YAPALİM OZAMN ODA YETER NET İÇİN HERHALDE
  • Anlatıyorum.

youtubeden dinleyeceğimiz şarkıyı açıyoruz.linki alıp youtubetomp3 sitelerinden birine yapıştırıyoruz.oradan youtubedeki videoyu indirir gibi şarkıyı mp3 olarak indiriyoruz.
  • sorun değil.zaten laptopumda her müzik türünden oluşan büyük bir müzik arşivim var.mesela metallicanın tüm albümleri bu arşivin içinde.müzik indirmekle işim bitti sayılırama malum filmler için naparız onu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

tor

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.