Şimdi Ara

İnternette Müzik Ve Film Paylaşımına Ceza!!! YENİ!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
12
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nightwish'in Türkiye'de TEK albümü bile YOK. Sonrada neden korsan.
  • MP3 Rocket ve Youtube varken korsana gerek yok zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternal soul -- 26 Temmuz 2012; 15:06:28 >
  • Youtube'tan dinlenen müzikler aynı zamanda indirilmiş olmuyor mu
    ve bu müzikleri "VEVO" kanalıyla paylaşan şahıslar hak sahipleri değilde kim
    Ne diyecek yani;

- Biz oraya yüklediğimiz müzikleri sadece dinleyesiniz diye yüklüyoruz

Çok farklı bir şey mi bu oradaki müziği dinlemek ile indirmek. Dinleyince kotadan indirmiş gibi azalma olmuyor mu. Hatta bir paylaşım sitesinde IE'de youtube'tan dinlenen müziklerin bilgisayara inmiş hallerinin bulunduğu bir uzantıyı paylaşılmıştı
    Koyduğu şey eserin reklamı değil, tanıtımı değil eserin ta kendisi

Ben ya büsbütün yanlış anlıyorum ya da bu işte bir tuhaflık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 26 Temmuz 2012; 15:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

torrent.ileri nasıl durduracaklarkı zor iş.

public torrentler takip edilmesi en kolay şey.

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Zaten böyle bi yasaya en başta TTNET ve Superonline izin vermez.Adam bir şey indiremeyecekse niye gitsin fiber internet alsın ki ? 1 megabit internet yeterli internette dolaşmak için.

ttnet mi izin vermez sdlgsdglk. ttnet müzik diye bir şey var adamların her türlü işine gelir. 1 mbit ile resim açamazsın. 90larda değiliz.

çok bilmiş
    ben 11.2 kbps ile açıyorum, her istediğimi yapıyorum, kesintisiz video izliyorum, mp3 dinliyorum, oyun oynuyorum.
    n'aber ?
  • internet facebooktan ibaret değil canım

11 kb ile kesintisiz video? serin hikayeymiş kardeş ama 2012 yılında 120p şeylere video demiyoruz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Temmuz 2012; 15:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Anlatıyorum.

youtubeden dinleyeceğimiz şarkıyı açıyoruz.linki alıp youtubetomp3 sitelerinden birine yapıştırıyoruz.oradan youtubedeki videoyu indirir gibi şarkıyı mp3 olarak indiriyoruz.

ADAMIM SADECE SARKİ DEGİLDİ HABERTURKTEKİ HABER...ALTTA YAZILANA GORE VİDEOLARDA DAHİL SANİRİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 27 Temmuz 2012; 15:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Anlatıyorum.

youtubeden dinleyeceğimiz şarkıyı açıyoruz.linki alıp youtubetomp3 sitelerinden birine yapıştırıyoruz.oradan youtubedeki videoyu indirir gibi şarkıyı mp3 olarak indiriyoruz.

Youtube en son bu olayı yasakladı diye okumuştum.
  • 3 liralık mp3 için devlet 500 tl dava açma masrafı ödemez.
  • http://video.haberturk.com/haber/video/internette-muzik-ve-film-paylasimina-ceza/64393
    paylaşana ceza var diyolar indirenle ilgili bi şey duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 26 Temmuz 2012; 15:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Milyonlarca kişiye cezamı verecekler

cezanı vermeyecekler ceza verecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

3 liralık mp3 için devlet 500 tl dava açma masrafı ödemez.

KİM DİYOR Kİ 3 LİRAAN DAVA AÇİÇAKLAR DİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

http://video.haberturk.com/haber/video/internette-muzik-ve-film-paylasimina-ceza/64393
    paylaşana ceza var diyolar indirenle ilgili bi şey duymadım.

SADECE PAYLAŞİMMİ YASAK OZAMN ŞİMDİ? İNDİRMEK SERBEST Mİ FİLM YADA MÜZİK? HABERTUK PAYLAŞİM DİYOR BENİM VERDİGİM İNDİRMEKLE ALAKALI DİYOR SANİRİM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 27 Temmuz 2012; 15:25:33 >
  • peer guardian diye bir program olması lazım torrent için unu deneyebilirsiniz
  • BİRİ İNDİRMEK YASAK DİYOR BİRİDE PAYLAŞİM DİYOR HANGİSİ DOGRU ACABA?
  • mail gelene kadar dervam o zaman
  • Telif hakkında sadece indirmek yoktur. İzinsiz yasa dışı paylaşmak ve çoğatmakta vardır. Yani torrentlerde suç oluyor ki Türkiye nin başka ciddi problemi kalmadı buna taktılar kafayı. Hem bence o kadar adama ceza veremezler. İnternet konusunda o kadar hassaslarda eğer Atatürk e küfür eden sayfalar var. Allah'a dine yani bir sürü değerlerimize hakaret içeren sayfa ve siteler var onlarla uğraşsınlar o zaman. Ben çok ciddi birşey olacağını sanmıyorum açıkçası. Türkiye zaten bunu kaldıracak düzeyde değil ki herkes her albüme o kadar para verebilir mi bilemiyorum.
  • Açar youtubedan dinlerim indiririm o zaman ne olcak? bunun önünün alınması İMKANSIZ

tvden videosunu çeker mp3e dönüştürürüm ne olacak?

radyodan sesi kaydeder dinlerim ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 26 Temmuz 2012; 15:38:41 >
  • fiyatları daha ulaşılabilir yapsınlar, zaten beğendiğimiz şeylere para harcarız. gerçi benim için sorun yok, mümkün mertebe orjinal almaya çalışıyorum ama o kadar parayı dökünce insan kendini enayi gibi hissediyor. kitaplar, filmler, albümler.. hepsinin fiyatlarının aşağı çekilmesi lazım. yoksa korsana hayır falan hiç samimi değil, parası olmayan adam dinlemesin, okumasın gibi bi şey oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

fiyatları daha ulaşılabilir yapsınlar, zaten beğendiğimiz şeylere para harcarız. gerçi benim için sorun yok, mümkün mertebe orjinal almaya çalışıyorum ama o kadar parayı dökünce insan kendini enayi gibi hissediyor. kitaplar, filmler, albümler.. hepsinin fiyatlarının aşağı çekilmesi lazım. yoksa korsana hayır falan hiç samimi değil, parası olmayan adam dinlemesin, okumasın gibi bi şey oluyor.

aynen
  • İYİCENE CIVIGINI ÇİKARTTİLAR ARTİK HERSEYİN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.