Şimdi Ara

İnternette Müzik Ve Film Paylaşımına Ceza!!! YENİ!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
12
Favori
6.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kültür Bakanlığı tarafından hazırlanan 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Taslağı tamamlandı

İnternette Müzik Ve Film Paylaşımına Ceza!!! YENİ!!

Telif Yasası olarak adlandırılan 90 maddelik yasanın 51 maddesi değişiyor. Tasarıya göre internette bir film ya da müziğin nereden indirildiği değil hangi İnternet Protokolü (IP) tarafından indirildiği dikkate alınıyor.

Özel yazılımla tespit edilecek
    Hak sahibinden izin almaksızın bir eseri indiren bireysel kullanıcıların IP adresleri, telif birliklerince, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından akredite edilmiş bir yazılım tarafından tespit edilecek. Ancak tasarıda hak ihlali tespitinin casus yazılım yoluyla yapılmasının öngörülmesi, özel hayatla ilgili tartışmaları da beraberinde getirecek. Tespit edilen IP sahibine önce e-mail, sonra posta ile ihtarda bulunulacak. İkinci ihtardan sonra ihlal yapan kullanıcının itirazı Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilecek. İhlal gerçekleştirdiği belirlenen internet kullanıcıları hakkında idari para cezası uygulanacak.

evet beyler nediyorsunuz dünün haberi?

http://ekonomi.milliyet.com.tr/telifsiz-muzik-indirene-ceza/ekonomi/ekonomidetay/26.07.2012/1571955/default.htm

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALTTAKİ MESAJI Chucky_31 EKLEMEMİ İSTEDİ SİTELERE ANONİM OLARAK GİRME TESPİT EDİLMEMESİ İÇİN AMA ÜCRETLİ VE ÜCRETSİZ GALİBA...NEKADAR GÜVENİLİR YADA GÜVENLİ ONUDA BİLEMİYORUM..

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Şirket tarafından engellenen sitelere girme yolu (Ücretsiz Vpn)

Sitemiz bu :http://www.freeuploads.fr

-------Yeni düzenleme------

Yukardaki yazı indirme degilde, paylaşimla ilgili diyorlar şu sıralarda...bilginize beyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Temmuz 2012; 0:07:56 >
  • Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana getirsin o zaman death itp remastered 2011 nerde bulucam ha

• boş işler bunlar.. birşey yapamazlar.
  • herşeyi indiririm kimse de bişey yapamaz
  • Paylaşımı kimse engelleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

boş işler bunlar.. birşey yapamazlar.

bilmiyorum beyler tvdede yayinlanmiş sanirim, babam soyledi bugun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 27 Temmuz 2012; 14:16:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hotspot shield kullanalim tespit etsinler bakalim yerimizi

• aga torrent diye bi yapılanma var bunlar bunun nasıl işlediğini bilmiyolar bize ne mp3 indirme sitelerinden veya başka sitelerden. "a" ben, torrent aracı, "b" de diğer arkadaş. ben bundan müzikte alırım resim de videoda sonuçta kendi aramızdaki bi paylaşım buda 3. kişileri ilgilendirmez
  • Abi dinlediğim, sevdiğim müziği ben zaten satın alıyorum. Dinlemiyorsam neden indireyim ? Anlamıyorum müzik indirenlerin mantığını..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

aga torrent diye bi yapılanma var bunlar bunun nasıl işlediğini bilmiyolar bize ne mp3 indirme sitelerinden veya başka sitelerden. "a" ben, torrent aracı, "b" de diğer arkadaş. ben bundan müzikte alırım resim de videoda sonuçta kendi aramızdaki bi paylaşım buda 3. kişileri ilgilendirmez

torrentte belirleme olmaz mı diyorsun yani iple_?
  • torrent.ileri nasıl durduracaklarkı zor iş.
  • Milyonlarca kişiye cezamı verecekler
  • beyler gizleme programı falan varsa pm atın lütfen
  • tor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Abi dinlediğim, sevdiğim müziği ben zaten satın alıyorum. Dinlemiyorsam neden indireyim ? Anlamıyorum müzik indirenlerin mantığını..

Flac albümleri satanlar çıktı mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

torrent.ileri nasıl durduracaklarkı zor iş.

yeni bir korku politikası olabilir gss gibi...fakat bu sefer kimse net kullanmaz sanirim bu sekilde giderse
  • Umarım Uygulamazlar..
    Gerçi Torrenti Nasıl Durduracaklar?
  • He he 9 temmuzda internet kapanacaktı. Oda haberlere çıkmıştı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.