Mrb. lar bu konunun yeri burası mı bilmiyorum fakat muhtemelen ekran kartımın (hd 3850) yeni driverlarını (8.7) yükledikten sonra bu sorunla karşılaştım. Fakat emin değilim önceden böle birşey yoktu. Vista kullanıcısıyım. Herneyse sorunu kısaca özeliym. İnternetteki hiçbir videoyu büyütemiyorum yani full screen olmuyor. Youtube olsun izlesene olsun galatasaray.org daki video multimedia olsun kısacası hiçbir videobüyümüyor ekran kararıyor esc ye basınca yine küçük ekranda görüntü geliyor. İnternetten araştırdım fakat böle bi sorunla karşılaşan veya yazan bulamadım. Unutmadan şunuda sölim bilgisayarda izlediğim videolarda sorun yok mesela winamp olsun media player olsun bunlarda ekran büyüyor yanlızca internetekinde sorun var yanılmıyorsam flash playerla ilgili bişe ya da ekran kartının driverlarıyla bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
Catalyst ile beraber Avivo codecleri yüklendiyse, sistemde codec karışıklığı ortaya çıkmış olabilir. Codec paketi kullanıyosan kaldırıp tekrar kurmayı bi dene belki düzelir, benim önereceğim bu.
teşekkürler ewet en son onu yüklemiştim aklıma gelmedi değil fakat onu silebilmek için tüm ati yazılımınımı kaldırayım çünkü ekle kaldırda bulamadım program file danda silmek istemiyorum en ufak bi yanlışlık yapsan türlü türlü hatalar verio avivo yu sileceğim kesin bi yer biliyormusn?
ATI gibi bir canavarı o bilmemneresine bilmemne olan Catalyst control panel denilen merete makum eden zihniyeti kınıyorum!
arkadaşlar benimde buna benzer bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim sorun şu: dünden berli internetteki hiçbir videoyu izleyemiyorumüzerine tıkladığımda siyah ekran geliyo ama hiç bir görüntü yok
internetteki videolar görünüyor bende tek yapamadığım full screen:S ati 8.8 driverları çıkardı yüklememe rağmen sorun devam edio arkadaşın dediği gibi avivo ile ilgisi yok geçen gün vista kurdum aviva fln yüklemedim ati kurulum cdsindeki eski driverlarda sorun yok yeniyi yükleyince full screen olmuo bu sorunun genel olması lazım ama kimseden ses çıkmıo anlamadım gitti...