Şimdi Ara

Youtube'a giriyor ama videoyu göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
96.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube'a girişte sorun yok. Sadece play tuşuna bastıktan sonra video gözükmüyor. Siyah ekran gözüküyor. Sesi çıkıyor videonun.

Google CHROME ve İE ikisinde de aynı sorun var. Ayrıca facebook gibi sitelerdeki videolarda sorun yok.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Ana Sayfasında Videoların Görünmeme Sorunu

YouTube ana sayfasına girdiğinde videoların görünmemesi, yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir:

• İnternet Bağlantısı Sorunları: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, videoların yüklenmesinin engellenmesine neden olabilir.
    • Tarayıcı Ayarları: Tarayıcının önbellek ve çerezleri temizlenmemişse, bu da videoların yüklenmemesine yol açabilir.
    • Tarayıcı Uzantıları: Bazı tarayıcı uzantıları, YouTube'un düzgün çalışmasını engelleyebilir.
    • YouTube Sunucu Sorunları: Nadiren de olsa YouTube sunucularında yaşanan aksaklıklar, videoların görüntülenmemesine neden olabilir.
    • Hesapla İlgili Sorunlar: YouTube hesabınla ilgili bir sorun varsa, örneğin askıya alınma veya kısıtlama, bu da videoların görünmemesine neden olabilir.

Sorunun Giderilmesi

Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Bağlantının gücünü ve kararlılığını kontrol et. Gerekirse, yönlendiricini yeniden başlatmayı dene.
    • Tarayıcını Temizle: Tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizle.
    • Tarayıcı Uzantılarını Devre Dışı Bırak: YouTube'u engelleyebilecek uzantıları devre dışı bırakmayı dene.
    • YouTube Sunucularını Kontrol Et: YouTube sunucularının çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için https://www.youtube.com/status adresini ziyaret et.
    • YouTube Hesabını Kontrol Et: YouTube hesabında herhangi bir kısıtlama veya askıya alma olup olmadığını kontrol et.

Bu adımlar sorunu çözmezse, YouTube Destek ekibiyle iletişime geçmeyi denemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Flash player ve java yazılımını tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Sağolasın dostum ama olmadı maalesef. Videoların ön izleme resimleri falan gözüküyor ama oynat dediğimde siyah ekran çıkıyor. İki farklı browser'da yapması daha ilginç. Üstelik başka video sitelerinde bu sorun yok.
  • Şimdi ktunnel üzerinden girmek aklıma geldi. O şekil girdim baktım ve hayret video çalışıyor. Bu bilgiler ışığında ne yapabiliriz?
  • Sorun devam ediyor arkadaşlar...
  • Hocam DNS ayarlarını değiştirmeyi dene. Proxy üzerinden girdiğine göre, DNS lerde bir problem var.
  • youtube yasaklı iken host dosyası değişikliği yaptı isen şimdi o host dosyasının içindeki adres kısımlarını sil öyle dene birkaç bilgisayarda o tür sorunlarla karşılaştım silince normal girmeye başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mozilla firefox deneyiniz....Flash player son zamanlarda güncellenmesi cogaldi .... güncellendiginden emin olun ....dns ayarlari girili ise otomatik dns aliniz ...

Aklima başka bir şey gelmiyor
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Yalnız proxy vs. bir şey kullanmıyorum. Zaten yeni format attım ve win7 kurdum. DNS ayarlarını da değiştirmedim. Önceki işletim sistemi olan XP'de farkettim aslında. Win7 kurmaya niyetim vardı. Kurulumdan sonra o da düzelir diyordum ama düzelmedi.

Tekrar etmem gerekirse, Dailymotion, facebook gibi sitelerdeki videolarda sorun yok. Youtube'da normal açılıyor. Sadece oynat düğmesine bastığımda ses var görüntü yok oluyor; video ekranında.

Aynı youtube'a ktunnel veya vtunnel'den girdiğimde video; sesi de var görüntü de var şeklinde sorunsuz gösteriliyor.

Aklınıza yeni şeyler gelirse çekinmeyin yazın arkadaşlar. Şimdiden sağolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwightHoward

Mozilla firefox deneyiniz....Flash player son zamanlarda güncellenmesi cogaldi .... güncellendiginden emin olun ....dns ayarlari girili ise otomatik dns aliniz ...

Aklima başka bir şey gelmiyor

Şimdi firefox kurdum. Flash player istedi. Onu da indirip kurdum. Tam 3 defa firefox ile youtube'a girip tam video oynayacakken mavi ekran çıkıp reset attı notebook.

Virüs falan mı bulaştı acaba?
  • aynı sorun bendede var bi çözüm bulursan buraya yazarmısın. bi yandan internettede araştırıyorum.
  • buna benzer bi sorun bende de var...pc ye format attım windows 7 kurdum...youtube actıgm zman videoyu oynatıyo ancak 1-2 saniye sonra play tuşu tam ekran kısmı işte aşagıda videonun süresiyle beraber ilerleye kırmızı cizgi felan hepsi donuyo ama video oynuyo normal şekliyle...bu söyledıgım tuslar video basladıktan 1-2 sanıye snra kayboluyo...cok ilginc bişey anlamadım...explorer ve mozillada denedim ikisinde de aynı sorun oluyo...bilgisi olan yardım ederse sevinirim...
  • aynı sorun bendede var
  • aynen nefret ettim artık.
    operadan sorun galiba
  • chrome da bende de war aynı sorun... ie9 da ise sorunsuz açıyor...

chrome u sildim tekrar kurdum falan tıs_!

sonuç yok...
  • Aşağıdaki şekilde yapıp bu sorundan kurtulan arkadaşlar olmuştu...

quote:

Orijinalden alıntı: arda_oktay

Adobe Flash Player 10 ile birlikte gelen "GPU Hardware Acceleration" ile ilgili bir sorun gibi gözüküyor. Videosuz flash animasyon içeren bir internet sayfası açın. Flash nesnesine sağ tıklayın, "Settings..." kısmından, "Enable Hardware Acceleration"u kapatıp bir de böyle deneyin. Ayrıca ekran kartınızın marka ve modelini bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Youtube'a giriyor ama videoyu göstermiyor

• bende de başladı bu sorun birdenbire. sağ tıklayınca settings falan da çıkmıyor. win7 kullanıyorum.
  • program indir
    UltraSurf İndir - 19.02 Son Sürümü - Yasaklı Sitelere Giriş - Bilgisayar Prog
    http://www.bilgisayarprogramlari.net/teknoloji-ve-program-haberleri/yasakli-sitelere-girmek-icin-ultrasurf-programi
    indir kur çalıştır öyle dene bazen bazı videolar yasaklanıyor işe yaramazsa

adobeden kaynaklanıyor ne yaparsan yap tekçaren sırf video için de olsa format

• Aynı sorunu yaşıyorum az önce youtube bir video yükledim siyah ekran çıktı,teklif hakkı bildirisine girdim bu video bazı ülkelerde engelli yazıyordu.Bazıları engelli o yüzden galiba
  • Arkadaşlar Yardımınız gerekiyor,bir çok sitede gezdim bi sürü şey buldum hiç biri olmadı,benim internetimdeki belirli sitelerdeki videolar açılmıyor...firefox tarayıcı kullanıyorum 'YOUTUBE' daki videolar çok rahat açılıyor ama maynet v.b bazı siteler açılmıyor tıkladıgım zaman SİYAH BİR EKRAN geliyor öle kalıyor adobe grubum son sürüm gerekli herşey var,acaba tarayıcıdan mıki dedim chrom dan denedim gine açılmıyor.....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.