Şimdi Ara

İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ DÜKKANLARIN KAPANMASINA NEDEN OLURMU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ DÜKKANLARIN KAPANMASINA NEDEN OLURMU!!
    aklıma geldi,mesela internet yüzünden mp3 ü indirebildiğimiz için artık cd alan pek kimse yok..herkes neler olduğunu biliyor..
    şimdide internetten alım satım yapılarak,bu yaygınlaşırsa..o zaman depodan direk satış yapanlar olduğu için araya aracı yani dükkan sahipleri girmezse o zaman fiyatlar,dukkanların kar payı olmadığı ıcın daha az olur..
    yaygınlasırsa dükkanlar kapanabilir..

• yani en azından dükkandan alışlar azalabilir ama bir kaç sene sonraya yaygınlaşırsa beliki olur gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz9

yani en azından dükkandan alışlar azalabilir ama bir kaç sene sonraya yaygınlaşırsa beliki olur gibi..

kimse cevağlamayınca kendin cevapladın galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

quote:

Orjinalden alıntı: deniz9

yani en azından dükkandan alışlar azalabilir ama bir kaç sene sonraya yaygınlaşırsa beliki olur gibi..

kimse cevağlamayınca kendin cevapladın galiba

ss alındı

• bende okuyorum ya
  • ne oluyo anlamadım ben
  • ss alınacak bir durum yok ortada. adam konuyu açmış sonra cevap gelmemiş, arkadaşta hem konuyu up lamak için hem de bir kaç şey daha eklmek için editlememiş altına yazmış. fubo da heycan yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 22 Eylül 2008; 2:35:43 >
  • O iş biraz zaman alır be..
    Belki bi 50 sene sonra olur
  • deniz9, pm attim ama gitmiyor, telefon dogrulamasi yapmamissin sanirim. haberin olsun

bu arada internetten alisveris, normal dukkanlarin da internetten satis yapmasini tesvik ediyor
  • O zaman dükkanlar da indirime gitsin.Mesela eskiden beyaz eşyada bu kadar rekabet yoktu.Demek ki daha çok kar ediyorlardı.Şimdi de çok az kar ediyoruz diyorlar.Ben buna tam inanmıyorum gerçi.Bakıyorum hepsinin altında son model araba var neyse,yıllarca ettikleri fazla kara saysınlar.
  • kendin pişir kendin ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.