Şimdi Ara

İnternetten bir kızla 9 yıl boyunca konuşmak, aşık olmak.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konunun linkini atayım demeyin..yanlış yapmış olursunuz..

takip ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

Hocam 9 yıldır yabancı ülkeden bi kızla arkadaşlık etmişsin ve birkaç sene sonra evlendiğinde bunu eşine anlatamıcaksın bunu düşün ve doğru kararı ver.

ama belki onunla evlenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

Hocam 9 yıldır yabancı ülkeden bi kızla arkadaşlık etmişsin ve birkaç sene sonra evlendiğinde bunu eşine anlatamıcaksın bunu düşün ve doğru kararı ver.

ama belki onunla evlenecek

seviyorsa isallah..

Bak arkadasim, ben Hollandada yasiyorum.. Burda oyle bir kiz bulmak, senin anlattigin gibi bir kiz bulmak okadar zorki, yasim oldu 20 daha dogru duzgun kiz arkadasim bile yok
    Yabanci ulkeye gelmez cok zor onu soyluyum ve giderek zorlastiriyorlar.. hatta yavas yavas atma islemlerinde basliyacaklar bir suc islersen..

Almanya ve Belcika biraz daha kolay bu yonden.. Buralara gelmeyi dert etme.. eger kizla araniz olursa evlenirseniz kiz is bulur gerekirse 2 yil calisir yine gelirsin..

Bence mumkun oldugunda cabuk acil, su anda etrafimda 5 kisi sözlendi. 1 haftada 5 kisi !
    Bulusma ayarla, yada duslerini ac.. Arkadaslik gordugun gibi bir yere kadar, ondan sonra tikanip kaliyor.. Onemli olan bu arkadaslik lafindan kurtulup, ilerisini tasiyabilmek.

Unutma, ARKADASLIK BIR YERE KADAR, hepsinin sonu vardir!

• Linki gönder diyosunda kız bu yazdıklarımıza okucak hatta suan benimkini bile böle plan olmaz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

Linki gönder diyosunda kız bu yazdıklarımıza okucak hatta suan benimkini bile böle plan olmaz hocam

Yeni, temiz bir baslik ki zaten bende oyle birsey olmuyacak :)
    daha guzel yontemler bulunabilir..
  • 9 yılın sonunda kızcagıza anca mı canım dıyebıldın.9 yıl boyunca canımlı cıcımlı olmadan konusmak zor ıs .Allah sonunuzu hayır eder ınsallah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Galiba 2002 başlarıydı adını vermeyeyim şimdilerde epey zamandır kapalı olan bir forumda tanışmıştık.. ikimizde küçük veletlerdik 12-13 yaşalarında saçma sapan birşeyeler yazardık geyik yapardık ICQ furyasından sonra MSN furyası başlamıştı birbirimizi ekledik ve konuşmaya başladık..

O günün üstünden tam 9 yıl geçti..
    Dünün küçük veletleri artık 21 ve 22 yaşlarında..

Bu 9 yılın neredeyse her gününü konuşarak geçirdik.. o kadar çok konuştuk o kadar çok ortak dertlerden ortak sorunlardan bahsettik ki bugün hayatlarımızdaki en ince en ufak detayları bile biliyoruz..

Her neyse fazla uzatmayayım bu forum çok aşk hikayeleri dinledi sıkmayayım fazla

9 yıl sonra ilk buluşmamız 2 ay önce Marsilya'da oldu... Amsterdam'da kalıyordu Fransa'da da akrabaları vardı benim geleceğimi öğrendiğinde geliş tarihini erkene alabileceğini söyledi.. buluşalım mı dedi.. buluşalım dedim ve buluştuk.. 2 harika hafta geçirdik, gezdik, bir dolu yer gördük.. şarap tokalaştırdık resim çektirdik : )

Ve evet hayatmda ilk kez birine karşı farklı birşeyler hissetmeye başladım..
    O 9 yılda olduğu gibi hala konuşmaya devam ediyoruz, son dönemlerde birbirimize canım diyoruz.. telefon açıyoruz konuşuyoruz ediyoruz..

ama herşey hala adsız..
    Tam olarak ne olduğumuzu ikimizde bilmiyoruz.. hayat boyu çekingen, girişken olmayan biri olmuşumdur sanırım biraz bunun etkileri birazda realiteyi düşünme çabalarım..

İşin kısacası böyle bir arkadaşı kaybetmek istemiyorum, zaten benden uzaklarda Hollanda gibi bir yerde büyümüş orda okuyan biriyle bir geleceğimizin olmasının imkansız gibi birşey olduğunu bildiğimden böyle bir risk alıp onu kaybetmeyi göze alamıyorum..

Aşık oldum..
    Biraz masal biraz gerçek dolu bir aşk..

Ha bunlar niye yazıldı derseniz.. dertleşmek için, fikir almak için ne yapmalıyım diye sormak için..
    kafa artık çalışmıyor, ne doğru ne yanlış bilmiyor..

(e:imla)

kardesim benimde yas 25..2004 de bizde kız arkadasımla basladık ayni internet vasıtasıyla..bizimkide biraz sans kader oldu...6 sene gecti...2006 da gorustuk ve sevgili olmaya karar verdik..sanırım genelde cekingen insanlar internet ortamını daha rahat kullanabiliyor...bende cekingendim...normalde karsıma cıksa hosuma giderdi fakat gidip konusamazdim....o yuzden internet bir bakıma da iyi oldu...

ama bu uzaklık yas ilerledikce cok sorun olmaya baslıyor...basta cocuk daha genc oldugun icin takmıyorsun..ama zaman ilerledikce iki taraftada stres yaratıyor...su an gene benden uzakta..ikimizde calısıyoruz...benim askerlik durumum var..ondan sonra işi hızlandırmak istiyorum...cunku bu sekilde ilişkimizin kotuye gidecegini biliyorum...

• Bir kıza zorla birşey yaptıramazsın, eğer beraber geçirdiğiniz iki hafta sonunda sana karşı birşeyler hissetmeseydi devam etmezdi bir şekilde mesafe koyardı. şansını dene, eğer olay sürüncemede kalırsa ilgisi varsada bitirir, sende karasevda moduna geçersin.

Hayatta yaptığın değil yapmadığın şeyler için pişman ol
    yukarda linkini verdiğim filmide izle mutlaka. Bir kızla oğlanın (yanlış anlamayın ) 7-8 yaşından yetişkinliklerine kadarki hayatlarını anlatıyor, ikiside birbirini seviyor ama arkadaşlığa vurup söyleyemiyorlar farklı insanlarla evleniyorlar, sonu garip bitti anladığımı söyleyemem

• Dün tuhaf şeyler oldu..

Dün bizim kızla facebook'ta okey oynuyorduk.. yılışık bir kız geldi sürekli bana birşeyler yazıyor muhabbet kurmaya çalışıyor nerden, isminin anlamı ne falan filan işte.. benimki mesaj yazdı, canım istersen sevgili olduğumuzu söyleyelim kapatır ağzını rahatsız etmesin seni.. tamam canım dedim..

Birbirimize aşkım birtanem hayatım demeye başladık.. 1-2 saat oynadıktan sonra okeyden çıktık ve birbirimize aşkım demeye devam ettik.. bilmiyorum espirisine gidiyor galiba olay veya değil bilmiyorum artık

sadece acayip mutluyum şuanda.. şu hissettiğim ağırlıktan kurtulmuş gibiyim resmen kıza aşkım diyorum seni seviyorum diyorum.. neyse bir gidip elimi yüzümü yıkayayım sakinleşmem lazım

• quote:

Dün tuhaf şeyler oldu..

Dün bizim kızla facebook'ta okey oynuyorduk.. yılışık bir kız geldi sürekli bana birşeyler yazıyor muhabbet kurmaya çalışıyor nerden, isminin anlamı ne falan filan işte.. benimki mesaj yazdı, canım istersen sevgili olduğumuzu söyleyelim kapatır ağzını rahatsız etmesin seni.. tamam canım dedim..

Birbirimize aşkım birtanem hayatım demeye başladık.. 1-2 saat oynadıktan sonra okeyden çıktık ve birbirimize aşkım demeye devam ettik.. bilmiyorum espirisine gidiyor galiba olay veya değil bilmiyorum artık

sadece acayip mutluyum şuanda.. şu hissettiğim ağırlıktan kurtulmuş gibiyim resmen kıza aşkım diyorum seni seviyorum diyorum.. neyse bir gidip elimi yüzümü yıkayayım sakinleşmem lazım

hocam ne yalan söyleyeyim sevindim ya inşaallah espiri değildir de gerçekten öyledir eminim o kızda şu an mutludur inşaallah hep mutlu olursunuz

• 9 senede bu duruma geldiyseniz 30 sene sonra ancak evlilik konusunu konusabilirsiniz sanırım. bir 50 sene sonra da yüzükler takılır bi 50 sene sonra da düğün yapılır :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalFortress

quote:

Dün tuhaf şeyler oldu..

hocam ne yalan söyleyeyim sevindim ya inşaallah espiri değildir de gerçekten öyledir eminim o kızda şu an mutludur inşaallah hep mutlu olursunuz

SUper ama acil kisa zamanda, yinede bunu bekler bu kiz milleti

• Kız yabancı mı Türk mü onu hala anlamadım

Yabancıysa kanında mutlaka Türklük var, 9 yıldır hala tık yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Kız yabancı mı Türk mü onu hala anlamadım

Yabancıysa kanında mutlaka Türklük var, 9 yıldır hala tık yoksa

Hollanda doğumlu Türk'lerden hocam..
  • Hayırlı olsun. :) Bol ":)" li yazılar,yorumlar okumak her zaman samimi ve çekici gelmiştir bana.Umarım bir ömür mutluluğun kapısını aralamışsındır 9 senelik sabırın mükafatını alman dileği ile.Her şeyin hayırlısı.

Yaşar diyor ki : Yine aylardan KASIMMM :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Hayırlı olsun. :) Bol ":)" li yazılar,yorumlar okumak her zaman samimi ve çekici gelmiştir bana.Umarım bir ömür mutluluğun kapısını aralamışsındır 9 senelik sabırın mükafatını alman dileği ile.Her şeyin hayırlısı.

Yaşar diyor ki : Yine aylardan KASIMMM :D
  • quote:

Dün tuhaf şeyler oldu..

takiipteyiz kardeş inş istediğin olur. haberdar edersin ilerleme olursa

• Az önce telefon açtı oda okuldan yeni çıkmıştı bir arayıp konuşmak istedim dedi, çok güzel bir sohbet oldu..

Ve evet arkadaşlar cesaretimi topladım bu akşam açılıyorum..
    Bildiğiniz tüm duaları edin şu kardeşinize..
  • Bu arada hazır telefon açmışken konuyu bize getirsem mi diye düşündüm ama hem yoldaydı hemde parmaklarımın cesareti dilimde yoktu.. yazarken çok rahat yazıyorum konuşmaya gelince kem küm kalırım batırırım iyice dedim..

bilmiyorum böyle en doğrusu herhalde : )
  • quote:

Bu arada hazır telefon açmışken konuyu bize getirsem mi diye düşündüm ama hem yoldaydı hemde parmaklarımın cesareti dilimde yoktu.. yazarken çok rahat yazıyorum konuşmaya gelince kem küm kalırım batırırım iyice dedim..

bilmiyorum böyle en doğrusu herhalde : )

Bekliyoruz gelişmeleri hadi bol şanslar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.