Şimdi Ara

İnternetten bir kızla 9 yıl boyunca konuşmak, aşık olmak.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 9 yıl boyunca hergün annemle bile konuşmamışımdır
  • Bende internette 4 yıl boyunca konuştum , sanki ben gibiydi.. Sonra ilk buluşmayı yaptık aşık olduk.
    O Afyonda ben istanbulda oturuyordum. Ama sorunlar bitmedi.. 4 yıl boyunca biz farklıydık buluştuktan sonra herşy gerçek oldu sıradanlaştı..

Demek istediğim bişekilde gerçklik girince büyü bozuluyor
  • güzel şeyler olmuş..

durumu belirtip ve bir kez daha buluşup düzgünce konuşmak istediğinizi söylerseniz daha iyi olur..

telefon ile sözde oluyor,birde onu karşılıklı konuşmak gerek

hayırlısı olur inşallah ve mutluluğa kapı açarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

9 senede bu duruma geldiyseniz 30 sene sonra ancak evlilik konusunu konusabilirsiniz sanırım. bir 50 sene sonra da yüzükler takılır bi 50 sene sonra da düğün yapılır :))

Hocam süpersin ya gözümden yaş geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalUa

Bende internette 4 yıl boyunca konuştum , sanki ben gibiydi.. Sonra ilk buluşmayı yaptık aşık olduk.
    O Afyonda ben istanbulda oturuyordum. Ama sorunlar bitmedi.. 4 yıl boyunca biz farklıydık buluştuktan sonra herşy gerçek oldu sıradanlaştı..

Demek istediğim bişekilde gerçklik girince büyü bozuluyor

sen de her günü rüya gibi yaşat o zaman

quote:

zaten benden uzaklarda Hollanda gibi bir yerde büyümüş orda okuyan biriyle bir geleceğimizin olmasının imkansız gibi birşey olduğunu bildiğimden böyle bir risk alıp onu kaybetmeyi göze alamıyorum..

@Alfren

aşkın gücünü küçümseme

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

???

• quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

???

Konuyu yeni farkettim.Umarım o smile kötü bir haberi anlatmıyordur?

• quote:

Bizi unutma kardes
  • Bu saate kadar konuşuyoruz hala arkadaşlar..
    anlatacağım size..
  • Konustugunu tahmin etmiştik. :))
  • Sanki ben aciliyorum, bende bile heyecan var
  • 9'da başlamıştık saat 3'ü geçmiş yeni bitirebildik ancak..

Şimdi arkadaşlar olay şöyle.. ikimizin ortak arkadaşı çok uzun zamandır tanıştığımız bir kız var, bugün ona durumdan bahsettiğim ağzını yoklayabilirmisin dedim.. biraz zorda olsa kabul etti.. akşam telaşla eve geldim ne konuştular ne ettiler diye..

.......:
    konuştuk
    seni uzun zamandır bir arkadaş olarak
    görüyormuş
    kafasi biraz karişik galibaa

dedi ve ben bittim tabi.. o smiley o sırada koyduğum smileydir
    neyse ben tam yatıyordum ki o birşeyler yazdı sesin sedan çıkmıyor dedi.. biraz kafamın karışık olduğundan bahsettiğim ısrarla ne gibi bir karışıklık bu diye sordu.. bazen kazanmaktansa kaybetmemeyi düşüneceksin dedim..

şu son 2 gündür olan şeylerle mi alakalı kafa karışıklığın diye sordu.. parmaklarım klavyeye gitti ve evet yazdım
    sonra girdik iyice mevzuya dünden bugüne ne varsa konuştuk, ondan hep hoşlandığımı söyledim ama cesaret edip söyleyemediğimi anlattım..

neyse işin kısacası bu 5-6 saatlik sohbet sonrasında son mutlu oldu..
    adı koyduk ve ben acayip mutluyum.. uyku tutmaz herhalde bu saatten sonra..

bölük porçük bir anlatış olduğunun farkındayım ama halimi tahmin edersiniz şuanda ne dediğimi ne ettiğimi bile bilmiyorum.. nasıl anlattım nasıl konuştum bilmiyorum inanamıyorum hala kendime..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 4 Kasım 2010; 3:25:15 >

• Hayirli ugurlu olsun, Isallah dugun davetilerini bizde goruruz
    Yasamis biri olarak diyorum sana, kendini fazla kaptirma Sev ama, yikilmada..
  • kanka ayağı, .... ayağı derler... doğruymuş lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

kanka ayağı, .... ayağı derler... doğruymuş lan

ekleme: sizinkisi sanal aşk birader, yan yana gelince görürüm sizi. süt dökmüş kediye dönersiniz. böyle öküz öküz oturur bir çay içer evlere dağılırsınız. daha ilerisi yok bu ilişkide
  • quote:

quote:

ekleme: sizinkisi sanal aşk birader, yan yana gelince görürüm sizi. süt dökmüş kediye dönersiniz. böyle öküz öküz oturur bir çay içer evlere dağılırsınız. daha ilerisi yok bu ilişkide

Ne yalan sölüyeyim dostum sen baya gerçekcisin uzak olma,özleme insanlara çekici geliyor yoksa etrafında dolu insan var onun etrafında gerçekte göreceği dokunacağı o kadar insan varken neden netten birine tutuluyor bu zamanda hemde kız çok iyi olabilir lafım yok ama herkes gerçekci şeyler ister,şimdi sizin olayda gizem oldugu içinde kızın hoşuna gidiyor belki karamsarım ama gerçekciyim ben 26 yaşındayım 18 li yaşlarda netten konuşup buluşmadığım kız kalmamıştı bi kız vardı Balıkesirde oturuyordu her gün 6 7 saat aralıksız telle konuşurduk herşeyini bana anlatır,bazen ağlar,bazen güler herşeyini paylaşırdı cameralı konuşurduk,gerçekten tam güveniyordum ama o güveni verdi bana,sonra tak etti kafama balıkesire gittim,ailesinede söylemişti kız ve beni terminalde almaya geldiler baya heycanlıydım ölecek gibiydim ve birden benim kız göründü sarıldık kucaklaştık ve ayrıldık oradan ailesinin yanına gittim,onların evinde kaldım çok iyi insanlardı,bana her yeri gezdirdiler ama hiç hesapta olmayan bişey oldu benimkiyle netten ve telden konuştugumuz şeylerin çeyreğini bile konuşamıyorduk 1 hafta kaldım onlarda sonra kendi evime geri döndüm ve birbirimizi hiç aramadk beraberken hçbişey hissedemedik ne o ne ben hatta kız beni yalnız bile bırakıyordu çoğu zaman,bunu yaşadığımda 18 yaşımdaydım ve hiçbişey öyle göründüğü gibi değil netten aşkım yazan biri gerçekte gördüğü kişiden nefret bile edebilir işin aslı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

Ne yalan sölüyeyim dostum sen baya gerçekcisin uzak olma,özleme insanlara çekici geliyor yoksa etrafında dolu insan var onun etrafında gerçekte göreceği dokunacağı o kadar insan varken neden netten birine tutuluyor bu zamanda hemde kız çok iyi olabilir lafım yok ama herkes gerçekci şeyler ister,şimdi sizin olayda gizem oldugu içinde kızın hoşuna gidiyor belki karamsarım ama gerçekciyim ben 26 yaşındayım 18 li yaşlarda netten konuşup buluşmadığım kız kalmamıştı bi kız vardı Balıkesirde oturuyordu her gün 6 7 saat aralıksız telle konuşurduk herşeyini bana anlatır,bazen ağlar,bazen güler herşeyini paylaşırdı cameralı konuşurduk,gerçekten tam güveniyordum ama o güveni verdi bana,sonra tak etti kafama balıkesire gittim,ailesinede söylemişti kız ve beni terminalde almaya geldiler baya heycanlıydım ölecek gibiydim ve birden benim kız göründü sarıldık kucaklaştık ve ayrıldık oradan ailesinin yanına gittim,onların evinde kaldım çok iyi insanlardı,bana her yeri gezdirdiler ama hiç hesapta olmayan bişey oldu benimkiyle netten ve telden konuştugumuz şeylerin çeyreğini bile konuşamıyorduk 1 hafta kaldım onlarda sonra kendi evime geri döndüm ve birbirimizi hiç aramadk beraberken hçbişey hissedemedik ne o ne ben hatta kız beni yalnız bile bırakıyordu çoğu zaman,bunu yaşadığımda 18 yaşımdaydım ve hiçbişey öyle göründüğü gibi değil netten aşkım yazan biri gerçekte gördüğü kişiden nefret bile edebilir işin aslı bu.

ama bu arkadaşlar buluşmuş görüşmüş yani ortada seninki gibi bir sorun yok

• hocam ayni yaşlardayizda birşey merak ettim hollanda amsterdam gibi bir yerde bu kız 9 yil boyunca 1 sevgilisi olmadimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

quote:

ama bu arkadaşlar buluşmuş görüşmüş yani ortada seninki gibi bir sorun yok

Tek kelimeyle bitirdin işimi :)) bizde buluştuk görüştük ama 2.buluşmadan sonra aramadık gerçekten beraberken yanından ayrılmak istiyordum 9 yıl boyucnca o kız gerçekte hiçmi birini sevmemiş yah 9 yıl bi ömür gibi ya hiçmi birine ne yakışklı adam dememiş h,çmi gerçekte sinemaya gidip sevgilisinin elini tutmak istememiş ben gerçekciyim bu net olaylarını çok yaşadım sabah 5 lere kadar konuştugumu bilirim beraber güneşin doğuşuna kadar msn de knutugum kızlar vardı,bana mektup atanlar vardı şimdi hiç biri yok :) çünkü gerçek hayatı gördüm dahada olgunlaştım,ekmek paramın peşimdeyim o maceralar bi yere kadar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.