Şimdi Ara

İnternetten bir kızla 9 yıl boyunca konuşmak, aşık olmak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba 2002 başlarıydı adını vermeyeyim şimdilerde epey zamandır kapalı olan bir forumda tanışmıştık.. ikimizde küçük veletlerdik 12-13 yaşalarında saçma sapan birşeyeler yazardık geyik yapardık ICQ furyasından sonra MSN furyası başlamıştı birbirimizi ekledik ve konuşmaya başladık..

O günün üstünden tam 9 yıl geçti..
    Dünün küçük veletleri artık 21 ve 22 yaşlarında..

Bu 9 yılın neredeyse her gününü konuşarak geçirdik.. o kadar çok konuştuk o kadar çok ortak dertlerden ortak sorunlardan bahsettik ki bugün hayatlarımızdaki en ince en ufak detayları bile biliyoruz..

Her neyse fazla uzatmayayım bu forum çok aşk hikayeleri dinledi sıkmayayım fazla

9 yıl sonra ilk buluşmamız 2 ay önce Marsilya'da oldu... Amsterdam'da kalıyordu Fransa'da da akrabaları vardı benim geleceğimi öğrendiğinde geliş tarihini erkene alabileceğini söyledi.. buluşalım mı dedi.. buluşalım dedim ve buluştuk.. 2 harika hafta geçirdik, gezdik, bir dolu yer gördük.. şarap tokalaştırdık resim çektirdik : )

Ve evet hayatmda ilk kez birine karşı farklı birşeyler hissetmeye başladım..
    O 9 yılda olduğu gibi hala konuşmaya devam ediyoruz, son dönemlerde birbirimize canım diyoruz.. telefon açıyoruz konuşuyoruz ediyoruz..

ama herşey hala adsız..
    Tam olarak ne olduğumuzu ikimizde bilmiyoruz.. hayat boyu çekingen, girişken olmayan biri olmuşumdur sanırım biraz bunun etkileri birazda realiteyi düşünme çabalarım..

İşin kısacası böyle bir arkadaşı kaybetmek istemiyorum, zaten benden uzaklarda Hollanda gibi bir yerde büyümüş orda okuyan biriyle bir geleceğimizin olmasının imkansız gibi birşey olduğunu bildiğimden böyle bir risk alıp onu kaybetmeyi göze alamıyorum..

Aşık oldum..
    Biraz masal biraz gerçek dolu bir aşk..

Ha bunlar niye yazıldı derseniz.. dertleşmek için, fikir almak için ne yapmalıyım diye sormak için..
    kafa artık çalışmıyor, ne doğru ne yanlış bilmiyor..

(e:imla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 2 Kasım 2010; 13:40:48 >

• Marsilya ?
  • ISQ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

ISQ?

IBQ veya IBM bile yazabilirim ICQ için.. o derece zaman geçti
  • Bende o yaşlarda tanışmıştım biriyle ta ki geçen seneye kadar herşey normalken birden facebook msn telefon hepsi iptal kızın. ulaşamıyorum yerindibine girdi sanırım
  • bu linki kıza yolla bence ..
  • jeux de fants'ı izle senin durumuna benzer birşey

http://www.imdb.com/title/tt0364517/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

bu linki kıza yolla bence ..

• Kalpler bir olsun, nerede olduğunuzun bir önemi yok bence. Eğer birbirinizi sever ve aşık olursanız planların bir anda nasıl kurulduğuna şaşırır kalırsınız. Bunlar güzel kısımları. Can sıkıcı noktalarını da eğer böyle bir birlikteliğe başlarsan o zaman söylerim ki, ona göre davranma şansın olur bazı noktalarda. Hakkınızda hayırlısı olsun
  • evlen git yurtdışında yaşa.. bu ulke bitmis artık..okul okucam adam olcam diye ugrasma.. olunmuyo
  • korkmana gerek yok.okulunu bitir gerisi gelir.o gelir buraya yada sen gelirsin.işi ciddiye bindir.keşke bir aradayken açılsaydın ve belli etseydin iyice duygularını.kalpler bir olduktan sonra ve birbirinize güvendikten sonra uzaklığın önemi yok.okullarınız bitsin sorunlar hallolur kaybetmezsin eğer o da seni seviyorsa merak etme
  • az daha zaman geçtikten sonra adı konabilir. sonuçta yaşlar aman aman değil. eğer ciddi bir şeyler olcaksa. böyle devam edip sonraki buluşmaları beklemeli. fırsat gelmezse fırsat yaratılmalı. ama ne hissettiğini kazara öğrenirse aranızda bir şey olmıyacaksada ilişki bitmez. sonuçta sen hislerini tam olarak ona söylemeden bizle paylaşıyorsun. mesela msndeyken hayali birine atacakken linki buna atabilrsin. "ya forumdaş şu konuyu biliyorsun az çok. bide sen fikirlerini söyler misin." diyerek bu topicin linkini kıza atabilirsin.. sonra da bakmana gerek yok benim pcdeki donanım üzerine bir şey diyebilirsin. tabii bunu yapacaksan bu postu silelim

• quote:

Orijinalden alıntı: reos

az daha zaman geçtikten sonra adı konabilir. sonuçta yaşlar aman aman değil. eğer ciddi bir şeyler olcaksa. böyle devam edip sonraki buluşmaları beklemeli. fırsat gelmezse fırsat yaratılmalı. ama ne hissettiğini kazara öğrenirse aranızda bir şey olmıyacaksada ilişki bitmez. sonuçta sen hislerini tam olarak ona söylemeden bizle paylaşıyorsun. mesela msndeyken hayali birine atacakken linki buna atabilrsin. "ya forumdaş şu konuyu biliyorsun az çok. bide sen fikirlerini söyler misin." diyerek bu topicin linkini kıza atabilirsin.. sonra da bakmana gerek yok benim pcdeki donanım üzerine bir şey diyebilirsin. tabii bunu yapacaksan bu postu silelim

Plan süper : )
    Korkuyorum arkadaşlar tüm sorun bu.. ters birşey olmasından korkuyorum, umduğum dışında bir cevap duymaktan korkuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 2 Kasım 2010; 19:20:02 >

• korkarsan nereye kadar gidebilirki böyle. platonikten ileri gidemezsin. ama bir yandan da gerçek olarak emine yakın olmalısın tabii.. canım demek filan bir şey değildir. daha farklı ip uçları vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

evlen git yurtdışında yaşa.. bu ulke bitmis artık..okul okucam adam olcam diye ugrasma.. olunmuyo

Sus ve yürü git o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

korkarsan nereye kadar gidebilirki böyle. platonikten ileri gidemezsin. ama bir yandan da gerçek olarak emine yakın olmalısın tabii.. canım demek filan bir şey değildir. daha farklı ip uçları vardır

İşin ilginci şu.. benden hoşlandığını biliyorum, tavırlarından konuşmalarından samimiyetinden..
    Hani vardır ya şu ya değilse, ya yanlış düşünüyorsam olgusu.. böyle birşey işte..

Hayat boyunca hep risklerden korkanlardan oldum, bu konunun burda yer almasının sebebide bu biraz..
    Benim yerime farklı biri olsaydı bu konuyu açmazdı acaba mı demezdi bunuda biliyorum..

Dediklerin doğru daha yakın davranmak gerekiyor, bir şekilde hissettirmek ve adımı onun tepkisine göre atmak gerekiyor herhalde..

• adamım açıl bence hatta sen ıstıyosan kızın ısmını bıze ver bız lınkı kıza atalım ;) kız duygulanır ama bu postuda sılmek lazım ole bısey yapcaksan konuyu sıl sonra yenı konu ac bız lınkı verelım kız gorsun bızde romantık mesaj atarız konuya boyle yaparsan hıc olmadı %50 ihtimal var öteki türlü buda yok dostum bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacfx

quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

bu linki kıza yolla bence ..

Kesinlikle.
  • vay be netten 9 yıl hee bence kız da boş değildir. çünkü 9 yıl az bi zaman değil. ve buluşup gezmişsiniz bence onunda sana karşı hissleri aynı. yoksa 9 yıl boyunca flört etmezdi kimse hocam bunu düşün bir.

walla senin yazdıklarını görünce biraz hüzünlendim nedense
    çünkü 9 yıl netten arkadslık ve sonrası bulusma bence şansını denemelisin ki eminim oda sana karşı boş değlidir
  • Hocam 9 yıldır yabancı ülkeden bi kızla arkadaşlık etmişsin ve birkaç sene sonra evlendiğinde bunu eşine anlatamıcaksın bunu düşün ve doğru kararı ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 2 Kasım 2010; 22:18:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.