Şimdi Ara

İnternetten bir kızla 9 yıl boyunca konuşmak, aşık olmak.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

quote:

kanka ayağı, .... ayağı derler... doğruymuş lan

ekleme: sizinkisi sanal aşk birader, yan yana gelince görürüm sizi. süt dökmüş kediye dönersiniz. böyle öküz öküz oturur bir çay içer evlere dağılırsınız. daha ilerisi yok bu ilişkide

Ne yalan sölüyeyim dostum sen baya gerçekcisin uzak olma,özleme insanlara çekici geliyor yoksa etrafında dolu insan var onun etrafında gerçekte göreceği dokunacağı o kadar insan varken neden netten birine tutuluyor bu zamanda hemde kız çok iyi olabilir lafım yok ama herkes gerçekci şeyler ister,şimdi sizin olayda gizem oldugu içinde kızın hoşuna gidiyor belki karamsarım ama gerçekciyim ben 26 yaşındayım 18 li yaşlarda netten konuşup buluşmadığım kız kalmamıştı bi kız vardı Balıkesirde oturuyordu her gün 6 7 saat aralıksız telle konuşurduk herşeyini bana anlatır,bazen ağlar,bazen güler herşeyini paylaşırdı cameralı konuşurduk,gerçekten tam güveniyordum ama o güveni verdi bana,sonra tak etti kafama balıkesire gittim,ailesinede söylemişti kız ve beni terminalde almaya geldiler baya heycanlıydım ölecek gibiydim ve birden benim kız göründü sarıldık kucaklaştık ve ayrıldık oradan ailesinin yanına gittim,onların evinde kaldım çok iyi insanlardı,bana her yeri gezdirdiler ama hiç hesapta olmayan bişey oldu benimkiyle netten ve telden konuştugumuz şeylerin çeyreğini bile konuşamıyorduk 1 hafta kaldım onlarda sonra kendi evime geri döndüm ve birbirimizi hiç aramadk beraberken hçbişey hissedemedik ne o ne ben hatta kız beni yalnız bile bırakıyordu çoğu zaman,bunu yaşadığımda 18 yaşımdaydım ve hiçbişey öyle göründüğü gibi değil netten aşkım yazan biri gerçekte gördüğü kişiden nefret bile edebilir işin aslı bu.

ama bu arkadaşlar buluşmuş görüşmüş yani ortada seninki gibi bir sorun yok

Tek kelimeyle bitirdin işimi :)) bizde buluştuk görüştük ama 2.buluşmadan sonra aramadık gerçekten beraberken yanından ayrılmak istiyordum 9 yıl boyucnca o kız gerçekte hiçmi birini sevmemiş yah 9 yıl bi ömür gibi ya hiçmi birine ne yakışklı adam dememiş h,çmi gerçekte sinemaya gidip sevgilisinin elini tutmak istememiş ben gerçekciyim bu net olaylarını çok yaşadım sabah 5 lere kadar konuştugumu bilirim beraber güneşin doğuşuna kadar msn de knutugum kızlar vardı,bana mektup atanlar vardı şimdi hiç biri yok :) çünkü gerçek hayatı gördüm dahada olgunlaştım,ekmek paramın peşimdeyim o maceralar bi yere kadar.

Dostum öncelikle kesinlikle haklısın ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.. internetten konuşmakla normal hayatta yüz yüze konuşmak arasında çok ciddi farklar var, hele benim gibi insanların yüzüne bile bakmaktan kaçınan kişiler için.. dün yazdığım gibi dilimin söyleyemeyeceği şeyleri parmaklarım söylüyor bu yüzden demek istediğini çok iyi biliyorum..

Onun son 3-4 yılda erkek arkadaşları oldu benimde kız arkadaşlarım oldu.. bu konularda çoğu zaman dertleştide benle, akıl almak istedi nasıl davranmalıyım dedi.. hiçbir zaman kendi egomu düşünmedim hep onun açısından düşündüm, bir çocukla tanışmıştı ilerde pişman olacağını düşünüyorsan git buluş bile demiştim zamanında.. bilmiyorum belki olayın bu boyuta gelmeyeceğini düşündüğümden gelen bir rahatlıktı bu, bir şekilde içten içe yiyiordum kendimi ama yinede çelişmek istemiyordum basit bir erkek mantığıyla bakmak istemiyordum..

İşin kısacası bunun sonu nereye varır bilmiyorum.. sadece biz birbirimizi zaten hep özel arkadaşlar olarak gördük benim hayatımda aile diye bir kavram yok bu yüzdende hayatımda değer verdiğim tek kişidir şuanda o..

Kendimi kaptırmak hayaller kurup o hayaller içinde boğulmak bana göre değil.. konuda yazdığım gibi işin realite boyutunun zorluğunu biliyorum.. herşeyi göze alarak aldım dünkü kararı..

çünkü kazanmak yerine kaybetmemek saçmalığın önde gideniydi..

• lıseyı yenı kazanmıstım.ılk sene sadece hazırlık okucaktım.ıngılızcemı gelıstırmek ıcın netten mektup arkadası gıbı arkadaslar eklıyorum msnıme.orda tanıstım o kızla.annesı turk babası norveclıydı.oslo da yasıyordu.cok az turkce bılıyordu.o donemde bende cok az ıngılızce bılıyordum.gunler,haftalar,aylar hatta yıllar gectı.ıstısnasız hergun 1 saatte olsa konusuyorduk.cam acıyorduk falan.yasım 15dı tanıstıgım zaman.19 yasına kadar bu durum boyle surdu.bu surecte lıse bıttı unı kazanıldı falan.4 yıl ıcınde bı cok kızla cıktm,o da erkeklerle cıkmıs olabılır bılemıyorum.ancak aramzdakı sey cok ozeldı.yakın olabılseydık hersey cok farklı olucaktı buna ınanıyorum.ancak olmadı.cok ıstedım gıtmeyı ancak gıdemedım.suan 21 yasındaym.2 yıldır konusmuyoruz hıc.msnımde falan yok artık.hayat kosulları ıste eskısı kadar net kullanamıyosun..zamanla soguduk soguduk.dusunuyorumda suana kadar konusmayı surdurseydk suan yanına gıdebılırdm.ancak 17-18 yasında yapamazdm bunu.donup baktıgım zaman hayalı bıle guzeldı o donem ıcın.su saatten snr olmaz da ztn.cıddı bı ılıskm var.herkesın hakkında hayırlsı olsun.

edit..imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winterice -- 4 Kasım 2010; 11:39:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

quote:

quote:

kanka ayağı, .... ayağı derler... doğruymuş lan

ekleme: sizinkisi sanal aşk birader, yan yana gelince görürüm sizi. süt dökmüş kediye dönersiniz. böyle öküz öküz oturur bir çay içer evlere dağılırsınız. daha ilerisi yok bu ilişkide

Ne yalan sölüyeyim dostum sen baya gerçekcisin uzak olma,özleme insanlara çekici geliyor yoksa etrafında dolu insan var onun etrafında gerçekte göreceği dokunacağı o kadar insan varken neden netten birine tutuluyor bu zamanda hemde kız çok iyi olabilir lafım yok ama herkes gerçekci şeyler ister,şimdi sizin olayda gizem oldugu içinde kızın hoşuna gidiyor belki karamsarım ama gerçekciyim ben 26 yaşındayım 18 li yaşlarda netten konuşup buluşmadığım kız kalmamıştı bi kız vardı Balıkesirde oturuyordu her gün 6 7 saat aralıksız telle konuşurduk herşeyini bana anlatır,bazen ağlar,bazen güler herşeyini paylaşırdı cameralı konuşurduk,gerçekten tam güveniyordum ama o güveni verdi bana,sonra tak etti kafama balıkesire gittim,ailesinede söylemişti kız ve beni terminalde almaya geldiler baya heycanlıydım ölecek gibiydim ve birden benim kız göründü sarıldık kucaklaştık ve ayrıldık oradan ailesinin yanına gittim,onların evinde kaldım çok iyi insanlardı,bana her yeri gezdirdiler ama hiç hesapta olmayan bişey oldu benimkiyle netten ve telden konuştugumuz şeylerin çeyreğini bile konuşamıyorduk 1 hafta kaldım onlarda sonra kendi evime geri döndüm ve birbirimizi hiç aramadk beraberken hçbişey hissedemedik ne o ne ben hatta kız beni yalnız bile bırakıyordu çoğu zaman,bunu yaşadığımda 18 yaşımdaydım ve hiçbişey öyle göründüğü gibi değil netten aşkım yazan biri gerçekte gördüğü kişiden nefret bile edebilir işin aslı bu.

ama bu arkadaşlar buluşmuş görüşmüş yani ortada seninki gibi bir sorun yok

Tek kelimeyle bitirdin işimi :)) bizde buluştuk görüştük ama 2.buluşmadan sonra aramadık gerçekten beraberken yanından ayrılmak istiyordum 9 yıl boyucnca o kız gerçekte hiçmi birini sevmemiş yah 9 yıl bi ömür gibi ya hiçmi birine ne yakışklı adam dememiş h,çmi gerçekte sinemaya gidip sevgilisinin elini tutmak istememiş ben gerçekciyim bu net olaylarını çok yaşadım sabah 5 lere kadar konuştugumu bilirim beraber güneşin doğuşuna kadar msn de knutugum kızlar vardı,bana mektup atanlar vardı şimdi hiç biri yok :) çünkü gerçek hayatı gördüm dahada olgunlaştım,ekmek paramın peşimdeyim o maceralar bi yere kadar.

Dostum öncelikle kesinlikle haklısın ne demek istediğini çok iyi anlıyorum.. internetten konuşmakla normal hayatta yüz yüze konuşmak arasında çok ciddi farklar var, hele benim gibi insanların yüzüne bile bakmaktan kaçınan kişiler için.. dün yazdığım gibi dilimin söyleyemeyeceği şeyleri parmaklarım söylüyor bu yüzden demek istediğini çok iyi biliyorum..

Onun son 3-4 yılda erkek arkadaşları oldu benimde kız arkadaşlarım oldu.. bu konularda çoğu zaman dertleştide benle, akıl almak istedi nasıl davranmalıyım dedi.. hiçbir zaman kendi egomu düşünmedim hep onun açısından düşündüm, bir çocukla tanışmıştı ilerde pişman olacağını düşünüyorsan git buluş bile demiştim zamanında.. bilmiyorum belki olayın bu boyuta gelmeyeceğini düşündüğümden gelen bir rahatlıktı bu, bir şekilde içten içe yiyiordum kendimi ama yinede çelişmek istemiyordum basit bir erkek mantığıyla bakmak istemiyordum..

İşin kısacası bunun sonu nereye varır bilmiyorum.. sadece biz birbirimizi zaten hep özel arkadaşlar olarak gördük benim hayatımda aile diye bir kavram yok bu yüzdende hayatımda değer verdiğim tek kişidir şuanda o..

Kendimi kaptırmak hayaller kurup o hayaller içinde boğulmak bana göre değil.. konuda yazdığım gibi işin realite boyutunun zorluğunu biliyorum.. herşeyi göze alarak aldım dünkü kararı..

Anlıyorum seni inan,seninde beni anlamana sevindim netten tanışıp evlenen insanlar bile var neden olmasın kader bu sonuçta ben senin yaşındayken benden büyüklerde bana yaf Utku gerçek hayata dön bırak sanalda kızla konuşmayı dışarı dolu kız ama bende cesaret edemezdim,msn de hep duygularını söyleyebilirdim,gerçek hayatta bi kıza asla böyle şeyler söyleyemez çekinirdim kalbim küt küt atardı yapamazdım,bazı şeyleri demekki yaşamak gerekiyor,şimdi 26 yaşındayım hayatımda gerçek manada çok kız oldu bi kızla çok rahat tanışı kendimi ifade edebiliyorum ve gerçekci güzel olan şeyleri daha iyi yaşayabiliyorum.Artık hayal değilde gerçekte bunları yaşıyorum netten konuştuugm zama hep hayali konuşurduk şu an yanımda olduğunu düşün,başını omzuma koy,beraber film izleyelimmi,yavaşca dudağuna öpücük kondurdum aşkım bitanem aramızda ne kadar mesafe olursa olsun sen benim prensesimsin ve senden vazgeçmiyecem gbi cümleleri az söylemedim :)) ama gerçekten o an öyle yaşamak istiyorsun bende evin tek çocuğuyum çoğu zaman yalnız kalırdım ve nette kendimi hep ifade ederdim kızlara ama zaman ilerleyinde okul derken iş derken artık kendimi gerçek manada ifade edebilip doyumsuz olan tüm güzel şeyleri yaşıyorum herşey bi yere kadar,ama senide anlıyorum şu an kimse umrunda değil gidebildiğin kadar git taki maaşa geçip bi düzen kurana kadar.

• Film gibi oldu yaw, okurken zevk almadım desem yalan olur
    Diğer arkadaşların tecrübelerini yazmalarıda güzel oldu.
  • forumda tanıştığım birisi ile 2 yıl konuştum netten.deliler gibi sevdim, sevildim. ankaraya gittim görüştüm. o andan sonra hiç kimseyi o kadar mutlu edemem sanırım. ayrıca bi o kadar da üzemem. bunu okursan seni çok seviyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
    forumda tanıştığım birisi ile 2 yıl konuştum netten.deliler gibi sevdim, sevildim. ankaraya gittim görüştüm. o andan sonra hiç kimseyi o kadar mutlu edemem sanırım. ayrıca bi o kadar da üzemem. bunu okursan seni çok seviyorum hala.

edaisy mi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
    forumda tanıştığım birisi ile 2 yıl konuştum netten.deliler gibi sevdim, sevildim. ankaraya gittim görüştüm. o andan sonra hiç kimseyi o kadar mutlu edemem sanırım. ayrıca bi o kadar da üzemem. bunu okursan seni çok seviyorum hala.

edaisy mi yoksa?

alakası yok.o bir cerkes kızı
  • Türkan dizisindeki Türkan ve Ali nin Aşkına benziyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agressive`
    Türkan dizisindeki Türkan ve Ali nin Aşkına benziyo

Sarsılarak güldüm :D
  • Hocam senin adına sevindim. olmaz diğen arkadaşlarada katılmıyorum. sonuçta sen bulustuk cok güzel vakit geçirdik diyorsun. Bence oda seviosa böyle sorunlar olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

"Aman Allahım" bu söz ama bu söz, ya olamaz, bu söz sanırım çok doğru ve neden yalnız yaşlandığımı gösteriyor.

Bu beni vuran ikinci söz oldu, gerçekleri yüzüme çarpan yegane söz.

İlkini sanırım bir bar filozofu söylemişti, ben anlamamıştım, sonra bir kızdan duyduğumda dank etmişti; "çok kadın hiç kadındır olum, yalnızlıktır bunun sonu"

Hep yakışılı olmamı, zeki görünmemi kullandım, bir kaç günlük zevklerle vakit geçirdim ama asla gerçekten beğendiklerimin yüzüne bile bakamadım, utandım kaybetmekten korktum işte lanet olsun. Ama artık o birkaç günlük zevkler de bitti, bundan sonra olursa anca parayla olur, o da bana göre değil zaten. Hoş o gençlik yıllarındakiler de büyük ihtimal onun içindi ya da sırf benle gözükmek istedikleri içindi.

Tabi burada yaş geldi geçmek üzere ve bir daha da önüme adam akıllı hoşlanabileceğim biri kolay kolay çıkmaz, ah o gençlik, ve uzun süren okul, özellikle de serserikle uğraşmaktan çok uzun süren üniversite yıllarının son zamanlarını daha iyi değerlendirebilseydim. Ama kardeşim suç sende neden bunu yıllar önce söylemedin. "çünkü kazanmak yerine kaybetmemek saçmalığın önde gideni"

Zaten hep hoşlanacağım birindense mesleği mesleği güzelliği yakışıklılığıma, ailesi ailesime uyabilecek biriyle mantık evliliği yapmayı istemiştim, ya da öyle gözükmüştüm, belki de ailem öyle olsun istemişti, ama bu yaştan sonra özellikle de bulunduğum çevrede onu da bulamam sanırım, ama onu da beceremedim işte, dedim ya yakışıklılık meslek sadece şanstan ibaretti ama beceriksizin tekiydim işte, hatta artık bitmek bilmeyen yalnız gecelerde, bir kaç paket "dostlarım; içkim ve sigaramla" düşünüyorum, "onlarda terk ederdi olmasa..." cebimdeki son kuruşum. Artık ekonomik işlerde kötü gitmeye başladı zaten.

• Çok sevindim adını koymanıza.Umarım işler istediğiniz gibi gider.
  • büyük sorun halledilmiş

inşallah devamıda güzel şekilde gelecek..
  • sanki benim başımdan geçmiş gibi sevindim

gelişmeleri bekliyoruz hocam
  • Bazen insan yapmadıgı şeyler için acayip pişman olur. Umarım açıldıgında o da seninle aynı hisleri taşır. Eger her sey yolunda giderse uykusuz günler seni bekliyor :)
  • Okuyun da ibret alın liseliler .
  • Bende 6 yildir net üzerinden konuluyorum ..... Daha buluşamadik ama...
  • Güzel gelişmeler olmuş sevindim adına dostum. Genelde hepimizin böyle hikayeleri var. Bende netten sabahlara kadar telefonda sohbet ettigim günleri unutmam. Netten su ana kadar 2 kızla buluştum. İlki çok ciddi gidiyordu. 1 ay konusmalarimizdan sonra bulustuk. Güzel bir gün geçirdik. Ama iliskimizin hala bı adı yoktu. Nese ayrılık vakti geldi otobüsüne bindirdim ama icinde bı ses niye bisey söylemedin diyordu. Aksam telefon actım yarım kalan birsey var onu tamamlamak istiyorum dedim.. Seni seviyorum dedim.. Böyle biraz sessizlik oldu telefonda... Sonra ben ders çalısmama geri doneyim dedi, sonra devam ederiz dedi. Bende peki tamam dedim.. Daha sonradan çok uykum var yatıyorum iyi geceler diyip yattı...o gün öyle bitti.. Sonrasida guzel olmadı.. Çok güzel olan bir kelimeyi yanlış zamanda kullandığım için herseyi mahvetmistim... Kız pek inanmamıştı bu kadar hızlı olursa çabuk biter dusuncesindeydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shotter -- 9 Aralık 2010; 19:31:09 >

• 9 sene konuştunuz daha ne olsun. bizim 2 senelik konuşmamız karıcımlara kadar gitti. hee daha buluşamadık onu da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 9 Aralık 2010; 23:28:17 >
  • gençlik güzeldi yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.