Şimdi Ara

İnternetten bir kızla 9 yıl boyunca konuşmak, aşık olmak.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crime&punishment

gençlik güzeldi yahu

Mesleği: üni. öğrencisi

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=821097

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breivik -- 10 Aralık 2010; 19:26:00 >
  • Üstad, sen ne istediğini bilmeden önce, kıza istediğin şey üzerine açılamazsın. Öncelikle kafanda bazı soru işaretlerini kaldır. Davullarınız dengi dengine mi, el ele verdiniz mi terazi dengeye gelir mi bunu bir muhakeme et. Buraya kadar bir sorun yoksa, olay sevgiye bakar(zaten seviyorsun).

Şu anlattıklarına göre kızın aklı da sana kayıyor ama senin gayet emin bir şekilde hamleni yapman lazım. Bu tür işler şüpheye, çok düşünmeye gelmez, çuvallarsın. Eğer kızın seni sevdiğini düşünüyorsan ve açılmaya niyetliysen, ama son anda "Ya beni sevmiyorsa?" diye düşünüp geri çekiliyorsan, hemen o yaptığın şeyi yapmayı bırak. Dediğim gibi çok reel düşünmeye gelmez bu işler, çok muhakeme etmeye gelmez, içinden ilk geçen şeyi yapman en hayırlısıdır. Ama dediğim gibi her şeyden önce beraber olursanız nasıl yürüyeceğini bir düşün.

• hocam bu konu ne oldu? mutlu sona erdiniz mi
  • Bende 12 yaşındayken birisiyle tanışmıştım netten.O zaman kendimi kulak burun boğazcı olarak tanıtmıştım Kız bana direk kulak burun boğazcılardan nefret ederim demişti.Yaşadığı yerde bi doktora gitmiş.Sanırım akdeniz anemisi olmuş.Doktorun verdiği ilaçla dahada hastalanmış.Bende buna benzer bir olay yaşadığım için ona kan yapması için bir şurup önerdim.O zaman bende kullanıyordum.1 hafta geçtikten sonra bu bana teşekkür etti.Şu anda iyiyim dedi.Ondan sonra başladı herşey

Yaklaşık 3 yıl konuştuk.Ona karşı birşeyler hissediyordum.Ama herşey bir anda bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

kanka ayağı, .... ayağı derler... doğruymuş lan

ekleme: sizinkisi sanal aşk birader, yan yana gelince görürüm sizi. süt dökmüş kediye dönersiniz. böyle öküz öküz oturur bir çay içer evlere dağılırsınız. daha ilerisi yok bu ilişkide

15 dakika gülmekle kalmadım, hak da verdim. bana da oldu birkaç kez.
    yaşadıklarımdan ders alarak şöyle bir neticeye vardım, sanal ilişki ilk birkaç hafta içinde gerçek görüşmeyle neticelenmelidir.
    yoksa kös kös oturmayla sonuçlanır gerçekten de.

• kiz 9 senedir konusuyorsa senle o da birseyler hissediyordur zaten.
  • Aynı durumdayım içim karardı ya. Umarım bizimkisi bitmez...
  • git yaşa demesi kolay, bence kız gelsin burda yaşayın nede olsa oda türk galiba

veya hiç takılma kız yok

gerçekten aşık olduysan hiç bırakma bir yolunu ara

pek anlamam ben bu işlerden
  • Duygularını söyliceksin ona.... gerisi nolursa olur artık.. ama duygularını söylemeden de birşey bekleme bu hayattan... içine atanlar hep kaybettmiştir bu hayatta bunu söyliyim sana..
  • ee şimdi durum ne ?
  • Neden milletimiz okumaya üşeniyor, sadece 1. mesajı okuyup, cevap atıyorlar? Adam bu sayfanın başında anlatmış herşeyi.
  • şuan durum ney kardeş noldu ozamandan beri
  • Alfren kullanıcısına yanıt
    Ya arkadas olacaksınız ve kaybetme ihtimali az olacak ama sürekli görüşmeyeceksiniz, yada kendini ona acacaksın ya kaybedeceksin yada kazanacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asırı eski konu ne oldu acaba de konuyu açan forumu bıraktı mı?

• abiler bende size bir şey danışmak istiyorum.şimdiye kadar yaklaşık 10 tane felan kız arkadaşım oldu.çoğu başka şehirlerde yaşadığı için görüşemiyorduk.diğerleriyle de çeşitli sebeplerden çok sık buluşamıyorduk.geçen gün dersanede yeni sınıfımda bi kızla tanıştım.şöyle bir bakınca onu tarif eden kelime aklımdan geçiverdi. : benim olmalı.evet.aynı yerde oturuyorduk.aynı yaştaydık.ve en önemlisi ikimizde aynı şehirdeydik.bu kıza karşı daha önce hissettiklerimden farklı bir şey hissediyorum.çok farklı birşey.ve aklım fikrim durdu.beyin error verdi.daha henüz merabalaşıp tanışmadık ama ben o kızı istiyorum.ama emin olun bu sefer çok değişik oldu.ne yapacagımı bilemiyorum.yani daha önceki kız arkadaşlarım hep önceden tanıdıgım insanlardı.tanışma,teklif için önerilerinizi bekliyorum.lütfen mesajınızı esirgemeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Asırı eski konu ne oldu acaba de konuyu açan forumu bıraktı mı?

Bu konuyu açan forumda ve şaşkınlıkla eski mesajları okuyor :) Maalesef yürütemedik ve ayrıldık. Çok uzun bir hikaye olduğu için olan biten şeyleri tek tek anlatmak istemiyorum açıkçası. Biraz da sanırım hatırlamak istemiyorum olan bitenleri. Aradan uzun bir zaman geçse de insanın canı acıyor ister istemez.

Yaklaşık 2 yıllık bir beraberliğim var şuan. Konuyu görmek, eski mesajlarımı, yazılanları tekrar okumak çok tuhaf bir his gerçekten. Gözümün önünden geçiyor herşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Bu konuyu açan forumda ve şaşkınlıkla eski mesajları okuyor :) Maalesef yürütemedik ve ayrıldık. Çok uzun bir hikaye olduğu için olan biten şeyleri tek tek anlatmak istemiyorum açıkçası. Biraz da sanırım hatırlamak istemiyorum olan bitenleri. Aradan uzun bir zaman geçse de insanın canı acıyor ister istemez.

Yaklaşık 2 yıllık bir beraberliğim var şuan. Konuyu görmek, eski mesajlarımı, yazılanları tekrar okumak çok tuhaf bir his gerçekten. Gözümün önünden geçiyor herşey.

Şaşırtıcı sekilde aktifmissiniz. Ve 1500. Sayfalara kadar gittim. Eski konulara bakmayı cok severim. Hatırlamak istemiyorsanız zaten size kalmış merak etmiştim. Yinede belli bir süre beraberliğiniz olmuş galiba. Teşekkürler cevap verdiginiz için. Peki görüşüyormusunuz hala? En azından onu soruyum

• quote:

quote:

quote:

Şaşırtıcı sekilde aktifmissiniz. Ve 1500. Sayfalara kadar gittim. Eski konulara bakmayı cok severim. Hatırlamak istemiyorsanız zaten size kalmış merak etmiştim. Yinede belli bir süre beraberliğiniz olmuş galiba. Teşekkürler cevap verdiginiz için. Peki görüşüyormusunuz hala? En azından onu soruyum

Kötü bir ayrılık yaşadık. Bir süre arkadaş kalmaya çalıştık ama en sonunda olmadı. İş Facebook'ta birbirmizi silmeye kadar gitti :)
    Tecrübelerime dayanarak ufak bir tavsiyede bulunabilirim. Kesinlikle ayrılık sonrası arkadaş kalmaya çalışmak gibi bir hata yapılmamalı Yalandan arkadaş modunda davranıp içten içe sürekli kahrolmaktansa üzerine çizik atıp karşı tarafı tamamen silmek her zaman daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kötü bir ayrılık yaşadık. Bir süre arkadaş kalmaya çalıştık ama en sonunda olmadı. İş Facebook'ta birbirmizi silmeye kadar gitti :)
    Tecrübelerime dayanarak ufak bir tavsiyede bulunabilirim. Kesinlikle ayrılık sonrası arkadaş kalmaya çalışmak gibi bir hata yapılmamalı Yalandan arkadaş modunda davranıp içten içe sürekli kahrolmaktansa üzerine çizik atıp karşı tarafı tamamen silmek her zaman daha iyidir.

Ne biliyim ben bile üzüldüm. Ben en azından bir iletişim aracı olsun isterdim hani görüşmeyecek olsamda iste bu kadar zaman sonra arar nasılsın hatırladın mı? Falan demek isterdim hatırlayıp gülmek falan. Aklıma geldi bence onu bul ve öylesine konus kahrolacak mısın bilmiyorum yada 10 yıl sonra onu bul ve hey gidi zaman diyin beraber. Ah be. Eski günler geldi aklima. Ben şimdi yerinde olsam kesinlikle yapardım hatırlamasa bile o beni. Yinede yasamı nasıl gitmiş sırf bu meraktan arardim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.