Merhaba arkadaşlar işletim sistemim win 7 internetten bir dosya indirmeye kalktığım zaman smart screen filteresi engelledi gibi bir uyarı çıkıyor nedir bu smart screen filtresi ? birde orbiti programını kurmaya çalışırken proxy ayarlarınızı kontrol edin diyor nasıl yapacaz bilen birisi yardımcı olabilirmi ??
Hocam Şimdi İşlem Merkezini Aç (denetim masasından veya sağ alttaki beyaz bayraktan) İşlem Merkezinde Solda Veya Güvenlik Sekmesi Altında Microsoft SmartScreen Ayarlarını Değiştir Diyor Ona Bas Ve Microsoft Smartscreeni kapat Ayrıca Soracak Olursan Bu Smartscreen Kendine Göre Zararlı Gördüğü Şeyleri Engelliyor (?) Ama Bana Pek İşe Yarar Gözükmedi Daha Geçen Gün İndirdiğim Crack i Zararlı Gördü
quote:
Orijinalden alıntı: lanbis
Hocam Şimdi İşlem Merkezini Aç (denetim masasından veya sağ alttaki beyaz bayraktan) İşlem Merkezinde Solda Veya Güvenlik Sekmesi Altında Microsoft SmartScreen Ayarlarını Değiştir Diyor Ona Bas Ve Microsoft Smartscreeni kapat Ayrıca Soracak Olursan Bu Smartscreen Kendine Göre Zararlı Gördüğü Şeyleri Engelliyor (?) Ama Bana Pek İşe Yarar Gözükmedi Daha Geçen Gün İndirdiğim Crack i Zararlı Gördü
işlem merkez sayfasını açtım ama dediğiniz gibi bir şey göremedm ????