Şimdi Ara

İnternetten dosya indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işletim sistemim win 7 internetten bir dosya indirmeye kalktığım zaman smart screen filteresi engelledi gibi bir uyarı çıkıyor nedir bu smart screen filtresi ? birde orbiti programını kurmaya çalışırken proxy ayarlarınızı kontrol edin diyor nasıl yapacaz bilen birisi yardımcı olabilirmi ??

• Hocam Şimdi İşlem Merkezini Aç (denetim masasından veya sağ alttaki beyaz bayraktan) İşlem Merkezinde Solda Veya Güvenlik Sekmesi Altında Microsoft SmartScreen Ayarlarını Değiştir Diyor Ona Bas Ve Microsoft Smartscreeni kapat Ayrıca Soracak Olursan Bu Smartscreen Kendine Göre Zararlı Gördüğü Şeyleri Engelliyor (?) Ama Bana Pek İşe Yarar Gözükmedi Daha Geçen Gün İndirdiğim Crack i Zararlı Gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanbis

Hocam Şimdi İşlem Merkezini Aç (denetim masasından veya sağ alttaki beyaz bayraktan) İşlem Merkezinde Solda Veya Güvenlik Sekmesi Altında Microsoft SmartScreen Ayarlarını Değiştir Diyor Ona Bas Ve Microsoft Smartscreeni kapat Ayrıca Soracak Olursan Bu Smartscreen Kendine Göre Zararlı Gördüğü Şeyleri Engelliyor (?) Ama Bana Pek İşe Yarar Gözükmedi Daha Geçen Gün İndirdiğim Crack i Zararlı Gördü

işlem merkez sayfasını açtım ama dediğiniz gibi bir şey göremedm ????

• quote:

Orijinalden alıntı: lanbis

http://imgur.com/hffTBIr

İnternetten  dosya indiremiyorum

vallahi bende öyle bir seçenek yoktur .. ????

• teşekkür ederim usta saol hallettim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.