Şimdi Ara

İnternetten dosya indiremiyorum Update yapamıyorum ve Bazı sitelere girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 gündür bu sorunla uğraşıyorum.sorunum internetten download siteleri letitbit-turbo vs. olsun veya windows update-kaspersky updatede (güncellemeler) olsun hiç birini indiremiyorum.İnternette çoğu sayfayı açıyor.ama bazı sitelerede girdimmi sayfaları açamıyor.3 gün öncesine kadar herşey normaldi.İşletim sistemi win 7 ultimate kullanıyorum.Süperonline fiber kullanıcısıyım.Bilgisayarıma format attım-kaspersky la tarattırdım birşey bulmadı-combofixle bütün disklerimi tarattırdım genede düzelmedi.kafayı yemek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.

• supeonline müşteri hizmetlerini aradınızmı belki onların bi çalışması vardır
  • sanırım bu konmuyu arkadaşında dediği gbi müşteri hizmetleriyle görüşmelisiniz..modem ayarlarınızdan yada hattınızdan kaynaklanan bir durum olablir ..
  • şu an işyerindeyim.eve gidince bilgisayar başındayken bugün arıyım.ancak yan sitedeki arkadaşımda süperonline fiber kullanıyor onda bir sorun yok.bende açmayan siteleri onda açılıyor.modem haricinde başka birşey de yaparmı bu sorunları ? virüs-trojen-spyware vb...?Birde son olarak bizim sitede ttnette yeni fiber döşedi.onların santral ayarları-çalışmaları vs.. neti etkilermi?
  • sizin bağlı oldugunuz santral ile arkadaşının farklıdır belki o yüzden onda sorun olmayablir.. ttnetin çalışmaları etkileyebilir bizim ülkede birisi kazar kapatır gelir oteki aynı yerı kazar..sistem olmadıgı için olabilir...

format attığınız için trojen v.s.. kaldıgını sanmıyorum pc de ..
  • daha önce bilgisayarıma bir virüsmü trojenmi (ne oldunu bulamadım) ne bulaşmıştı.format atıyodum düzelmiyordu.bilgisayarımda 2 hdd var.birini çıkarıp diğerini komple format attım düzeldi.ama diğer hdd yi takınca direk format attığım hdd ye atlıyordu.baktım olmucak mecbur 2 hdd yi komple formatladım anca öyle kurtulmuştum.işin ilginç yanı hiç bir virüs tarayıcısı-combofix vs... bulamamıştı.ismini bilmedim içinde çözüm arıyamıyordum.kendini çok iyi gizliyordu.Gene böyle bir illetmi bulaştı acaba korkum o.bu sefer yedek harddiskimide formatlayamam.çünkü içi full arşiv dolu (: işallah sorun internet servis sağlayıcısındandır.
  • anladım ..umarım ..

..konu ile alakalı değil ama bence arşivi riske atma .. bir yolunu bulup yedek almayı dene .. eğer sorun çıkarsa bahsettiğin gibi tespit edilmesi temizlenmesi sıkıntılı bir yazılım bulaşmış ise sonra gitmesin arşiviniz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.