Şimdi Ara

İnternetten Sipariş Ettiğim Ürünün İadesi Kabul Edilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir kaç hafta önce hepsiburada dan laptop için ram siparişi verdim. Fakat ram bellekleri test etmeye başlayınca uyumsuz olduklarını fark ettim. İadesi için başvuru yaptım. talebim reddedilmiş. Paket açılmadan uyumlu olup olmadıklarını anlayabilmemin imkanı bulunmuyor. zaten websitelerinde yeterli bilgi yok.
    Bu konu hakkında yapabileceğim herhangi birşey var mıdır?
    Tüketici koruma kanununda da paketin açılmaması gerektiği yazmakta. Bunun gibi değişik problemler için herhangi bir yasa bulunuyor mu?

• BlackSea99 B kullanıcısına yanıt
    İntenretten yapılan siparişlerde ürünü 14 gün içinde hiç koşul vs belirtmeden iade edilebiliyor fakat o 14 günlük süre dolduktan sonra parçayı alırken kabul ettiğin sözleşme geçerlidir.
    Eğer memnun kalmama dışında bozuk,arızalı bir ürün olsaydı çok rahat iade edebilirdin fakat uyumsuzluk hatası kullanıcı kaynaklı bir hatadır ve 14 gün geçip,parça 2. ele düştüğü için artık başvurulacak bir yol yoktur.
  • teşekkür ederim ilginize alakanıza.
  • bu tarz parcalar icin iade olmadigini belirtir uyari oldugunu hatirliyorum ama yanlista biliyor olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir örnek vereceğim örneğin kilot atlet küpe gibi ürünler iade edilemez hijyenden dolayı diyeceksin ki konumuzla ilgisi ne aslında ilgisi dolaylı yoldan var ; ürün eğer iade edildiğinde 2 el statüsünde olacaksa ve eski hali ile kullanılamayacaksa iade edilemez. Örneğin kopyalaabilecek olan CD lerde iade edilemez bunun gibi düşün ancak sitede uyarı yoksa ve çok fazla bir meblağ ise tüketici hakem heyetine başvururdum ben olsam hepsiburadanın uyarı olmadığını gösterecek şekilde ekan görüntülerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopil59

Farklı bir örnek vereceğim örneğin kilot atlet küpe gibi ürünler iade edilemez hijyenden dolayı diyeceksin ki konumuzla ilgisi ne aslında ilgisi dolaylı yoldan var ; ürün eğer iade edildiğinde 2 el statüsünde olacaksa ve eski hali ile kullanılamayacaksa iade edilemez. Örneğin kopyalaabilecek olan CD lerde iade edilemez bunun gibi düşün ancak sitede uyarı yoksa ve çok fazla bir meblağ ise tüketici hakem heyetine başvururdum ben olsam hepsiburadanın uyarı olmadığını gösterecek şekilde ekan görüntülerini.

Uğraşmak istemiyorum aslında bakarsanız ramazan ayında. Onun yerine 2. el olarak satmayı planlıyorum. Piyasa fiyatının bir kaç tl altında vereceğim inş. Garantisi vs hepsi var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.