Şimdi Ara

İnternetten Turkcell e geçişe 8 Gb hediye başvuru ve iptal deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattım Vodafone da idi. Turkcell web sitesinden geçiş için başvurdum. Tam 4 gün arayan soran olmadı. Tam iş dolayı siyla başka şehre yola çıktım kurye aradı. 10 gün sonra döneceğimi söyleyince basvuruyu iptal edeyim siz ya yeniden webden başvurun yada bahiye uğrayın dedi. Beni güzelce ikna edip kapattık. Ertesi gün kadıköy de bir bayiye girdim, başvurunuz açık görünüyor işlem yapamiyoruz 48 saatte iptal olur bekleyin dediler. 3 gün sonra samsunda bayiye girdim, başvurunuz açık görünüyor 24 saat bekleyin kendiliğinden iptal olur dediler. 2 gün sonra Kayseride bayiye girdim onlarda 48 saat bekleyin dediler. 2 gün sonra Maraş ta bayi 72 saat diyince iş bitti zaten vodafone paket sürem sona gelmişti bende Turk Telekoma basvurdum. Bir sonraki ay aynı süreci yine yasamaya başlayınca şikayet için 532 yi arayıp Turkcell e gecemiyorum bayiler beni almiyorlar dedim. 532 deki bayan sizi yanlış yönlendirmişlerdir gonderecegim link ile iptal başvurusu yapın dedi ve iptal başvurusu yaptım. 2 gün sonra gerçekten başvurum iptal oldu ve Turkcell e geçe bildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinizi
    t.co
    http://bit.ly/1Pe7onX
    https://t.co/T6Z3cU8xGE
    bağlantısı üzerinden iletmeniz durumunda memnuniyetle yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz.

(İptal başvurusu bu mesajda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 19 Ekim 2018; 21:52:29 >
  • Türkcell çalışanlarının kalitesi rezalet

Bi bayi aynı şeyi yapsa anlarımda

Keşke bu süre zarfında buraya konu açsaydınız

Peki tekrar başvurunca 8 GB hediyeye verecekler değil mi sıkıntı çıkarmasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nerde. 1 ay oldu gecisim oldu Turkcell e. Twitter dan yazmıştım hikayemi ve 8 veremeyiz diyince 8 olmasada 4 verin demiştim malesef dediler. Hiçbir şekilde kabul etmediler.

• 8 GB'ı zaten tek seferde vermiyorlar. Her ay 2 GB olmak üzere 4 ay boyunca veriyorlar.
  • Iptal olduktan sonra başvuruyu tekrar webden yapmadınız mı?

• Online olarak başvurduktan sonra 24 saat geçmeden kurye geldi, kurye geldikten sonra 24 saat geçmeden hattım aktif edildi. Ben hiçbir sorun yaşamamıştım.

Bu arada, Türk Telekom'da da online başvuru ile yeni hat ve numara taşıma yaptığınızda 6 GB veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

Yok hocam nerde. 1 ay oldu gecisim oldu Turkcell e. Twitter dan yazmıştım hikayemi ve 8 veremeyiz diyince 8 olmasada 4 verin demiştim malesef dediler. Hiçbir şekilde kabul etmediler.
    Böyle şeyler Turkcell de olur

Sağlık olsun ne diyelim

tanımlı kullanımları katlayın bari

• 😄

• Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Bayiden yaptım. Web den yapınca kuryenin ne zaman geleceği belli olmuyor. Haftanın 4 günü il dışı gidiyorum.

• Merkezde belki hızlıdır. Benim başvurum taşra bir ilçeydi. Kısmet diyelim. Size hayırlı olsun, adınıza sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

Bayiden yaptım. Web den yapınca kuryenin ne zaman geleceği belli olmuyor. Haftanın 4 günü il dışı gidiyorum.
    Hmmm.. o yüzden 8gb ı tanımlayamamışlar.

• Evet, konum çok önemlidir bence de. Ben Ankara Keçiören'de sıkıntı yaşamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.